Mama Maksa
październikowa mama
A no i chciałam sie pochwalić. Schudłam 1kg w ciągu 2 dni. :-)Zobaczymy czy dalej dieta będzie działać. Trzymajcie nadal kciuki bo one bardzo mi pomagają

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ona trwa 9 dni i można schudnąć 3kg. A potem dalej ją stosowć. Jest fajna bo po pierwsze nie chodze głodna a po drugie nie jest jakaś drastyczna więc i na zdrowiu sie nie odbija. Podaj mi e-maila swojego to ci wyśle. Bo tego troszkę jest a nie chce tu zaśmiecać forumMamoMaxa ile trwa ta twoja dieta?? I ja tez bym chciala taka, wiec prsze o zdradzenie tajemnicy![]()

znam ta bezradność. ja w takich momentach najchetniej niewypuszczałabym maluszka z ramionU nas noc ok. Mały przespał całą. Ale chory nadal bardzo. Kaszle strasznie i katar wcale nie mniejszy. No ale cóż. Musimy to przeczekać. Bardzo bardzo mi go szkoda. On niby nie ma gorszego samopoczucia ale jednak widze że sie męczy. Płakac mi sie chce. Tak bardzo bym chciała mu ulżyc a nie moge:-( Ta bezradność jest najgorsza:-(

No proszę jak ładnieA no i chciałam sie pochwalić. Schudłam 1kg w ciągu 2 dni. :-)Zobaczymy czy dalej dieta będzie działać. Trzymajcie nadal kciuki bo one bardzo mi pomagają![]()
Ona trwa 9 dni i można schudnąć 3kg. A potem dalej ją stosowć. Jest fajna bo po pierwsze nie chodze głodna a po drugie nie jest jakaś drastyczna więc i na zdrowiu sie nie odbija. Podaj mi e-maila swojego to ci wyśle. Bo tego troszkę jest a nie chce tu zaśmiecać forum![]()
magda_bonka@op.pl;-);-)

Ide poodkurzac i znizyc sie do poziomu dzieci (na dywan) Jakies klocki poukładac, puzzle itpOglądałam i książke czytałam. Bardzo fajnyaaaa własnie sciagam "Wyznanie Gejszy" ogladała któras????
ooooooooooo gdzie sie wybieraszJa oglądałam - jest b fajny.
Znikam na kilka dni na wakacje - pozdrawiam;-)

ok zaraz sprawdzeOglądałam i książke czytałam. Bardzo fajny
A diete przesłałam
Normalna godzina na nynu to 1 Waszego czasu (godzina duchó-huhuhuhu-w
u nas)