wiolas
mama Amelki
tak trzymać!!!!!!!!!! niech sobie nie myśli że będziesz wiecznie za nim latać!!!!!dzieki dziewczynyjuz mi troche lepiej.moze nie ma sensu sobie d... zawracac tym wszystkim jak on z takiego powodu potrafi mnie zostawic.a rozmowa nie da nic bo gadalam z nim pol nocy przez tel( tzn ja gadalam i z siebie wariatke robilam) i nic to nie dalo tylko chyba jeszcze gorzej zrobilam bo wogole to teraz on mi juz udowodni ze do mnie nie wroci...ale ja jestem madra...nie ma co...

jak zobaczy że się tym nie przejmujesz to zaraz przyleci!!! NA KOLANACH!!! i jeszcze przepraszać będzie
tylko nie daj się i wytrzymaj!!! trzymam kciuki ;-)u nas przez cały weekend nie mogliśmy dojść do ładu i składu ;-) po całym tygodniu "brudzenia" nie wiadomo było od czego zacząćA ja nie moge sie zebrać i nic jeszcze nie zrobiłam. Siedze przed tv i sie lenie
No ale chyba trzeba sie zebrać wreszcie. Mały spał mi 2 godziny/ Teraz sie obudził zrobiliśmy inhalacjeZjadł mleczną owsianke i siedzi sobie w leżaczku. Dobra ide coś porobic bo syf w chałupie aż straszy![]()

kurcze i ja muszę się wybrać :-( tylko kiedy??!!! ciągle jakoś czasu brak :-(Eh wstyd się przyznać ale do gina jeszcze dojść nie zdążyłam. Ciągle coś wypada. A to jego niema a to u mnie coś.... No ale dziś dzwonie się umówić.
Kurcze Dorotko coś ostatnio nie ciekawie u Was :-( musicie więcej witaminek zażywać ;-)trzymam kciuki żebyście szybciutko wróciły do zdrówka :-)JA LEDWO ZYJE NIKOMU NIE ODPISZE
LEKI MAM CHOROBOWEGO NIE WZIELAM SAME ROZUMIECIE JAK OSTATNIO BYLO Z MOJA PRACA I CHOROBOWYMMAMA W PRACY TEZ ZDYCHA OLIWKA NARAZIE SIE TRZYMA KUPA 1 TYLKO ZACZELA MI KASZLEC
JAK SIE ZALAMIE ZARAZ
SERIO WKURWIE SIE I IDE NA WYCHOWAWCZY BO TO SENSU NIE MA
ON OSTATNIO NON STOP MI CHORUJEJA TEZ DOKASACJI
SORKI ZE TAK MARUDZE
POZNIEJ POSTARAM SIE WAS NADROBIC
MAM INNE ANTYBIOTYKI SYROP NA KASZEL I NA JELITOWKE TEZ COS
WSIO MNIE BOLI ,RUSZAC SIE NIE MOGE
DZIEKI ZA WSPARCIE I PRZEPRASZAM ZE MARUDZE I ZE TYLKO O SOBIE
NIANIA CALY CZAS JEST BO JA NIE DALABYM RADY![]()
U nas ciężki tydzień :-( M wyjechał na targi i musimy sobie jakoś radzić :-( Oby do piątku ;-)najgorsze jest to że nadal mam szkolenie i pałętam się po innych placówkach
Amelcia cały dzień w żłobku i ledwo co udaje mi się ją odebrać o czasie
kiedy w końcu wszystko wróci do normy???!!!! 
juz mi troche lepiej.moze nie ma sensu sobie d... zawracac tym wszystkim jak on z takiego powodu potrafi mnie zostawic.a rozmowa nie da nic bo gadalam z nim pol nocy przez tel( tzn ja gadalam i z siebie wariatke robilam) i nic to nie dalo tylko chyba jeszcze gorzej zrobilam bo wogole to teraz on mi juz udowodni ze do mnie nie wroci...ale ja jestem madra...nie ma co...
MAMA W PRACY TEZ ZDYCHA OLIWKA NARAZIE SIE TRZYMA KUPA 1 TYLKO ZACZELA MI KASZLEC
.