Evelajna
Październikowa mama
Asia jakaś paranoja. Powód do zerwania jak z zerówki
A gościu strasznie "wrażliwy" skoro rozmawiałaś, tłumaczyłaś, a on fochy jak nie przymierzając Zosia z Pana Tadeusza
Kurde może ochłonąć musi kilka dni?
Lilunia fryz świetny - teraz nic ino na koncert heavy metalowy Macia posłać
Patrycja no widzę, że wraca Kamiś do formy.
Marma irytujące takie coś. Ale jak Ula pisze Pu-erh naprawdę potrafi cuda zdziałać, a Ty już nie karmisz. A może przez te tabletki do wywoływania @ tak się porobiło?
Dorotka kurujcie się bidoki. Zdróweczka!
Kasia dentysta brrrr. Mam nadzieję, że mi się tu zęby nie posypią jakoś nagle, bo koleżance wczoraj dnetysta zaśpiewał 600 eu za kanałowe leczenie
Malena to do roboty!
:-)
Pati w nocy gorączkowała i nurofen był w użyciu. Trochę przeszło, ale wciąż 37 jest. Do tego poszła przed chwilą sraczka- nie wiem, czy dlatego, że wczoraj tylko na cycu byłu i żadnych stałych pokarmów nie było, czy coś się przypałętało. Obserwuję. Andy dzwonił, że ich porąbany manager okręgu przenosi go do innego sklepu (jakieś 20km stąd), a kolesia stamtąd na miejsce Andiego. Nosz ku...a jego mać! Teraz to już się wogóle widzieć chyba nie będziemy. A tamten chłopak mieszka zaraz niedaleko sklepu, ma tam przedszkole dla dziecka... Nienawidzę samotnych, ambitnych idiotów

Teraz mi się na sraczkę zbiera. Idę się nastawiać pozytywnie
A gościu strasznie "wrażliwy" skoro rozmawiałaś, tłumaczyłaś, a on fochy jak nie przymierzając Zosia z Pana Tadeusza
Kurde może ochłonąć musi kilka dni?Lilunia fryz świetny - teraz nic ino na koncert heavy metalowy Macia posłać

Patrycja no widzę, że wraca Kamiś do formy.
Marma irytujące takie coś. Ale jak Ula pisze Pu-erh naprawdę potrafi cuda zdziałać, a Ty już nie karmisz. A może przez te tabletki do wywoływania @ tak się porobiło?
Dorotka kurujcie się bidoki. Zdróweczka!
Kasia dentysta brrrr. Mam nadzieję, że mi się tu zęby nie posypią jakoś nagle, bo koleżance wczoraj dnetysta zaśpiewał 600 eu za kanałowe leczenie

Malena to do roboty!
:-)Pati w nocy gorączkowała i nurofen był w użyciu. Trochę przeszło, ale wciąż 37 jest. Do tego poszła przed chwilą sraczka- nie wiem, czy dlatego, że wczoraj tylko na cycu byłu i żadnych stałych pokarmów nie było, czy coś się przypałętało. Obserwuję. Andy dzwonił, że ich porąbany manager okręgu przenosi go do innego sklepu (jakieś 20km stąd), a kolesia stamtąd na miejsce Andiego. Nosz ku...a jego mać! Teraz to już się wogóle widzieć chyba nie będziemy. A tamten chłopak mieszka zaraz niedaleko sklepu, ma tam przedszkole dla dziecka... Nienawidzę samotnych, ambitnych idiotów

Teraz mi się na sraczkę zbiera. Idę się nastawiać pozytywnie