kate28
Mama Mariki
M.jednak wrócił po pracy do domu, zjedliśmy obiad i trochę za porządki się wzięliśmy. Marika śpi od 20.00, więc mamy dużo czasu dziś dla siebie. M. poszedł po zakupy, zaraz jakaś kolacyjka i nasz ukochany 39 i pół!
Od czerwca zmieniamy lekarzy, bo kończy mi się Medicover z pracy, na szczęście u M. są pakiety rodzinne i za 70zł będziemy mieć opiekę ja i Mari w LIM'ie, więc też ok i blisko od nas, bo 15min piechotką i centrum oddane jakiś miesiąc temu do użytku, oddzielne wejście dla dzieci zdrowych, naprawdę fajnie. Ciekawe jak tamci lekarze, ale już widziałam na stronie, że 2 ginekologów jest z Medicoveru. Oby się dobry pediatra trafił!!!
Każe też M. monitorować sprawę firmowego przedszkola dla dzieci od 1 roku, ale tyle chętnych, że niewiadomo, czy załapiemy się na wrzesień 2010. Szkoda by było, jakby nam się nie udało...
Tyle newsów, już dziś nie zajrzę, więc miłego wieczoru i nocki kochane babki!!!
Od czerwca zmieniamy lekarzy, bo kończy mi się Medicover z pracy, na szczęście u M. są pakiety rodzinne i za 70zł będziemy mieć opiekę ja i Mari w LIM'ie, więc też ok i blisko od nas, bo 15min piechotką i centrum oddane jakiś miesiąc temu do użytku, oddzielne wejście dla dzieci zdrowych, naprawdę fajnie. Ciekawe jak tamci lekarze, ale już widziałam na stronie, że 2 ginekologów jest z Medicoveru. Oby się dobry pediatra trafił!!!
Każe też M. monitorować sprawę firmowego przedszkola dla dzieci od 1 roku, ale tyle chętnych, że niewiadomo, czy załapiemy się na wrzesień 2010. Szkoda by było, jakby nam się nie udało...
Tyle newsów, już dziś nie zajrzę, więc miłego wieczoru i nocki kochane babki!!!
Andy dziś w domu więc może trochę mnie odciąży.
Ale powiem wam ze pogoda tak zdradliwa ze szok
Jak słonko grzało to upał a jak schowało sie za chmurzyska to ziąb straszny

Na uczulenie by Ci wapno chyba pomogło. Próbowałaś?
Ale chyba nie będę się już nosić z komputerem. Tak więc miłego dzionka!