reklama

Październik 2008

Czarna gratuluję samochodu
M Maksa Tobie gratuluję spadku wagi i jeśli można to też bym chciała tę dietkę
ulakowalcze@op.pl
Kaka udanego wyjazdu
Dorota fajną masz teściową:no:

Witam się i ja w końcu jakoś ten czas tak szybko leci, nie ma za dużo czasu i trochę przystopowałam z kompem a poza tym mam duży ruch w moim domowym interesie jak już M wraca z pracy:tak::tak:a jak go nie ma to albo spacery albo gotowanie, sprzątanie itd. zresztą same wiecie jak to jest w domu..........
Powolutku wybieramy meble do nowego domu, dziś wybraliśmy kanapę do salonu i stół do jadalni, materace na łóżka i dla Karolinki łóżko i biurko, wczoraj kupiliśmy małej w końcu moją wymarzoną spacerówkę i fotelik samochodowy już większy jaka zadowolona że jedzie przodem do kierunku jazdy:-D
Ogólnie to Lenka mi się "popsuła bo już nie przesypia nocy tylko się budzi na jedzenie przeważnie raz czasem dwa...
Dziś odsypialiśmy po południu M nockę bo był wczoraj u znajomych górali :tak: a ja nockę...
Mała dalej bezzębna choć u dołu widać pod skórą i jedynki i dwójki, może to i lepiej bo mogę spokojnie jeszcze karmić:tak:
Mój M jedzie w sobotę do PL zwozi auto i wraca we wtorek.
Noi to chyba tyle ode mnie na dziś............. postaram się częściej zaglądać do Was;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna oby facet okazał się słowny. Myśmy się sparzyli już kilka razy na "polskich zaufaniach i pomocnikach" więc mam mieszane uczucia co do "słowo daję!" Ale niestety tu sporo cwaniaczków przyjeżdża więc może w Polsce zostają Ci porządni:-D
Dorotka bluuuu - co za baba!? Jak to czytałam to grymasa strzeliłam, aż m się pytał co tam wyczytałam....
Kasia zrobi się cieplej, to rowerek będzie w użyciu non-stop:tak: Ach, to najbardziej pamiętany prezent ten PIERWSZY rowerek;-)
Ula ruch w interesie masz ładny. Nie dziwota, że czasu brak. To wkrótce znów sama zostaniesz na kilka dni. A mnie Tuśka odpukać nie gryzie, ząb coraz wyżej i nic złego się mamie nie dzieje:-D
Magdziunia
bardzo lubię takie wiosenne/letnie burze i to pachnące powietrze po nich. A tu burz nie ma. Bu.

Zakupki nawet udane. Nie szalałam, bo się jakoś nie mogę skupić na grzebaniu w bluzkach z Tuśką na rękach. Zauważyłam u siebie spowolnienie życiowe i kumpela, z którą dziś pojechałam też. Mówi, że jakaś nieswoja jestem. Hmmm. Znalazłam na irlandzkim forum, że to się "mumnesia" nazywa - coś jak amnezja tylko spowodowane macierzyńsywem:baffled::dry:
Na wieczór Tuśka usnęła mi na brzuchu - tak myślałam, ale po kilku minutach zaglądnęłam na buziaka, a ona oczy otwarte, zipie przez usta i patrzy hen. Okazało się, że ma temp. Prawie 38. Pomacałam uszy, ale awantury nie było. Pomacałam dziąsła - wrzask na potęgę. Z drugim zębem już tak łatwo nie pójdzie:baffled:. Chyba nic innego jej nie jest, bo w piątek po południu byłyśmy oglądać i osłuchiwać małe ciało. W każdym razie po paracetamolu temp spadła nieco i dziecię śpi. Idę spać i ja, bo dochodzi północ i zaraz będzie mi strasznooooo.

P.S. A co z Anną22? Ona chyba cały czas z domkiem sprawy załatwia. Wiecie coś?

Witam! Wróciliśmy. Spróbuje Was nadrobić, przeczytałam tylko ostatnie 2 strony. Też bym poprosiła o tą dietkę Mamo Maksa na maila joanna.sobiechowska@wp.pl
Czarna oby z wozem wypaliło
U nas na wyjezdzie ok. Tylko Mackowi jakos tak przez te 2 dni szybko włosy urosły :-D

Załączniki

• macio.jpg
    macio.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 46
Czarna gratuluję samochodziku. Pochwal się :-)

A ja od rana chodzę wściekła jak osa. I generalnie tylko ryczeć mi się chce. Od kilku tygodni bezskutecznie próbuję zgubić kilogramy. Stosuje dietę, żre tabletki, smaruje się ćwiczę i dziś wchodzę na wagę i kilogram do przodu. Ja już nie wiem co mam zrobić. Chyba wogóle przestane jeść. Mam już wszystkiego dość.
M. Maxa ja poproszę też tą dietę.
dagasl@o2.pl

Spadam nie będe wam marudzić.

Czesc U mnie MASAKRA Oliwka ok pierwszy raz w zyciu dopiero wstala W nocy po 3 sie obudzila zjadla i spala dalej
Ale wczoraj jak wrocilismy moja mama zdychala Biegunka i wymioty Mnie w nocy zaczely poty przechodzic Kazdy miesien i kosteczka mnie bolaly I bylo mi goraco i zimno MASAKRA pol nocy nie spalam Zaraz czuje polece do WC raz bylam Jest mi niedobrze B=rzuch boli Wszystko mnie boli Jakby na gryoe plus jeszcze jelitowka I jeszcze gardlo

Zaraz przychodzi nowa niania bo ja nie mam sil Oliwi trzymac na rekach Kreci mi sie w glowie Mam nadzieje ze niania nie zachoruje
A zwlaszcza Oliwka mam nadzieje ze tego nie zlapie BO U NAS W SZPITALU SAME PRZYPADKI BIEGUNEK U DZIECI no nic trzeba ja obserwowac

Za 3 dni do pracy a ja juz chora 2 tygodnie i coraz bardziej JEJKU MAM OCHOTE CIEPNAC ROBOTA I ISC NA WYCHOWAWCZY BO NIE WIEM CZY OLIWKI NIE ZLAPIE I ZAS BEDZIE ALE ITP MAM TEGO DOSC

SORKI ZA MARUDZENIE

witam i ja poczytam jak młody będizwe spał.U nas tradycyjnie sobota spacerek i ogrodziliśmy koniom łąkeza naszymi, popadał deszczyk, w niedziele obiad u tesciów. mały juz lepiej za to ja teraz pociągająca

CZARNA wiem że już macie zaklepane autko. Ale rozmawiałam z moim Adamem i mówił żebyście sobie zobaczyli Chrysler Grand Voyager. Podobno też fajny:tak:
:
on niestety opada bo bardzo drogie czesci sa;-) tez bralismy po uwage:tak:

Witam się i ja w końcu jakoś ten czas tak szybko leci, nie ma za dużo czasu i trochę przystopowałam z kompem a poza tym mam duży ruch w moim domowym interesie jak już M wraca z pracy:tak::tak:a jak go nie ma to albo spacery albo gotowanie, sprzątanie itd. zresztą same wiecie jak to jest w domu..........
Powolutku wybieramy meble do nowego domu, dziś wybraliśmy kanapę do salonu i stół do jadalni, materace na łóżka i dla Karolinki łóżko i biurko, wczoraj kupiliśmy małej w końcu moją wymarzoną spacerówkę i fotelik samochodowy już większy jaka zadowolona że jedzie przodem do kierunku jazdy:-D
Ogólnie to Lenka mi się "popsuła bo już nie przesypia nocy tylko się budzi na jedzenie przeważnie raz czasem dwa...
Dziś odsypialiśmy po południu M nockę bo był wczoraj u znajomych górali :tak: a ja nockę...
Mała dalej bezzębna choć u dołu widać pod skórą i jedynki i dwójki, może to i lepiej bo mogę spokojnie jeszcze karmić:tak:
Mój M jedzie w sobotę do PL zwozi auto i wraca we wtorek.
Noi to chyba tyle ode mnie na dziś............. postaram się częściej zaglądać do Was;-)

kurde ale zazdroszcze zmiany domku. Jak ja kocham taka robote:-p:-p
U nas na wyjezdzie ok. Tylko Mackowi jakos tak przez te 2 dni szybko włosy urosły :-D
haha super M oja Niki ma podobne zdjecie jak była malusia:-D:-D:-D
A ja od rana chodzę wściekła jak osa. I generalnie tylko ryczeć mi się chce. Od kilku tygodni bezskutecznie próbuję zgubić kilogramy. Stosuje dietę, żre tabletki, smaruje się ćwiczę i dziś wchodzę na wagę i kilogram do przodu. Ja już nie wiem co mam zrobić. Chyba wogóle przestane jeść. Mam już wszystkiego dość.
M. Maxa ja poproszę też tą dietę.
dagasl@o2.pl

Spadam nie będe wam marudzić.
znam to tak miałam po Laurze:tak: dopiero Aqua-aerobik pomógł zgubic;-)
Czesc U mnie MASAKRA Oliwka ok pierwszy raz w zyciu dopiero wstala W nocy po 3 sie obudzila zjadla i spala dalej
Ale wczoraj jak wrocilismy moja mama zdychala Biegunka i wymioty Mnie w nocy zaczely poty przechodzic Kazdy miesien i kosteczka mnie bolaly I bylo mi goraco i zimno MASAKRA pol nocy nie spalam Zaraz czuje polece do WC raz bylam Jest mi niedobrze B=rzuch boli Wszystko mnie boli Jakby na gryoe plus jeszcze jelitowka I jeszcze gardlo

Zaraz przychodzi nowa niania bo ja nie mam sil Oliwi trzymac na rekach Kreci mi sie w glowie Mam nadzieje ze niania nie zachoruje
A zwlaszcza Oliwka mam nadzieje ze tego nie zlapie BO U NAS W SZPITALU SAME PRZYPADKI BIEGUNEK U DZIECI no nic trzeba ja obserwowac

Za 3 dni do pracy a ja juz chora 2 tygodnie i coraz bardziej JEJKU MAM OCHOTE CIEPNAC ROBOTA I ISC NA WYCHOWAWCZY BO NIE WIEM CZY OLIWKI NIE ZLAPIE I ZAS BEDZIE ALE ITP MAM TEGO DOSC

SORKI ZA MARUDZENIE
qrw... u was to zawsze cos. Oby mała nie załapała. Choc nie nie jestescie w stanie ja uchronic wszystko zalezy od jej organizmu:tak: U mnie tez mówia że moje dzieci nic nie mają po mnie. Wiec stwierdzam ze albo je podmienili albo kupiłam na rynku:-p

Evelajna u nas tez akcja ząbki i te zdecydowanie dłużej i boleśniej idą. Cieżko sie mu przebijaja

Kasia ja polecam książke "Kwiat pustyni" i jeszcze. Czytasz i ryczysz!!!! Najpiękniejsza ksiażka jaka czytałam

No i mamy nowy tydzien:-p
Dzis mam w planach posprztac jakies zakamarki w chałupinie bo zawsze tylko ogarniam:zawstydzona/y: Ale mały marudny przez zebole wiec nie wiem co z tego wyjdzie.
Moze któras sie orientuje jak to jest z atestami fotelików wbudowanych w siedzenie. Bo te autko właśnie takie posiada 2 szt ale nie wiem od kiedy dziecko moze z niego korzystac:confused: A fajniutkie jest bo jak dziecko spi to mozna położyc prawie na płasko:tak:

reklama
znalazl jakies zdjecia Cezarego na plycie ktora nagralam w grudniu zeby na kompie tego nie miec.ja w tym czasie z mama siedzialam w innym pokoju.i tylko uslyszalam jak samochod odjezdza.nawet nie wiem co teraz robic.on mnie prosil zebym zdjecia usunela.to z kompa wywalilam a o tej plycie po prostu zapomnialam...ale nie wierzy w to.dla niego liczy sie fakt ze tego nie zrobilam, ze jakby mi zalezalo to poszukalabym.jak dla mnie i dla mojej mamy to to glupie jakies jest.jeszcze nie slyszalam zeby przez takie g... ktos zrywal...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry