reklama

Październik 2008

To naprawde problem, moj jak nie robi to tez go sliwkami fqaszeruje i potem dziala jak tralalala:-DZe zmiana pieluch nie nadazam;-)

U mnie tez dwoje maluch dzieci, jedna dziewczynka 2 miesiace starsza od stasia a druga chyba 3 tygodnie mlodsza, ale jakos sie nie zlozylo zeby podejsc do ich mamus, a tak by sie przydal ktos na spacerki

Dzien dobry, u nas sloneczko choc nie powiem zeby bylo cieplo.
Chyba dzisiaj zamowie chodzi malemu, bo w tym czyms swoim skacze i widac ze chce sie przemieszczac ale nie potrafi...a tak sie zarzekalam ze nie kupie, chociaz jackowaty jest na nie skoro zocha tez nie miala.

To dokladnie jak u nas slonce swieci ale za cieplo nie ma :no:
Wlasnie ja tez chce sie skusic na chodzik Tylko troche sie waham Magda mozesz podac mi linka to tego co ma Stac ???To do skakania Jak sie zdecydujesz na jakis chodzik tez walnij linka :tak:

KATE One obie czyli Ewa i Oliwka zabardzo sie nie znaja Dzis Ewa przyjdzie i jutro No a w piatek bedzie rano a ja bede spala po nocce Wiec narazie jak cos to ktos bedzie w poblizu Znam dziewczyne i jest wporzadku Myslalam ze bedzie z waszej strony wiecej entuzjamu :cool2:ZART Dla mnie ona spadla jak z nieba Bo jak kiedys bym sie od G uwolnila to nie musze placic niance 400 zl Bo tyle wychodzi A wogole teraz tez wieksza oszczednosc Wiecej kasy dla Oliwki zostanie :tak:

CZARNA no no fura ekstra Rodzinna Fajny kolorek I juz widze wasza cala rodzinke w nim :tak:

reklama
WROCŁAW DOSTAŁ EURO 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To teraz trzymajcie kciuki a kiedyś wam powiem o co chodzi, bo jak coś z tego wyjdzie to dopiero za kilka miesięcy. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lece na spacerek :-D

Marma ale jestes tajemnicza:-D:-D:-D a do tego chcesz nas trzymać w niepewnosci przez kilka miesiecy:szok::szok::szok::szok:
Dorotka oby decyzja była trafiona
Magdasf u mnie w otoczeniu tez kilka maluszków w wieku Samiego ale jakos tak nie mam takiego Charakteru by zaczepic i poszukac kompana na spacerki:cool2: Czasem uda sie z Kaka spotkac ale to tez rzadko:nerd: Co do chodzika znasz moje zdanie:cool2:

dzieci mi padły choc Lala zapewnie zaraz wstanie. A mi sie nic niechce:zawstydzona/y:

Narazie napisze tyle ZE DOSTALAM PROPOZYCJE NIE DOODRZUCENIA

KOLEZANKA MOJA CHCE SIE OPIEKOWAC NIUNIA JAK JA IDE DO PRACY
ONA NIE PRACUJE JEST DOSTEPNA CALY CZAS
WIEM ZE MIALA KONTAKT Z DZIECMI
NIC KASY NIE CHCE ,OCZYWISCIE COS BYM JEJ ODPALILA ALE ILE OSZCZEDNOSCI W TYM I ZNAM OSOBE
I JAK CHYBA BRAC TA PROPOZYCJE ?????
No fakt propozycja kusząca.Zobaczjak się kobitki b ędą porozumiewać.
Czarna autko pierwsz klasa.:-)

Ja co do chodzika sie nie wypowiem bo jestem wrogiem numer 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz wlasnie latam po ortopedach i rechabilitantkach bo Wik jest wlasnie dzieckiem chodzikowym i te problemy ktore ma sa wlasnie jego wynikiem :/ juz Mati ani Werka nie mieli chodzik i co do Mtiego bylam bardzo zadowolona z takiej decyzji a i Werka jak narazie nie odczuwa jego braku

Czarna autko cudne!!!!!!
Magda ja tez taka jestem tez zaczepiam mamy z dziecmi hehe ;))

KOLEZANKA MOJA CHCE SIE OPIEKOWAC NIUNIA JAK JA IDE DO PRACY
ONA NIE PRACUJE JEST DOSTEPNA CALY CZAS
WIEM ZE MIALA KONTAKT Z DZIECMI
NIC KASY NIE CHCE ,OCZYWISCIE COS BYM JEJ ODPALILA ALE ILE OSZCZEDNOSCI W TYM I ZNAM OSOBE
I JAK CHYBA BRAC TA PROPOZYCJE ?????

No to faktycznie poszczęściło Ci się :-) Jest tylko kilka punktów w takiej przyjacielskiej przysłudze. Po pierwsze trzeba uważać co mówisz bo może się okazać że ona ci robi przysługę a ty tego nie doceniasz, po drugie może w każdym momencie powiedzieć sory dziś mi nie pasuje, muszę zrezygnować albo coś w tym stylu. Pisze to tylko dlatego żebyś zwruciła uwagę na drugą strone medalu. NO ale mam nadzieję żę ten układ będzie jak najbardziej udany :-)

Pati zdrówka i nie szalej tak bo tylko osłabiasz organizm:-p

Jeszcze raz GRATKI DLA potwornaistego za ukonczenie 7 miesiaca!!!
Dlatego ja od kilku dni nie łaze na zakupy a jak juz to z odliczona kwota co by mnie nie korcilo:-D:-D:-D:-D
Zaraz wrzuce jakas fote mojego nowego nabytku:-p

Minisia nie trujesz a musisz to z siebie wyrzucic bo najgorzej jest dusic w sobie. TWOJE MARZENIA TEZ SIE SPEŁNIĄ TRZYMAM ZA TO KCIUKI!!!

Evelajna tobie t o dobrze jak jabym chciała sprzedac gdzies swoje smerfy i połazic tak sama:cool2:

Dorotka propozycja kuszaca

No witam środkowo- tygodniowo
Ja od rana troche zalatana bo byłam juz w laboratorium oddac Lali mocz do kontroli mam nadzieje ze nic tam nie bedzie:sorry2:
Autko opiłam jednym drineczkiem i padłam :-D:-D:-D
A to nasze rodzinne autko i te fotele co mówiłam o nich:))Bardzo fajna sprawa bo to sa normalne fotele które w prosty sposób mozna zmienic na dzieciece

Super jest to autko. Strasznie mi się podoba. Też by się nam takie przydało :-)

Gratki za autko, oby się dobrze sprawowało a domek tez kiedyś na pewno bedzie.

Fajną ma pracę Twój M , trzymam kciuki za firmowe przedszkoe.

Niezły ten Twój Potworniasty ;-) Gratki dla niego za 7 miesiąc.Mój Macio też dziś skończył 7 miesięcy więc mogą sobie chłopaki poświętować razem ;-)

Może nie będzie tak źle. Powodzonka życzę.

U nas w nocy od 1.00 do 3.00 pobudka. Coś Małego bolało chyba. Ale w końcu jak zasnął to wstał o 8.00. Pranie wstawione, odkurzyłam już jeszcze mi zostało umyć podłogi i jakiś obiad wykombinować. Wczoraj poznałam fajną dziewczynę z 4 miesięczną Oliwką. Może będzie ktoś wreszcie do wspólnych spacerów. Miłego dzionka.

Super że spotkałaś kogoś z kim można połazić i pogadać. Ja się ostatnio zraziłam na mojej koleżance z podstawówki i jakoś teraz najchętniej omijam wszystkie mamuśki...............

CZARNA super autko!!!
Chyba nie dam rady nic napisać więcej- Marika przemieszcza się z prędkością światła i co chwile przychodzi pod komputer i gryzie kable - musimy je jak najszybciej zabezpieczyć. A co ją odłożę to nawet się nie odwrócę to już przy mnie i cały pokój przewędruje. Skubana w 2 dni zrobiła się taka szybka. Wzięłam ją na kolana i chciałam pisać, ale wali w klawiaturę i cos mi przestawiła już, że mam wielką czcionkę i nie mogę tego zmienić. Co za szatan!!! A że dziś ma dzień marudera to muszę się nią zająć i nie da mi posiedzieć na bb. Pozdrawiam Was!

Wiesz co? Ja nie wierzę w takie bezinteresowne przysługi...

Autko opiłam jednym drineczkiem i padłam :-D:-D:-D
A to nasze rodzinne autko i te fotele co mówiłam o nich:))Bardzo fajna sprawa bo to sa normalne fotele które w prosty sposób mozna zmienic na dzieciece

Autko super!

WROCŁAW DOSTAŁ EURO 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To teraz trzymajcie kciuki a kiedyś wam powiem o co chodzi, bo jak coś z tego wyjdzie to dopiero za kilka miesięcy. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lece na spacerek :-D

:-D
trzymamy, trzymamy
Ale o co chodzi ;-)

CZARNA super autko!!!
Chyba nie dam rady nic napisać więcej- Marika przemieszcza się z prędkością światła i co chwile przychodzi pod komputer i gryzie kable - musimy je jak najszybciej zabezpieczyć. A co ją odłożę to nawet się nie odwrócę to już przy mnie i cały pokój przewędruje. Skubana w 2 dni zrobiła się taka szybka. Wzięłam ją na kolana i chciałam pisać, ale wali w klawiaturę i cos mi przestawiła już, że mam wielką czcionkę i nie mogę tego zmienić. Co za szatan!!! A że dziś ma dzień marudera to muszę się nią zająć i nie da mi posiedzieć na bb. Pozdrawiam Was!

no to się zaczęło! ;-)

reklama
Witajcie!

Gratki dla 7-miesięczniaków!

Minisia
współczuję Ci tych akcji:-( Mam nadzieję, że teściowie nie mają do Ciebie jakichś pretensji - w końcu nie bronisz ojca za jego zachowanie. Trzymam kciuki, co by się Wam plany wyjazdowe ładnie poukłądały i ziściły.
Mama Maksa tyyyyyle planów! Mi zazwyczaj wydajność do 50% maks wychodzi:-D
Patrycja Tusina od jakiegoś czasu robi kupę raz na kilka dni, ale nie marudzii ogólnie jest ok. Kazali mi się martwić. A ja się martwię i zazdroszczę Wam tych śliwek. Tu nie ma! Buuu (No chyba, że Ula coś wie na ich temat:happy2:)
Marma jak bym czytała o mojej teściowej. Wszystko jest powodem do wzdychania i zamartwiania się. Ale ona sama przyznała, że jakaś nieswoja jest więc może pójdzie do lekarza... Trzymam kciuki, trzymam... tajemnicza kobieto;-)
Dorota myślę, że i tak powinnaś jej coś zapłacić. Również nie wierzę w bezinteresowne przysługi. Chyba, że od mamy. To jest bardzo DUŻY obowiązek zajmować się dzieckiem i jednorazowo może być fajnie, miło i z uśmiechem, ale jak Oli zacznie jej marudzić tak jak czasami Tobie, to przestanie jej się to podobać i Cię zostawi na lodzie nagle, albo... i tu już nie ma gdybania. Ty kochasz Oliwkę i masz problem, żeby wytrzymać, a ona nie jest na pewno żadną świętą więc nie oczekiwałabym pełnego poświęcenia za uśmiech jedynie. O tak mi to wszystko do głowy przyszło.
Aj@k masz superowskiego męża, Ja też nie potrafię wydawać na siebie:-D A moja mała jak śpiąca to się drze na całego, nie odleci tak czadersko:-)
Kate pomyślałam tak jak Malena: "to się zaczęło":tak: Udanych zakupów!
Czarna bardzo fajne to autko. A fotele to chyba jakaś mama projektowała - koniec kłopotów z dopasowywaniem, noszeniem, składaniem. Jednym słowem Super!

Ja młodą odstawiłam i sama wróciłam do domu ogarnąć co nieco. Taniej chyba przejechać te 20 km niż płacić za parkingi i kawę po mieście. Oszalałam się po domu, aż mi brak miejsca na spisanie co zrobiłam. Teraz jadę po m i wieczorem zaglądnę, bo WSZYSTKO ZROBIONE!:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry