Mama Maksa
październikowa mama
PPATQA zdrówka zycze
EVELAJNA najważniejsze ze dostrzegasz plusy. Napewno bedzie ok.
MARMA ja tez zawsze zdziwiona przy kasie jestem
Zwłaszcza jak słoiczki kupuje. NO I GRATKI ZA 7 MIESIĘCY
U nas nocka ok. Mimo ze mały chory to śpi całe noce. Naprawde dziewczyny życze wam tego żeby maluszki tak przesypiały. Fakt że wczoraj mały wojował do 21.45 ale spał do 8. On ma to chyba po nas bo oboje z A jesteśmy śpiochy.
Pije sobie teraz kawke i za chwilke śniadanko musze wszamać. Mały usną pewnie nie na długo. Pranie sie juz pierze. No i mam dziś praowity dzień. Musze posprzatac, jeszcze pranie przynajmniej jedno nastawic, zacząc prasować rzeczy na wyjazd, włosy ufarbować no i pewnie jeszcze pare innych spraw sie znajdzie. Uff juz mi sie odechciało jak to napisałam, a jeszcze robic nie zaczelam
Miłego dnia
EVELAJNA najważniejsze ze dostrzegasz plusy. Napewno bedzie ok.
MARMA ja tez zawsze zdziwiona przy kasie jestem
Zwłaszcza jak słoiczki kupuje. NO I GRATKI ZA 7 MIESIĘCYU nas nocka ok. Mimo ze mały chory to śpi całe noce. Naprawde dziewczyny życze wam tego żeby maluszki tak przesypiały. Fakt że wczoraj mały wojował do 21.45 ale spał do 8. On ma to chyba po nas bo oboje z A jesteśmy śpiochy.

Pije sobie teraz kawke i za chwilke śniadanko musze wszamać. Mały usną pewnie nie na długo. Pranie sie juz pierze. No i mam dziś praowity dzień. Musze posprzatac, jeszcze pranie przynajmniej jedno nastawic, zacząc prasować rzeczy na wyjazd, włosy ufarbować no i pewnie jeszcze pare innych spraw sie znajdzie. Uff juz mi sie odechciało jak to napisałam, a jeszcze robic nie zaczelam

Miłego dnia

Kupiłam sobie na wyprzedaży dwa staniki i majtki w sumie 50 zł, dla brzdąca pajacyki do spania 34, teletubisie uczące angielskiego 29 zł, dwa serki turek, jeden szopski i gazete a reszta to słoiczki. I żeby tego była jakaś ogromna ilość.............