reklama

Październik 2008

witam i ja , mnie niestety rozkłada. Ale były 2 krótsze spacerki,u mnie pogoda deszczowa i niech papada jeszcze troche. mały psl tylko na spacerkach, więc nie miałam jak zagladnać. Poczytałam ale nie dam rady odpisać tak jak bym chciala wiec w skrocie, młody jeszcze nie do końca czysty, ale jest już lepiej. jak robicie małym inhalacje, ile plynu jak cząsto. Mi przyszedl inhalator i małego potraktowalam fiz.
zdrówka dla chorowitków
czarna gratki auta
dorotko pomysl, weź kartke i pisz liste plusow i minusów
maksiowa w czym robiłaś pokazik, sliczny jest
asiu trzymaj sie

reklama
MAGDASF no prosze jaki miły wieczór. Pewnie noc też będzie miła;-)
PPATQA inhalacje mi lekarz kazała robić tak:
2 razy dziennie po: 0,5ml Mucosolvan do inhalacji + 1ml soli fizjologicznej
A i inhalacje można robić tylko do 16/17 godziny
Nie wiem dlaczego ale tak mi lekaż kazała
A jeśli chodzi o filmik to mam takie opcje w kamerce internetowej laptopa. Dopiero dziś to odkryłam i to mój pierwszy taki filmik:tak: Ale ciesze sie ze sie wam podoba:tak:
Mój Adam przyjechał dziś do domu z dobrymi wiadomościami. Jego firma wygrała przetarg na blok. I od środy wchodzą. Super:-) Bardzo sie ciesze bo troszke sie odkujemy no i w końcu cos odłożymy bo po ostatnich przestojach kupka stopniała:-(

Maksiowa bo ja zrobiłam juz w grudniu taki pokazik, miał być na prezent dla dziadków, ale nie mogłam tego zgrać na płyte, tzn zgrało się ale nie szlo odtworzyć na innym kompie, a też w takim programiku robiłam

U nas nocka z 1 karmkieniem kolo 1, ale nie jadł o 23, więc pewnie dlatego i teraz już od 6 nie śpi. Znowu odlwciałam przy karmieniu i mały wylądował w łóżeczku dopiero nad ranem. Ja gorzej się czuje, ale damy rade.

jest udało sie
To moje dzisiejsze dzieło :tak:
YouTube - Maksio MPG
Ale sie poryczałam Pieknie!!!!
Cześć Kochane!
ale się za wami stęskniłam!!!!
u nas jakoś leci, jakoś, bo ja wciąż strasznie tęsknie za Szymciem, a dzień się dłuży przeokropnie.
W pracy jak kiedyś wspominałam demobilizująco. Dziewczyny z zespołu właśnie dostały roczną mega nagrode, do tego wycieczkę na Cypr i są na etapie kupowania kostiumów kąpielowych i pareo, a ja nawet premii miesięcznej nie dostanę o podwyżce nie wspomnę :-(. No i zapieprz a ja nadal zielona w aktualnych przepisach, ale zamykam drzwi od biura i pędzę do mojego skarba.
Wsiekamy sie całe popołudnie, przytulamy a wieczor to wiadomo, tak więc kompletnie nie wiem co u Was :sorry2:.

Pozdrawiam was i ściskam wirtualnie :-):-)
jeszcze troche i ciebie docenia i wzbogaca konto:-p
ale mam doła... właśnie dzwoniła żona mojego kolegi, kóremu zmarł w piątek niespodziewanie na zawał tata... ten kolega nic nikomu nie powiedział na razie, bo nie jest w stanie i ona dzwoni, żebyśmy wiedzieli i prosiła, zeby do Michała nie dzwonić i nie pisać...w piąetk mamy pogrzeb
[*] a na sobote byliśmy do nich umówienie z ich rodzicami na świętowanie urodzin ich córeczki...

ale mi smutno.... do tego pomyślałam, że mój tata jest tylko 3 lata młodszy...
ojjj jakie to smutne. [*]
A my juz po szampaniku, jackowaty ni z tego ni z owego kupil szampana i sok pomaranczowy i wypilismy caly, a jutro na bank kac:tak::-)Mlodzi spia, chociaz zocha miala problem bo zasnela popoludniu i dopiero przed 7 ja obudzilam.
teraz zmykam spac bo pewnie mlodsza mlodziez nie da mi pospac:sorry2:
boziu jak ja dawno piłam szampanika. Ale chyba jeszcze długo pic nie bede bo przez te auto trza mocno pasa zacisnac:cool2::cool2::cool2:
witam i ja , mnie niestety rozkłada. Ale były 2 krótsze spacerki,u mnie pogoda deszczowa i niech papada jeszcze troche. mały psl tylko na spacerkach, więc nie miałam jak zagladnać. Poczytałam ale nie dam rady odpisać tak jak bym chciala wiec w skrocie, młody jeszcze nie do końca czysty, ale jest już lepiej. jak robicie małym inhalacje, ile plynu jak cząsto. Mi przyszedl inhalator i małego potraktowalam fiz.
[
Patrycja wszystko zalezy jakie masz leki do inhalacji. Wszystkie wykrztusne mozna robic do 16 (góra 17) berodual robi sie 2 razy dziennie. A jak robisz z samej soli fizjologicznej to praktycznie nie ma ograniczen, nawet w nocy mozna (ja tak robiłam) 2 ml;-)
Maksiowa bo ja zrobiłam juz w grudniu taki pokazik, miał być na prezent dla dziadków, ale nie mogłam tego zgrać na płyte, tzn zgrało się ale nie szlo odtworzyć na innym kompie, a też w takim programiku robiłam

U nas nocka z 1 karmkieniem kolo 1, ale nie jadł o 23, więc pewnie dlatego i teraz już od 6 nie śpi. Znowu odlwciałam przy karmieniu i mały wylądował w łóżeczku dopiero nad ranem. Ja gorzej się czuje, ale damy rade.

Pati w M. Officie 2003 jest program do obróbki zdjec i tam mozesz stworzyc taka prezentacje nawet z muzyczka. Nawet po zgraniu na płytke normalnie odtwarzasz(moja siostrzenica robiła)

Witam
U nas jak codzien:-p zaraz idu sprzatnac i wstawic obiadek, pranko sie pierze, a po II sniadanku chce wybyc na spacerek.
Mój mały własnie padł cos mu sie ostatnio poprzestawiało i wstaje 6 po 6:sorry2:

Witam się i ja :)

Dziewczyny przykro mi z powodu śmierci znajomych, zawsze to jakiś cios. (')

Mam Maxa super filmik, też się poryczałam.

Wanila to naprawdę przykre że inni mają takie profity a ty nie , no ale masz coś znacznie cenniejszego :)

ppatqa kuruj się i oby do końca cię nie rozłożyło. To wszystko przez tą bylejaką pogode.

No a ja muszę się wam pochwalić. Dziś w nocy to mój M zajął się w nocy bąblem i to nie ja do niego wstawałam :-DTo jego 2 taki przypadek. Twierdzi że to dlatego że nie mógł spać. :-D W prawdzie jak mały się obudził to ja też ale nie musiałam się z łóżka ruszać :-D
No a dziś gin. Już się boję.............mam dopiero na 18 więc po drzemce małego spacerek,sprzątanie, gotowanie itd.

Hej nadrobie was na 2 razy :-)
EVELAJNA masakra z ta praca :-(
A Tusce pewnie zabki ida Zycze aby juz sobie przyszly i byl swiety spokoj :-)
MADZIU jak sie dzis czujesz?
MINISIA gratki za @ lec do gina szybciutko coby nastepnym razem juz tego nie przezywac :-)
MARMA ja na wychowawczym dostalabym 400 zl od miasta a reszta to G kasa tylko WTEDY BYLABYM OD NIEGO UZALEZNIONA A TEGO SIE BOJE NAJBARDZIEJ
WOLE BYC BARDZIEJ SAMODZIELNA
MAGDASF masz racje po odliczeniu niani i rachunkow nic mi nie zostaje

Nie wiem narazie sie wstzrymam z tym wychowawczym zobacze jak to bedzie dalej BOJE SIE ISC NA WYCHOWAWCZY BO POZNIEJ TO JUZ SAMA SOBIE NIE DAM RADY I BEDE MUSIALA BYC Z G PRZEZ NAJBLIZSZY CZAS A JA NIE WIEM JAK SIE ZYCIE ULOZY

Kate
[*] przykro mi....
Mama Maxa - poryczałam się jak bóbr. Nie rób tak więcej ;-)

Witam się i ja :)

No a ja muszę się wam pochwalić. Dziś w nocy to mój M zajął się w nocy bąblem i to nie ja do niego wstawałam :-DTo jego 2 taki przypadek. Twierdzi że to dlatego że nie mógł spać. :-D W prawdzie jak mały się obudził to ja też ale nie musiałam się z łóżka ruszać :-D
No a dziś gin. Już się boję.............mam dopiero na 18 więc po drzemce małego spacerek,sprzątanie, gotowanie itd.

Gratulacje dla M. i powodzenia u gina.
U nas w nocy już od dłuższego czasu M. wstaje...
Ma niebywałą zdolność zasypiania w 3 sekundy, więc go to nie męczy :tak:

Ja dziś w podłym humorze.
To chyba przez tą pogodę gniotowatą...
Brzuch dalej boli, ziarno wczoraj zasiane ;-)
Ale i tak pewnie jak to zawsze bywa - jak mi na czymś zależy to się nie uda.
Zapomniałam się pochwalić, że wygrałam w totka - trójkę trafiłam :-)

Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich.
Czekam na rahab i się boję co powie....

reklama
GRATKI dla 7 MIESIECZNIAKOW :tak:

Tak może wtrącę nie na temat ale ... nasz Patryk pierwszy raz zasną bez cycusia :tak: zawsze z cycem w buźce zasypiał a tu taka niespodzianka hehehe normalne jestem w szoku lekkim ciekawe tylko jak długo po śpi
GRATKI
Małaulka, Minisia gratki dla dziewczynek :-)
Evelajna porąbany ten menager na maksa :wściekła/y:
Dorota zdrówka, zdrówka, zdrówka, ale na wychowawczym, to jest 400 zł + pewnie 48 zł rodzinnego i jak pójdziesz do pracy na pół etatu, to to przepada.

A ja właśnie się dowiedziałam, że znajomy z pracy zabił się na motorze :-(:-(:-(
To dla Ciebie Piotr
[*]
[*]
[*]
WSPOLCZUJE PRZYKRO MI :-(
Kasia to 400 +46, to nalezy od dochodow,na wychowawczym nie masz dochodow i nawet jak pojdziesz do pracy na pol etatu a nie przekroczysz iles tam na osobe to nie przepadaja ci te pieniadze. Tak mi tlumaczyla moja ksiegowa.
mNIE KILKA dni temu babka w urzdzie powiedziala ze mozna pracowac ale jak dowodnia ze podczas pracy oddaje dziecko komus innemu do opieki to kasa od nich mi sie juz nie nalezy A jak np praca bedzie w domu lub sie z dzieckiem jezdzi to kase beda dawali nadal
Cześć Kochane!
ale się za wami stęskniłam!!!!
u nas jakoś leci, jakoś, bo ja wciąż strasznie tęsknie za Szymciem, a dzień się dłuży przeokropnie.
W pracy jak kiedyś wspominałam demobilizująco. Dziewczyny z zespołu właśnie dostały roczną mega nagrode, do tego wycieczkę na Cypr i są na etapie kupowania kostiumów kąpielowych i pareo, a ja nawet premii miesięcznej nie dostanę o podwyżce nie wspomnę :-(. No i zapieprz a ja nadal zielona w aktualnych przepisach, ale zamykam drzwi od biura i pędzę do mojego skarba.
Wsiekamy sie całe popołudnie, przytulamy a wieczor to wiadomo, tak więc kompletnie nie wiem co u Was :sorry2:.

Pozdrawiam was i ściskam wirtualnie :-):-)
Ciebie tez w koncu docenia Fajnie ze jakos se to uCiebie kreci z ta praca I taka teksnota za szymciem pewnie tylko cos dobrego wnosi :tak:
ale mam doła... właśnie dzwoniła żona mojego kolegi, kóremu zmarł w piątek niespodziewanie na zawał tata... ten kolega nic nikomu nie powiedział na razie, bo nie jest w stanie i ona dzwoni, żebyśmy wiedzieli i prosiła, zeby do Michała nie dzwonić i nie pisać...w piąetk mamy pogrzeb
[*] a na sobote byliśmy do nich umówienie z ich rodzicami na świętowanie urodzin ich córeczki...

ale mi smutno.... do tego pomyślałam, że mój tata jest tylko 3 lata młodszy...
:-(

MARMA oliwka jak uslyszala ta kolysanke to przestala sie wydzierac

Pozneij cos napisze bo zas sie wydziera :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry