malaulka
Podwójna mamusia
Czarna gratuluję samochodu
M Maksa Tobie gratuluję spadku wagi i jeśli można to też bym chciała tę dietkę
ulakowalcze@op.pl
Kaka udanego wyjazdu
Dorota fajną masz teściową
Witam się i ja w końcu jakoś ten czas tak szybko leci, nie ma za dużo czasu i trochę przystopowałam z kompem a poza tym mam duży ruch w moim domowym interesie jak już M wraca z pracy
a jak go nie ma to albo spacery albo gotowanie, sprzątanie itd. zresztą same wiecie jak to jest w domu..........
Powolutku wybieramy meble do nowego domu, dziś wybraliśmy kanapę do salonu i stół do jadalni, materace na łóżka i dla Karolinki łóżko i biurko, wczoraj kupiliśmy małej w końcu moją wymarzoną spacerówkę i fotelik samochodowy już większy jaka zadowolona że jedzie przodem do kierunku jazdy
Ogólnie to Lenka mi się "popsuła bo już nie przesypia nocy tylko się budzi na jedzenie przeważnie raz czasem dwa...
Dziś odsypialiśmy po południu M nockę bo był wczoraj u znajomych górali
a ja nockę...
Mała dalej bezzębna choć u dołu widać pod skórą i jedynki i dwójki, może to i lepiej bo mogę spokojnie jeszcze karmić
Mój M jedzie w sobotę do PL zwozi auto i wraca we wtorek.
Noi to chyba tyle ode mnie na dziś............. postaram się częściej zaglądać do Was;-)
M Maksa Tobie gratuluję spadku wagi i jeśli można to też bym chciała tę dietkę
ulakowalcze@op.pl
Kaka udanego wyjazdu
Dorota fajną masz teściową

Witam się i ja w końcu jakoś ten czas tak szybko leci, nie ma za dużo czasu i trochę przystopowałam z kompem a poza tym mam duży ruch w moim domowym interesie jak już M wraca z pracy

a jak go nie ma to albo spacery albo gotowanie, sprzątanie itd. zresztą same wiecie jak to jest w domu..........Powolutku wybieramy meble do nowego domu, dziś wybraliśmy kanapę do salonu i stół do jadalni, materace na łóżka i dla Karolinki łóżko i biurko, wczoraj kupiliśmy małej w końcu moją wymarzoną spacerówkę i fotelik samochodowy już większy jaka zadowolona że jedzie przodem do kierunku jazdy

Ogólnie to Lenka mi się "popsuła bo już nie przesypia nocy tylko się budzi na jedzenie przeważnie raz czasem dwa...
Dziś odsypialiśmy po południu M nockę bo był wczoraj u znajomych górali
a ja nockę...Mała dalej bezzębna choć u dołu widać pod skórą i jedynki i dwójki, może to i lepiej bo mogę spokojnie jeszcze karmić

Mój M jedzie w sobotę do PL zwozi auto i wraca we wtorek.
Noi to chyba tyle ode mnie na dziś............. postaram się częściej zaglądać do Was;-)
Ostatnia edycja:

Ale mały marudny przez zebole wiec nie wiem co z tego wyjdzie.
A fajniutkie jest bo jak dziecko spi to mozna położyc prawie na płasko