• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Narazie autko jest zaklepane, bo gosciu niezdarzył zrobic klimy (od poczatku mu nie działała)i ma dac znac w srode czy juz zrobiona. Słownie powiedział że nie sprzeda nikomu. Mam taką nadzieje:tak:

A no i chciałam sie pochwalić. Schudłam 1kg w ciągu 2 dni. :-)Zobaczymy czy dalej dieta będzie działać. Trzymajcie nadal kciuki bo one bardzo mi pomagają:tak:
GRATULACJE :tak:
Witam się i ja :-)

U nas w domu akcja " zabezpieczyć mieszkanie" Te kable co ostatnio chowaliśmy Kacpero sobie wyciągnął...nie wiem jak............więc teraz we wszystkie szpary wsadzamy deski, szafki i szuflady blokujemy, kąty w różnych miejscach obklejamy i chyba będzie trzeba jechać po bramki do drzwi. Kojec u nas niestety nie wchodzi w rachubę bo nie zmieścił by się u nas w mieszkaniu. Czasem wkładam go do łóżeczka i tam się bawi , niestety nie za długo bo woli się przemieszczać.

Mamo Maxa zazdroszcze tych 2 kg.
wiolas no to dobrze że sobie odpoczywasz. Ja dziś powiedziałam że po południu mykam do stajni i chłopaki mają sobie radzić sami bo ja musze w końcu od nich odpocząć.
czarna może w końcu uda się upolowac wymarzone autko :-D
Magda fajnie z tymi dinozaurami :-)
Jejku to zycze aby wsio dalo sie zabezpieczyc tak jak tego chcecie Ciekawe czy ja tak bede musiala zabezpieczac:-p
Ona trwa 9 dni i można schudnąć 3kg. A potem dalej ją stosowć. Jest fajna bo po pierwsze nie chodze głodna a po drugie nie jest jakaś drastyczna więc i na zdrowiu sie nie odbija. Podaj mi e-maila swojego to ci wyśle. Bo tego troszkę jest a nie chce tu zaśmiecać forum:tak:
JA TEZ JA TEZ dorlas15@wp.pl
Moim zdaniem wiekszosc z nas bedzie chciala przepis na ta diete I chyba bys nie zasmiecala forum :tak:No ale jak wolisz kazdej z osobna wklejac na poczte :-p
Ja oglądałam - jest b fajny.

Znikam na kilka dni na wakacje - pozdrawiam;-)
Jejku tak nagle :cool2:
Tralalala M dzwonił i chyba bedzie AUTKO!!!!!!!!!!!!!! ale nie Galaxy:-p
Super Oby facet okazal sie uczciwy :tak:
hihi jade do tescióeki na ok tydzien...odezwe sie jak ja podłaczymy do netu
no to milych wakacji u tesciowki ;-)

No i wrocilismy Oliwka byla grzeczniutka Tylko spac nie chciala zawiele Teraz tez jeszcze nie spi co do niej troche niepodobne Byla bardzo grzeczna Ale po drzemce u tesciow tak sie rozryczala ze ja sie poplakalam z nia :baffled:

Sluchajcie tego Tak gadalismy dzis po kim Oliwka ma kolor oczu NIEBIESKI
G ma zielony i u nich nikt nie ma niebieskich
U mnie JA ,MAMA.TATA,BRAT wszystcy mamy NIEBIESKIE i mowie to dzisiaj ZE MY WSZYSCY MAMY TAKIE JAK OLIWKA a tesciowa do mnie OLIWKA MA PO PRABABCI NIEBIESKIE OCZKA
czujecie NIE PO MNIE TYLKO PO PRABABCI masakra
I wogole jak tak sluchalam co gadali to zastanawialam sie czy Oliwka to wogole moje dziecko bo NIC PO MNIE NIE MA tylko z bardzooooooooooooo dalekiejjjjjjjjjjjjjjj rrrooooodzzzzzzzzzzzziiiiinnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyy:baffled::baffled::baffled:

Czarna ze względu na pogodę poszliśmy tylko raz na spacer z rowerkiem, ale rosołek z makaronem - delicja :-), Trzymam kciuki żeby z autkiem się udało.
Ja też oglądałam film, ale najpierw przeczytałam książkę i jak to często bywa podobała mi się bardziej, ale film też ok.
Polecam też "Biały oleander" tylko tu książka zdecydowanie lepsza od filmu - takie moje zdanie.

Evelajna na szczęście rowerek w garażu, ale pewnie na tym by się skończyło :-D A jak zakupy? Udane ;-)?

Mama Maksa zdrówka i odpoczynku :tak:, a Martynka zaniemówiła ze zdziwienia :-)

Magdasf niezły tekst Zosi. Ja też wolę stary Hey, ale na koncert chodziłam co roku. W Toruniu zawsze grają w listopadzie, a ja mam wtedy urodziny i imieniny i M miał gotowy prezent :-)

Marma taki krążownik-niszczyciel to mega wyzwanie. Powodzenia!

A u nas dzień minął w rodzinnej atmosferze. Spacerek był. Martyna zadowolona. Tylko potem się schrzaniło i po obiedzie siedzieliśmy już w domu. Ja walczę z górą prania. Już część w ciągu dnia poprasowałam, ale końca nie widać

reklama
M Maksa seat alhambra:-p:-p:-p tez van:cool2:
CZARNA wiem że już macie zaklepane autko. Ale rozmawiałam z moim Adamem i mówił żebyście sobie zobaczyli Chrysler Grand Voyager. Podobno też fajny:tak:

DOROTKA no to ciekawe stwierdzenie twojej teściowej. Tez bym sie wkurzyła.
KASIA to super dzionek. Ciesze sie ze Martynka zadowolona. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry