reklama

Październik 2008

MALENA czekam na wiesci jak tehabilitacja
CZARNA fajnie z tym samochodem :-) Kupuj szampnana kochan w koncu nie codziennie sie samochod kupuje :-)
MAMO MAKSA jak u lekazra ? zdrowka
EVELAJNA wspolczuje nocki
KASIU z tego co ja wiem to nie trzeba mowic pracodawcy o podietej pracy Ale tak jak mnie ta babka mowila i ja tez gdziec to czytalam Ze jak nie bede sprawowala osobistej opieki na dzieckiem na wychowawczym to przepadnie mi ta kasa
GRATKI ZA PRZEDSZKOLE I DENTYSTE
a z tym chlopakiem to smutne bardzo :-(

Ja juz lepiej Choc zjadlam dzis jedna mala buleczke zmaslem Oliwka jak na zlosc dzis strasznie marudzi Spala tylko kilka minut i non stop tzreba ja zbawiac lub na raczki Teraz spi w wozku przy otwartym balkonie Ale juz plakala Przed chwila No ale narazie spi
Chcialam wyjsc tylko na poczte i do spozywczego cos do picia sobie kupic bo nic mi nie smakuje Jakis soczek chcialam sobie kupic bo cos pic musze Wiec pije wlasnie nektar bananowy z HIPPA PO 4 MIESIACU HEHEHEHE

Zaraz przyjdzie wlasciciel po kase

Przyszla dzis stara niania ze z tym stazem sie wyjasnilo ze sie nie dostala I teraz co ja mam zrobic Zadowolona bylam z niej i juz wiedzialam z nia co i jak Ale ta jej szkola
I juz tej nowej mowilam i teraz co tu zrobic ?

reklama
Kurde oby to niebyły oskrzela:no::no::no: popytaj w przychodni moze maja inhalatory do pozyczenia:confused:

Dzieci juz w stały ale teraz nie ma sensu wychodzic bo zanim bysmy sie zebrali to trzeba by było wracac na obiadek:sorry2: Wiec moze po obiadku;-)
dzwonił M ze gosciu juz zrobił autko i dziś jedzie go odebrac. JUPIIIIIIIII
chyba jednak kupie tego szampana:cool2:
Oj nie obędzie się bez szampana albo dwóch;-)
I gratki za autko!:tak:

Witam nie dam rady odpisać na wszystko - oczy tak mnie szczypią.
Krople pomagają tylko na chwilę.
Nie wiem co się dzieje.
Chyba uczuliłam się na coś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na stare lata qrcze.
A do tego gardło tak strasznie boli, że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ech Kate przykro mi bardzo i światełko dla taty znajomego.

Elwira super filmik - łezka popłynęła.

Poczytam was w wolniejszej chwili bo mały marudzi a chętnie ja bym się położyła i odpoczęła.
Zmykam na razie - papa.

Jakoś nie mam nastroju na pisanie, poczytałam Was, ale brak weny. My po długim spacerze, Marika grzeczna, dużo spała, a rano z łóżka to wstałysmy o 10 dopiero. Nudzę się, bo M. po pracy jedzie na mecz (ale tylko jako kibic, bo 16.05 ma rezonans tego kolana). Namawiam rodziców, żeby wpadli do nas, ale nie wiem, czy im się zechce. Poszłabym spać i tyle co mi się dziś chce. Moze to ta pogoda i wczorajsze smutne wiadomości...

CZARNA super że autko kupione. No to musi być oblaane żeby sie nie psuło;-)
KASIA to ekstra ze przedszkole zaklepane.
DOROTKA zdróweczka
KATE poprawy nastroju życze

My już po lekarzu. ale to na innym wątku napisze

MARMA jakie deski ?
KATE jak Marika grzeczna to polez sobie z nia A moze rodzice wpadna to bedzie ci weselej :-)TEN TWOJ M MA SIE Z TOBA DOBRZE :-)
MADZIU jejku wspolczuje z gardlem i oczami Moze idz do lekarza Niech ci cos na to przepisze Odpoczynku zycze

Oliwka spala godzine w zwozku przed balkonem Teraz G poszedl z nia na spacer i do sklepu mnie po cole Bo nic mi nie smakuje ZUPELNIE NIC A COLI MI SIE CHCE (kozystam poki G trzezwy )
U mnie sloneczko wyszlo I cieplo jest ale jak dzis nigdzie nie wychodze Jutro pojde z niunia poplacic rachunki i tyle

Evelajna a mówia ze jak sie siedzi w chacie to nie ma co robic:-p:-D:-D:-D:-D

Dorotka przy jelitówce powinno sie pic wode albo lekka herbatke;-) oraz potrawy lekko strawne:tak:

Magdziunia moze faktycznie na cos sie uczuliłas:confused::confused::confused:

Marma ty to sie masz z tym swoim potworniastym:-D:-D:-D:-D

No i udało sie wyjsc na spacerek:-p Ale powiem wam ze pogoda tak zdradliwa ze szok:szok: Jak słonko grzało to upał a jak schowało sie za chmurzyska to ziąb straszny:dry::dry::dry:
M pojechało po autko a ja siedze jak na szpilkach:-p wiem wiem marudze ale ciesze sie jak dziecko:-D:-D:-D Jeszcze tylko kiedyś domek kupić i marzenia wszystkie spełnione:-D:-D:-D

CZARNA dziwna u mnie ta jelitowka Bo 2 razy tylko EEEE :-) I to nie takie biegunkowe i 2 razy wymiotowalam A tak to zaladek boli i niedobrze mi I sama juz nie wiem Ale mnie tak strasznie nic nie smakuj A po coli narazie nic mi nie jest i czuje sie po niej lepiej bo w koncu cos wypilam
Wszystko mi smierdzi Normalnie czuje sie jak na poczatku ciazy hehehehehehehe

Oliwka marudna strasznie wiec wpadam juz dzis ostatni raz Bo zaraz musze isc potancowac z mala Pozniej G ja ukapie i moze pojdzie spac a jak nie to bede z nia seriale ogladala HIhi TZN JA BO ONA nie zainteresowana telewizorem :-)

CZARNA NIE MARUDZISZ KAZDA Z NAS BY SIE CIESZYLA Z SAMOCHODZIKU CZEKAMY NA FOTKI :-)

reklama
jest udało sie
To moje dzisiejsze dzieło :tak:
YouTube - Maksio MPG

Mamo Maksa- jak Ci się udało zgrać ten filmik??? Ja też taki chce :-):-) Maksio jest cuuuuudowny!!!!!!!! no i te jego koszulki!!!!!! :happy2::happy2::happy2: ciarki to mi do tej pory nie chcą zejść!!!!!!! Ps.cioteczko ty też super wyglądasz;-)

A to jest kołysanka którą codziennie śpiewam mojemu synkowi. Pokazał mi ją mój M i ją po prostu uwielbiam

Wrzuta.pl - Kołysanka Mały Człowiek
super!!! dziękuje za linka ;-) bo nawet nie wiedziałam że jest taka kołysanka. Moja księżniczka uwielbia słuchać piosenki.Jak jej puszczam baby lilly to aż się trzęsie :szok:

U mnie wczoraj katastrofa CZULAM SIE MASAKRYCZNIE wieczorem zaliczylam wymioty i to wszystko co zjadlam wyladowala w WC :-(

Dzis juz jakby troche lepiej choc zoladek jeszcze taki ponarywany Musze isc cos zjesc Jakas buleczka z maselkiem :-)
Nie wiem czy dzis gdzies z mala wyjde choc poszlabym tylko na poczte poplacic rachunki Ale narazie mi sie nie chce wiec nigdzie nie ide Oliwka marudna Trzeba ja nosisc a mnie brzuch bardziej boli jak mam ja na rekach :-(
Dorotko trzymaj się!!! jedź chlebek z masełkiem i dużo pij!!!!- nie koniecznie coca-colę ;-)

A ja sie nodpisywałam i oczywiście mnie z netu wywalilo. I nie mam już sił zaczynac od nowa. Tylko tak ogólnie wszystkim mamom chorym życze zdrówka no i oczywiście paździochom.
Przepraszam za filmik nie chciałam zebyście płakały:-(
U nas jest kiepsko. Znów dziś do lekarza idziemy na 16 bo żadnej poprawy u małego nie ma. kaszle bardzo i katar go męczy że oddychać nie moze.
Troszkę posprzątałam i pranie zrobiłam. Ide bo mi sie mały obudził pa pa
:-(biedny Maksio :-( spróbuj OLBAS powinien mu się nosek odblokować:happy2:
U nas dzień szybko zleciał :-( Melusia rano do żłobeczka, ja do pracy :-( po południu- o 17h powrót do domu, dwie godzinki zabawy no i Amelcia już od 19h śpi :happy2: szkoda że tylko 2 godzinki mamy dla siebie :-(:-(:-(:-( tęskno mi za nią jak jestem w pracy :-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry