reklama

Październik 2008

M.jednak wrócił po pracy do domu, zjedliśmy obiad i trochę za porządki się wzięliśmy. Marika śpi od 20.00, więc mamy dużo czasu dziś dla siebie. M. poszedł po zakupy, zaraz jakaś kolacyjka i nasz ukochany 39 i pół!

Od czerwca zmieniamy lekarzy, bo kończy mi się Medicover z pracy, na szczęście u M. są pakiety rodzinne i za 70zł będziemy mieć opiekę ja i Mari w LIM'ie, więc też ok i blisko od nas, bo 15min piechotką i centrum oddane jakiś miesiąc temu do użytku, oddzielne wejście dla dzieci zdrowych, naprawdę fajnie. Ciekawe jak tamci lekarze, ale już widziałam na stronie, że 2 ginekologów jest z Medicoveru. Oby się dobry pediatra trafił!!!

Każe też M. monitorować sprawę firmowego przedszkola dla dzieci od 1 roku, ale tyle chętnych, że niewiadomo, czy załapiemy się na wrzesień 2010. Szkoda by było, jakby nam się nie udało...

Tyle newsów, już dziś nie zajrzę, więc miłego wieczoru i nocki kochane babki!!!

reklama
Witajcie!
Noc mieliśmy jedną z tych "ku..a, ku..a, ku..a!!!!" Wrzaski, krzyki, kopanie, rzucanie smokiem. Oczywiście teraz humorem wręcz tryska:baffled: Andy dziś w domu więc może trochę mnie odciąży.
Ja chyba będę mieć limo, bo mnie młoda przy okazji czyszczenia nosa dziabnęła paluchami, a szponów nie zdążyłam jej obciachać - no i będę mieć za swoje.

Ja też wczoraj dostałam pazurem w oko, tak, że mam spojówkę przeciętą.
Współczuję takich nocki!

No dobra wieść: Martynka dostała się do przedszkola i to odziwo (upss ;-)) nie do tego gdzie moglibyśmy liczyć na przychylność, tylko normalnie z listy. Szkoda, że mała sąsiadka się nie dostała. Byłoby raźniej, ale dwóch chłopców z naszego bloku chodzi do czterolatków więc jakieś znajome buzie będą. A przedszkole jest 15 minut od domu.

Super!

No i udało sie wyjsc na spacerek:-p Ale powiem wam ze pogoda tak zdradliwa ze szok:szok: Jak słonko grzało to upał a jak schowało sie za chmurzyska to ziąb straszny:dry::dry::dry:

No właśnie sobie dzisiaj darowałam spacer.
Pojechałyśmy do dziadków samochodem...

szkoda że tylko 2 godzinki mamy dla siebie :-(:-(:-(:-( tęskno mi za nią jak jestem w pracy :-(:-(:-(:-(

:-(

Od czerwca zmieniamy lekarzy, bo kończy mi się Medicover z pracy, na szczęście u M. są pakiety rodzinne i za 70zł będziemy mieć opiekę ja i Mari w LIM'ie, więc też ok i blisko od nas, bo 15min piechotką i centrum oddane jakiś miesiąc temu do użytku, oddzielne wejście dla dzieci zdrowych, naprawdę fajnie. Ciekawe jak tamci lekarze, ale już widziałam na stronie, że 2 ginekologów jest z Medicoveru. Oby się dobry pediatra trafił!!!

Fajnie, że macie wogóle jakieś opcje oprócz NFZ!

Dzień taki sobie, bo przez ten wiatr humory nieszczególne.
Iza tez dziś marudna i ręce do buzi cały czas.
Teść skończył 70tkę - byłiśmy chwileczkę...

Dobrej nocki życzę!

czarna jejku ale pracowity dzień, i opij porządnie autko
Magda i co wygrałaś
marma ładna kołysanka
dorotka oj zdrówka życze
malena moj tak samo szybko odpływa w nocy. Trzymam kciuki oby cos wyrosło
moli fajna lekarka:)
maksiowa zdrówka
ewelajna oj współczuje nocki
kasia gratki
magdzinia skocz do okulisty, jak oczko wygląda, mój M leczy teraz zapalenie spojówek

Ja byłam do p-oludnia na spacerku, posiedziałam w parku, mały nie spał, jak wracałam tak mi zaczął płakać w wózku ze aż kaszlał, więc niosłam go dobry kilometr na rękach, aż głupiej mamaie przypomnialy się ze maly strasznie szalejae ostatnio jak widzi paczke chisteczek, wsadziłam do wózka, dałam paczke i usnął, ale pospał tylko 20 minut,ale zdążyłam dojść do domu i posadzić pomidorki. Po obiedzie wziełam małego na drugi spacer i usnął na 3 h a ja razem z nim przed altanką, przyszedł M i ja poszlam spać do domu, a ja spie tylko jak jestem chora i co mam goraczke. teraz mykam spać

M pojechało po autko a ja siedze jak na szpilkach:-p wiem wiem marudze ale ciesze sie jak dziecko:-D:-D:-D Jeszcze tylko kiedyś domek kupić i marzenia wszystkie spełnione:-D:-D:-D
Napewno wszystkie marzenia sie spelnią. Tylko mocno trzeba wierzyć.:tak:

Mamo Maksa- jak Ci się udało zgrać ten filmik??? Ja też taki chce :-):-) Maksio jest cuuuuudowny!!!!!!!! no i te jego koszulki!!!!!! :happy2::happy2::happy2: ciarki to mi do tej pory nie chcą zejść!!!!!!! Ps.cioteczko ty też super wyglądasz;-)
Mam taką opcje w kamerce internetowej w laptopie. No i pokombinowałam i tak mi wyszło:tak:P.s. Dzięki;-)

Każe też M. monitorować sprawę firmowego przedszkola dla dzieci od 1 roku, ale tyle chętnych, że niewiadomo, czy załapiemy się na wrzesień 2010. Szkoda by było, jakby nam się nie udało...

No ten TVN to solidna firma. Tylko pozazdrościc takiej pracy z tyloma profitami:tak:

Mój mały śpi ale wojował dzis do 21.45. Nie chcial spac tylko warjował w łożeczku. Ale w końcu padł. Oglądam 39 i pół i lece spać. Dobrej nocki

Kuknęłam tuż przed snem. Dzień zalatany, zabiegany... ufff. Ale i tak nie pobiję Patrycji;-) W 20 minut posadzić pomidory... No i tyle spania w dzień - fajnie!
Kasia super z tym przedszkolem - blisko i znajome buzie będą.
Dorota teraz masz "osiołkowi w żłoby dano..." z tymi nianiami. Ciężko doradzić, bo ta co ją znasz może zniknąć znów, a z kolei ta druga nie sprawdzona... Ja Ci odwrotnie doradzę - rozgazuj coca-colę i taką można pić na bolący żołądek. Oryginalnie, przed tymi wszystkimi bąbelkami i cukrem, coca-cola była lekartswem na żołądek.Ale to jeszcze w XIX wieku:-D
Czarna no to już chyba mogę Ci pogratulować tego autka, bo pewnie stoi pod domem:-) Też bym się cieszyła jak dziecko. Możecie zrobić autku rodzinne kapanko:happy2:
Kate dobrze z tymi dodatkami macie. Nic tylko korzystać. Jeszcze są gdzieś porządne firmy na świecie....
Malena oj, to Cię Izunia dziabnęła. U mnie tylko dwie małe kreseczki i śliwki nie będzie.
Magdziunia idź po poradę z tymi oczami, bo nieciekawie to brzmi:no: Na uczulenie by Ci wapno chyba pomogło. Próbowałaś?

Dziś już wszystkie papiery złożyłam do bezrobocia i przy okazji wysłałam kilka podań - musiałam choćby na dowód, że szukam pracy. Ciekawe czy ktoś mi odpowie... Zaczynamy wyszukiwać plusy tych Andrzejowych przenosin i myślę, że będzie dobrze. Trochę nieswojo, że tak nagle, ale zawsze mogło być gorzej.
Tuśka cały dzień bardzo pogodna, dopiero po kąpieli dała nam popalić. Tak na dobry poczatek nocy:dry: Jutro idzie do żłobka, a mamunia w tango:cool2: Ale chyba nie będę się już nosić z komputerem. Tak więc miłego dzionka!

Evelajna bo ich było tylko 10 :-), a grządke przygotowałam wczoraj. Oj miłego dnia
kate ładną macie opieke

Nocka ładnie przespana, bo mały wstał o 5.30, pocycał i spał do 7. Ja już dzisiaj lepiej się czuje. Młody dopadł już myszke- no chyba informatyk będzie. Ja już rozprawiłąm się z kotami i ogarnełam z grupsza pokoje.

Hej u nas nocka Ok Oliwka spala od przed 21 do przed 5 z jednym karmieniem o 24 A o 4,50 uznala ze sie wyspala wwwwrrrrrrr
Kolo 6 mialysmy drzemke az 30 mn Po tym czasie jak OLiwka sie obudzila to myslalam ze umre bo ja ledwo zasnelam Ale naszczescie za kilka minut zas usnela i spi do teraz :-)

Ja sie juz o niebo lepiej czuje Nie wiem czy dzies nie pojade z mala do innego miasta do salonu oreng sprawdzic moja karte bo mam ja przelamana I w oreng mowili ze to moze byc wina karty a nie aparatu telefonicznego Sloneczko swieci ale upalu u nas dzis nie zapowiadaja Musze skorzystac bo jutro do pracy na noc

Aha ogladalam gazetke z AUCHANA i chce niuni kupic malutki basenik :-) I taka dmuchana deseczke o roznycg krztaltach ze dziecko w nim siedzi a to plywa na wodzie :-)

LECE WAS POCZYTAC

EVELAJNA dobrze ze widzicie plusy przeniesienia :-)
Wiec dzis masz kilka godzin dla siebie :-)Udanego szukania pracy zycze
PATI dla Ciebie tez zdrowka :-)
MALENA poprawy nastroju zycze

Oliwka jeszcze spi wiec lece na inne watki :-)

Witam się w piękny zimny środowy poranek :-D

Kacpero kończy dziś 7 miesiąc :-D

Wiadomości po wizycie u gina na odpowiednim wątku.

Jak już się wyrwałam to zaliczyłam wczoraj Tesco. Zrobiłam małe zakupy i nie wiem jakim cudem wydałam 250 zł :baffled: Kupiłam sobie na wyprzedaży dwa staniki i majtki w sumie 50 zł, dla brzdąca pajacyki do spania 34, teletubisie uczące angielskiego 29 zł, dwa serki turek, jeden szopski i gazete a reszta to słoiczki. I żeby tego była jakaś ogromna ilość.............:baffled: Masakra. Zbankrutuję przez to moje dziecko;-)Wieczorkiem wypiłam sobie pół lampki winka a rano obudziłam się z takim bólem głowy że nie wiedziałam jak się nazywam............. A mój M stwierdzi że sobie z niego jaja robie i zaczoł pomnie skakać z maluchem. Myślałam że go zabije.
Potworniasty właśnie prubuje rozbić telewizor segregatorem a ja zastanawiams ię czy mu się to uda czy nie. Już powoli zaczynam mieć znieczulicę co do jego ekscesów.

Cieszę się że kołysanka isę podoba. Ja ją uwielbiam.

Czarna dawajtą furę :-D Ja też bym się cieszyła jak dziecko.

Dorotko cola jest dobra przy zatruciach a co do innych dolegliwości żołądkowych to raczej bym nie polecała bo zawiera kwas i tylko może dodatkowo podrażnić.

Kate rewelacja ze trafiły się wam takie firmy.

Evelajna no to sobie odpoczywasz :) Jak ja bym chciała żeby ktoś ode mnie wziął choćby na 2 godziny Potwornickiego żebym mogła sobie odpocząć. Eh marzenia. Ale na weekend teściowa przyjeżdża a malucha nie widziała go od lutego jest szansa :-D

reklama
Witam się w piękny zimny środowy poranek :-D

Kacpero kończy dziś 7 miesiąc :-D

Wiadomości po wizycie u gina na odpowiednim wątku.

Jak już się wyrwałam to zaliczyłam wczoraj Tesco. Zrobiłam małe zakupy i nie wiem jakim cudem wydałam 250 zł :baffled: Kupiłam sobie na wyprzedaży dwa staniki i majtki w sumie 50 zł, dla brzdąca pajacyki do spania 34, teletubisie uczące angielskiego 29 zł, dwa serki turek, jeden szopski i gazete a reszta to słoiczki. I żeby tego była jakaś ogromna ilość.............:baffled: Masakra. Zbankrutuję przez to moje dziecko;-)Wieczorkiem wypiłam sobie pół lampki winka a rano obudziłam się z takim bólem głowy że nie wiedziałam jak się nazywam............. A mój M stwierdzi że sobie z niego jaja robie i zaczoł pomnie skakać z maluchem. Myślałam że go zabije.
Potworniasty właśnie prubuje rozbić telewizor segregatorem a ja zastanawiams ię czy mu się to uda czy nie. Już powoli zaczynam mieć znieczulicę co do jego ekscesów.

Cieszę się że kołysanka isę podoba. Ja ją uwielbiam.

Czarna dawajtą furę :-D Ja też bym się cieszyła jak dziecko.

Dorotko cola jest dobra przy zatruciach a co do innych dolegliwości żołądkowych to raczej bym nie polecała bo zawiera kwas i tylko może dodatkowo podrażnić.

Kate rewelacja ze trafiły się wam takie firmy.

Evelajna no to sobie odpoczywasz :) Jak ja bym chciała żeby ktoś ode mnie wziął choćby na 2 godziny Potwornickiego żebym mogła sobie odpocząć. Eh marzenia. Ale na weekend teściowa przyjeżdża a malucha nie widziała go od lutego jest szansa :-D

Ojj ja jak ja wam zazdroszcze jak do was wpadaja rodzice i was wyreczaja:tak:
A my jak juz pisalam nadal decyzja niezmienna!wczoraj znow moj rabniety tatus odwalil akcje i pewnie na tym nie koniec tylko juz nie pisze co znow?bo nie chce wam truc a i mnie krew zalewa juz, non stop mnie zoladek boli z nerwow, z zalu itp:-(

Evelajna a mówia ze jak sie siedzi w chacie to nie ma co robic:-p:-D:-D:-D:-D

Dorotka przy jelitówce powinno sie pic wode albo lekka herbatke;-) oraz potrawy lekko strawne:tak:

Magdziunia moze faktycznie na cos sie uczuliłas:confused::confused::confused:

Marma ty to sie masz z tym swoim potworniastym:-D:-D:-D:-D

No i udało sie wyjsc na spacerek:-p Ale powiem wam ze pogoda tak zdradliwa ze szok:szok: Jak słonko grzało to upał a jak schowało sie za chmurzyska to ziąb straszny:dry::dry::dry:
M pojechało po autko a ja siedze jak na szpilkach:-p wiem wiem marudze ale ciesze sie jak dziecko:-D:-D:-D Jeszcze tylko kiedyś domek kupić i marzenia wszystkie spełnione:-D:-D:-D

Czarn wierze w to ze spelnia sie wasze marzenia:tak:tk jak wierze ze moje sie spelnia!!!!!!:tak:i gratki zakupu autka!!!!

Mama maksa filmik cudo tez mam takie mozliwosci u siebie na kompie le jeszcze nie do konca mi to wychodzi :baffled: mam kilka filmikow ale teraz nie wkleje bo net chcodziasz przyspieszyl to fil mi sie nawet 2h laduje masakra tzn.przesyla na youtube:szok:
Ja dzis zaczynam nocki ale powiem wam ze mam takiego dola ze zyc sie nie chce :-(mamy dzis jechac do tesciow nie wiem po co?wiedza o wszystkim wiec moze chca pogadac....ciekawe czego sie dowiem ehhh

AAAAAAAAA i wszystkim 7 miesiecznym bobaskom gratulacje !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry