Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi jade do tescióeki na ok tydzien...odezwe sie jak ja podłaczymy do netu

tez van

GRATULACJEA no i chciałam sie pochwalić. Schudłam 1kg w ciągu 2 dni. :-)Zobaczymy czy dalej dieta będzie działać. Trzymajcie nadal kciuki bo one bardzo mi pomagają![]()

Jejku to zycze aby wsio dalo sie zabezpieczyc tak jak tego chcecie Ciekawe czy ja tak bede musiala zabezpieczacWitam się i ja :-)
U nas w domu akcja " zabezpieczyć mieszkanie" Te kable co ostatnio chowaliśmy Kacpero sobie wyciągnął...nie wiem jak............więc teraz we wszystkie szpary wsadzamy deski, szafki i szuflady blokujemy, kąty w różnych miejscach obklejamy i chyba będzie trzeba jechać po bramki do drzwi. Kojec u nas niestety nie wchodzi w rachubę bo nie zmieścił by się u nas w mieszkaniu. Czasem wkładam go do łóżeczka i tam się bawi , niestety nie za długo bo woli się przemieszczać.
Mamo Maxa zazdroszcze tych 2 kg.
wiolas no to dobrze że sobie odpoczywasz. Ja dziś powiedziałam że po południu mykam do stajni i chłopaki mają sobie radzić sami bo ja musze w końcu od nich odpocząć.
czarna może w końcu uda się upolowac wymarzone autko
Magda fajnie z tymi dinozaurami :-)

JA TEZ JA TEZ dorlas15@wp.plOna trwa 9 dni i można schudnąć 3kg. A potem dalej ją stosowć. Jest fajna bo po pierwsze nie chodze głodna a po drugie nie jest jakaś drastyczna więc i na zdrowiu sie nie odbija. Podaj mi e-maila swojego to ci wyśle. Bo tego troszkę jest a nie chce tu zaśmiecać forum![]()
No ale jak wolisz kazdej z osobna wklejac na poczte 
Jejku tak nagleJa oglądałam - jest b fajny.
Znikam na kilka dni na wakacje - pozdrawiam;-)

Super Oby facet okazal sie uczciwyTralalala M dzwonił i chyba bedzie AUTKO!!!!!!!!!!!!!! ale nie Galaxy![]()

no to milych wakacji u tesciowki ;-)hihi jade do tescióeki na ok tydzien...odezwe sie jak ja podłaczymy do netu

A jak zakupy? Udane ;-)?
, a Martynka zaniemówiła ze zdziwienia :-)CZARNA wiem że już macie zaklepane autko. Ale rozmawiałam z moim Adamem i mówił żebyście sobie zobaczyli Chrysler Grand Voyager. Podobno też fajnyM Maksa seat alhambratez van
![]()