dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
To naprawde problem, moj jak nie robi to tez go sliwkami fqaszeruje i potem dziala jak tralalalaZe zmiana pieluch nie nadazam;-)
U mnie tez dwoje maluch dzieci, jedna dziewczynka 2 miesiace starsza od stasia a druga chyba 3 tygodnie mlodsza, ale jakos sie nie zlozylo zeby podejsc do ich mamus, a tak by sie przydal ktos na spacerki
Dzien dobry, u nas sloneczko choc nie powiem zeby bylo cieplo.
Chyba dzisiaj zamowie chodzi malemu, bo w tym czyms swoim skacze i widac ze chce sie przemieszczac ale nie potrafi...a tak sie zarzekalam ze nie kupie, chociaz jackowaty jest na nie skoro zocha tez nie miala.
To dokladnie jak u nas slonce swieci ale za cieplo nie ma

Wlasnie ja tez chce sie skusic na chodzik Tylko troche sie waham Magda mozesz podac mi linka to tego co ma Stac ???To do skakania Jak sie zdecydujesz na jakis chodzik tez walnij linka

KATE One obie czyli Ewa i Oliwka zabardzo sie nie znaja Dzis Ewa przyjdzie i jutro No a w piatek bedzie rano a ja bede spala po nocce Wiec narazie jak cos to ktos bedzie w poblizu Znam dziewczyne i jest wporzadku Myslalam ze bedzie z waszej strony wiecej entuzjamu
ZART Dla mnie ona spadla jak z nieba Bo jak kiedys bym sie od G uwolnila to nie musze placic niance 400 zl Bo tyle wychodzi A wogole teraz tez wieksza oszczednosc Wiecej kasy dla Oliwki zostanie 
CZARNA no no fura ekstra Rodzinna Fajny kolorek I juz widze wasza cala rodzinke w nim

Ze zmiana pieluch nie nadazam;-)
Co do chodzika znasz moje zdanie

)