reklama

Październik 2008

A no i chciałam sie pochwalić. Schudłam 1kg w ciągu 2 dni. :-)Zobaczymy czy dalej dieta będzie działać. Trzymajcie nadal kciuki bo one bardzo mi pomagają:tak:

reklama
Witam się i ja :-)

U nas w domu akcja " zabezpieczyć mieszkanie" Te kable co ostatnio chowaliśmy Kacpero sobie wyciągnął...nie wiem jak............więc teraz we wszystkie szpary wsadzamy deski, szafki i szuflady blokujemy, kąty w różnych miejscach obklejamy i chyba będzie trzeba jechać po bramki do drzwi. Kojec u nas niestety nie wchodzi w rachubę bo nie zmieścił by się u nas w mieszkaniu. Czasem wkładam go do łóżeczka i tam się bawi , niestety nie za długo bo woli się przemieszczać.

Mamo Maxa zazdroszcze tych 2 kg.
wiolas no to dobrze że sobie odpoczywasz. Ja dziś powiedziałam że po południu mykam do stajni i chłopaki mają sobie radzić sami bo ja musze w końcu od nich odpocząć.
czarna może w końcu uda się upolowac wymarzone autko :-D
Magda fajnie z tymi dinozaurami :-)

MamoMaxa ile trwa ta twoja dieta?? I ja tez bym chciala taka, wiec prsze o zdradzenie tajemnicy:tak:
Ona trwa 9 dni i można schudnąć 3kg. A potem dalej ją stosowć. Jest fajna bo po pierwsze nie chodze głodna a po drugie nie jest jakaś drastyczna więc i na zdrowiu sie nie odbija. Podaj mi e-maila swojego to ci wyśle. Bo tego troszkę jest a nie chce tu zaśmiecać forum:tak:

U nas noc ok. Mały przespał całą. Ale chory nadal bardzo. Kaszle strasznie i katar wcale nie mniejszy. No ale cóż. Musimy to przeczekać. Bardzo bardzo mi go szkoda. On niby nie ma gorszego samopoczucia ale jednak widze że sie męczy. Płakac mi sie chce. Tak bardzo bym chciała mu ulżyc a nie moge:-( Ta bezradność jest najgorsza:-(
znam ta bezradność. ja w takich momentach najchetniej niewypuszczałabym maluszka z ramion:zawstydzona/y:
A no i chciałam sie pochwalić. Schudłam 1kg w ciągu 2 dni. :-)Zobaczymy czy dalej dieta będzie działać. Trzymajcie nadal kciuki bo one bardzo mi pomagają:tak:
No proszę jak ładnie
Ona trwa 9 dni i można schudnąć 3kg. A potem dalej ją stosowć. Jest fajna bo po pierwsze nie chodze głodna a po drugie nie jest jakaś drastyczna więc i na zdrowiu sie nie odbija. Podaj mi e-maila swojego to ci wyśle. Bo tego troszkę jest a nie chce tu zaśmiecać forum:tak:

To i ja poproszę:-p magda_bonka@op.pl;-);-)

Marma no niezły twój Kacperek

Obiadki gotowe a mi sie dalej nic nie chce:sorry2::sorry2::sorry2: Ide poodkurzac i znizyc sie do poziomu dzieci (na dywan) Jakies klocki poukładac, puzzle itp

aaaa własnie sciagam "Wyznanie Gejszy" ogladała któras????

Czarna bardzo dobry film. Nie zaśnij na tej podłodze! Kawę za kawą bym piła. Niech Twoje ślubne szczęście wraca szybko i "z tarczą";-)
Mama Maksa strasznie denerwujące są te katary. Moja młoda właśnie kima i słyszę jak jej bulgocze w nosie. Też mi jej szkoda okrutnie. A Tobie postępów dietowych gratuluję:-)
Co do pór siedzenia na bb, to u nas było godzinę wcześniej, a że my późno wstajemy to i późno się kładziemy:happy2: Normalna godzina na nynu to 1 Waszego czasu (godzina duchó-huhuhuhu-w :-D u nas)
Kaka pewnie już pojechałaś sobie, ale co tam : MIŁYCH WAKACJI!!!
Marma huh, czyli już się zaczyna. Dom zamienia się w twierdzę:happy2:
Dorotka do teściów, mówisz. Powodzenia i stoickiego spokoju

Nareszcie ładna pogoda. Bez szaleństw letnio-odzieżowych, ale nie wieje (!!) i słoneczko świeci, a i chmurki jak kłębuszki waty delikatne. Idu na kawusię do ogródka i na zakupki.

Witam niedzielnie.
U nas właśnie pada i to tak porządnie - przeszła mała burza i zrobiło się ciut chłodniej a było parnawo.
Dziś z rana byłam u rodziców, wczoraj też i nie zajrzałam do Was.
Porobiłam trochę zdjęć małemu i sobie, pooddychałam świeżym powietrzem i naładowałam akumulatorki.
Młody śpi sobie smacznie a ja mogę poklikać.

Mamo Maksa ja też poproszę na mail tą dietkę - potrzebuję zrzucić naprawdę parę kg, bo niedługo weselicho a ta dieta, którą miałam stosować niestety musi poczekać do wakacji.
Wtedy dokładnie rozplanuję sobie co i jak.
Mój mail to magda-karcz@o2.pl
Gratulacje i kciukasy zaciśnięte.

Kaka miłych wakacji i odpocznij sobie oraz wróć do nas wypoczęta.

Czarna filmik jest super.

Daga to nieźle - teraz oczy w koło głowy no i chowanie wszystkiego przed małym odkrywcą.

Odpisałam część i teraz lecę poczytać następne wiadomości od Was :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry