reklama

Październik 2008

Asia jakaś paranoja. Powód do zerwania jak z zerówki:baffled: A gościu strasznie "wrażliwy" skoro rozmawiałaś, tłumaczyłaś, a on fochy jak nie przymierzając Zosia z Pana Tadeusza:no: Kurde może ochłonąć musi kilka dni?
Lilunia fryz świetny - teraz nic ino na koncert heavy metalowy Macia posłać:-D
Patrycja no widzę, że wraca Kamiś do formy.
Marma irytujące takie coś. Ale jak Ula pisze Pu-erh naprawdę potrafi cuda zdziałać, a Ty już nie karmisz. A może przez te tabletki do wywoływania @ tak się porobiło?
Dorotka kurujcie się bidoki. Zdróweczka!
Kasia dentysta brrrr. Mam nadzieję, że mi się tu zęby nie posypią jakoś nagle, bo koleżance wczoraj dnetysta zaśpiewał 600 eu za kanałowe leczenie:szok:
Malena to do roboty! :tak::-)

Pati w nocy gorączkowała i nurofen był w użyciu. Trochę przeszło, ale wciąż 37 jest. Do tego poszła przed chwilą sraczka- nie wiem, czy dlatego, że wczoraj tylko na cycu byłu i żadnych stałych pokarmów nie było, czy coś się przypałętało. Obserwuję. Andy dzwonił, że ich porąbany manager okręgu przenosi go do innego sklepu (jakieś 20km stąd), a kolesia stamtąd na miejsce Andiego. Nosz ku...a jego mać! Teraz to już się wogóle widzieć chyba nie będziemy. A tamten chłopak mieszka zaraz niedaleko sklepu, ma tam przedszkole dla dziecka... Nienawidzę samotnych, ambitnych idiotów:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: Teraz mi się na sraczkę zbiera. Idę się nastawiać pozytywnie:dry:

reklama
MAŁAULKA GRATKI ZA 7 MIESIĘCY
EWELINA oby mała szybko doszła do siebie
ASIA może jeszcze sie pogodzicie. Jak ochłonie to pójdzie po rozum do głowy.A jak nie to (przepraszam może to będzie bardzo drastyczne) może to i lepiej. jak z takiego błachego powodu zrywa. To nie jest ciebie wart.

A ja nie moge sie zebrać i nic jeszcze nie zrobiłam. Siedze przed tv i sie lenie:happy2:
No ale chyba trzeba sie zebrać wreszcie. Mały spał mi 2 godziny/ Teraz sie obudził zrobiliśmy inhalacjeZjadł mleczną owsianke i siedzi sobie w leżaczku. Dobra ide coś porobic bo syf w chałupie aż straszy:-p

Gratki dla 7-mio miesięczników :-)
Eh wstyd się przyznać ale do gina jeszcze dojść nie zdążyłam. Ciągle coś wypada. A to jego niema a to u mnie coś.... No ale dziś dzwonie się umówić.

JA LEDWO ZYJE NIKOMU NIE ODPISZE
LEKI MAM CHOROBOWEGO NIE WZIELAM SAME ROZUMIECIE JAK OSTATNIO BYLO Z MOJA PRACA I CHOROBOWYM:wściekła/y: MAMA W PRACY TEZ ZDYCHA OLIWKA NARAZIE SIE TRZYMA KUPA 1 TYLKO ZACZELA MI KASZLEC
JAK SIE ZALAMIE ZARAZ
SERIO WKURWIE SIE I IDE NA WYCHOWAWCZY BO TO SENSU NIE MA
ON OSTATNIO NON STOP MI CHORUJE :no: JA TEZ DOKASACJI
SORKI ZE TAK MARUDZE
POZNIEJ POSTARAM SIE WAS NADROBIC

MAM INNE ANTYBIOTYKI SYROP NA KASZEL I NA JELITOWKE TEZ COS
WSIO MNIE BOLI ,RUSZAC SIE NIE MOGE

DZIEKI ZA WSPARCIE I PRZEPRASZAM ZE MARUDZE I ZE TYLKO O SOBIE

NIANIA CALY CZAS JEST BO JA NIE DALABYM RADY :baffled:

Dorotko a zadam takie niedyskretne pytanie. Nie żebym Ci odradzała ale za co będziecie żyć jeżeli pójdziesz na wychowawczy? Za 500 zł z zasiłku? No chyba że masz jakieś dodatkowe źródło dochodu.

Niech mnie ktoś kopnie w tyłek żebym się w końcu do roboty zabrała. Ale mam gigantycznego lenie. Cały czas leje i najchętniej to bym tylko spała a ja już po 2 kawach.

Ula grateczki za 7 miesięcy:-):-) Fajnie tak z nową chałupką, meblowaniem, urządzaniem. Nas pewnie też czeka przeprowadzka, po przenosinach Andrzeja, choć tak mi się nie chce:-(
Dorota co za cholerstwo znowu Was złapało??? Klęska jakaś... Współczuję. A z wychowawczym, to też się tak zastanawiam czy dacie radę???
Marma oj no to wybierz się do lekarza koniecznie. Bo to skończyłaś karmić i kalorie już nie uciekają tak szybko jak wcześniej. A tu masz wirtualnego kopa: KOPS!!!
Mama Maksa dobry leń nie jest zły. Potem ma się więcej energi i robota idzie dwa razy szybciej:-D Ale jak chcesz, to też Cię mogę tak mentalnie kopnąć, jak Marmę:-) Ja mam dziś dużo nerwy w sobie więc mi równie dobrze zrobi, ghi ghi.

Tempka spadła do 36,6. Młoda sobie chce tego zęba wyjąć chyba, bo cały czas wkłada łapy do buzi i robi pstryk! pstryk! o ten maleńki wyrostek. A ja powinnam jakieś podania o pracę wysłać, bo muszę poudowadniać, że szukam roboty.

Witam a i my dziś mamy mała rocznice :-) 7m-cy!!!!!
No i z tej okazji składam innym jubilatom serdeczne życzenia:-D:-D:-D

Czarna Gratki autka nowego!!!a foteliki??pierwsze slysze o takich:szok:
Małaulka to cudownie !!zazdroszcze Ci!!!
Dorotka trzymajcie sie!!a moze jednak przeczekaj i nie idz na wychowawczy:confused:
Aska kurcze szkoda ze tak to sie skonczylo nie powinien tak bez slowa wyjsc wydaje mi sie ze jesliby kochal i mu zalezalo to zawolalby cie i zadal wyjasnien(mysle ze szukal pretekstu):baffled: ja mialam identyczna sytuacje ale z smsami od nylego i co??moj zemna porozmawial ja zlamalam karte i bylo ok a smsy byly tylko typowo kolezenskie zyczyl mi szczescia itp wiec moze dlatego moj przymknal oko dodam ze to byl poczatek znajomosci naszej a nie juz w malzenstwie:-p
Mam nadzieje ze jednak sobie wyjasnicie i bedzie dobrze:tak:
A mnie dwa dni nie bylo bo jak czekalam na @ to jak wkoncu ja dostalam to umieralam dzis juz dobrze:tak:pomylam okienka i zalatwialam sprawy na miescie:tak:
A w domku atmosfera nie ciekawa znow starszy wariuje:-(opisze na zamknietym za chwilke
pozdrawiam was.........

Witam - padam na twarz ze zmęczenia.
Oczy szczypią, gardło boli i ... obym się nie rozłożyła.

Młody jakieś 10 min temu zasnął więc i ja chyba położę się na chwilunię.

Asiu przykro mi bardzo, że W tak postąpił.
Qrcze facet honorem się ujął i co .... niech go sobie w kieszeń schowa.
Przecież masz prawo do posiadania zdjęć swoich znajomych, byłych chłopaków a on nie powinien grzebać w twoich rzeczach.
Mam nadzieję, że się ułoży wszystko.

Minisiu gratki, że @ się pojawiła.

Ula no to teraz już można szaleć w nowym domku - jejku jak ja lubię takie urządzanie, przemeblowywanie :-)

Ula i Minisia gratki dla maluszków za skończone 7 miesięcy.
Ależ ten czas pędzi ... niedawno noworodki a teraz to za 5 miesięcy skończy się okres niemowlęcy.

Dorotko zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was.

Evelajna dupek jakiś, który faktycznie rodziny nie ma i nie wie co to obowiązki.
Widzi tylko swój koniec nosa i aby jak najlepiej wypaść przed górą.
Ech ... :no:
Dla Tusi zdróweczka życzę.

Zaraz obejrzę sobie "Brzydulę" i może kimnę się choć ze 30 min.

reklama
Dziewczyny mała moja ma pleśniawki i zapalenie jamy ustnej.
Dostała nystatyne debridat drosetux i nystatyne, . nystatyne napisał ze 3 razy dziennie po 1,5ml.
ma to połykac czy mam jej smarowac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry