reklama

Październik 2008

I u mnie pada deszczyk.
Oczki mniej szczypią bo zakropliłam sobie.

Katgen oj przykro mi bardzo.
Uważam, że powinnaś smarować chorobowo zmienione miejsca małej w buzi.

reklama
Magda w sumie masz rację z tym wychowawczym Doroty. Ja mam tak z bezrobociem - lepiej być na nim niż pracować i płacić za żłobek:dry:
Magdziunia
teraz Ty się rozkładasz? Grzane Karmi na wieczór może;-)
A dup..k żołędny, nie ma co, bo robi zamianę dwóch ludzi między sklepami: obu dzieciatych i żonatych. I obaj mają już wszystko zorganizowane i dobrze pracują. Ale wiadomo - najlepiej komuś przyp... :wściekła/y: Po co ma mieć dobrze.
Minisia grateczki dla Werki!!
Katgen dawać doustnie- co ma zostać na języku, zostanie. I powodzenia w walce z pleśniawkami.

Tuśce temp skacze cały dzień. I do tego już dwa razy rzadka kupka była. Ale apetyt sprzyja, nawet herbatkę wypiła po wciągnięciu całego słoiczka kurczaka i marudna nie jest... Jednym słowem zonk:dry: Albo raczej ząb.Jedziemy po tatusia, a potem to nie wiem czy zajrzę, bo u nas wieczory zawsze na wariackich papierach:happy2: Swoją drogą pamiętacie ten serial z Bruce'm Willis'em? Ale to było fajne;P

Evelajna daj spokój co ten manager wyprawia.
Kiedyś sam się przejedzie na tym :no:

A z Tusią i jej temperaturką - hmmm ... mam nadzieję, że szybciutko przejdzie.

Hihihi ... ostatnio oglądałam ten serial i bardzo mi się podoba.

U maleńkich dzieci niemowlaków stosuję się zawiesinę do smarowania.
Generalnie powinno się trzymać w buzi a później połknąć, ale na szczęście nie wchłania się z przewodu pokarmowego a zastosowana wewnętrznie działa na błony śluzowe.

Evelajna daj spokój co ten manager wyprawia.
Kiedyś sam się przejedzie na tym :no:

A z Tusią i jej temperaturką - hmmm ... mam nadzieję, że szybciutko przejdzie.

Hihihi ... ostatnio oglądałam ten serial i bardzo mi się podoba.

Ech, trzeba się będzie przyzwyczaić do nowego i tyle. Buuu.
Joj oby zniknęło szybko, bo do tej pory niunia niechorowita była zupełnie.

No to zniiiiikam, bo mi Tuśka zasilacz przegryzie i obślini całą bluzkę:-)

Taki młody Bruce. Achhhhhh....:cool2:

Nystatyną trzeba pędzlowac buzie 3 razy dziennie. I stosuje sie to 7 dni. Nie krócej a napewno nie dłużej, bo to ma po rozrobieniu 7 dni przydatności. jak to rozrobisz z wodą to smaruj palcem jej język i policzki od wewnątrz. My to stosowaliśmy jak mały miał pleśniawki i po tygodniu przeszło i juz sie nie pojawiło:tak:
A i jesycye jedno. Tryzma sie to w lodowce

Evelajna to widzę, że mr Bruce W to jeden z ulubionych aktorów :tak::-p:-D
Ja tam ostatnio oglądałam Rocky Balboa no i S. Stalone taki młodziutki.
Niepowiem wtedy to był ciacho :-p

No ja już w domku po spacerze nowym wózeczkiem:tak: mała zasnęła i zaniosłam ją do pokoju otworzyłam okno i śpi:tak: pogoda u nas piękna, jdno pranie już się suszy drugie w pralce.
właśnie dostałam dziś list że spotkanie- kurs dla nowo wprowadzających się będzie w czwartek i wtedy poznamy datę kiedy dostaniemy klucze:tak: zaczynam się cieszyć w końcu z tej przeprowadzki:tak::tak:
Nocka u nas znów z dwoma pobudkami:baffled::baffled: dosłownie 5 minut pocyca i dalej śpi małpka jedna:-)
Noi dziś KOŃCZYMY 7 MIECHÓW:tak::tak:
Po pierwsze GRATKI DLA DUŻEJ DZIEWCZYNKI ZA UKONCZENIA 7 MIESIACA!!!
Pochwal sie tym cudownym wózeczkiem:-p
JA LEDWO ZYJE NIKOMU NIE ODPISZE
LEKI MAM CHOROBOWEGO NIE WZIELAM SAME ROZUMIECIE JAK OSTATNIO BYLO Z MOJA PRACA I CHOROBOWYM:wściekła/y: MAMA W PRACY TEZ ZDYCHA OLIWKA NARAZIE SIE TRZYMA KUPA 1 TYLKO ZACZELA MI KASZLEC
JAK SIE ZALAMIE ZARAZ
SERIO WKURWIE SIE I IDE NA WYCHOWAWCZY BO TO SENSU NIE MA
ON OSTATNIO NON STOP MI CHORUJE :no: JA TEZ DOKASACJI
SORKI ZE TAK MARUDZE
POZNIEJ POSTARAM SIE WAS NADROBIC

MAM INNE ANTYBIOTYKI SYROP NA KASZEL I NA JELITOWKE TEZ COS
WSIO MNIE BOLI ,RUSZAC SIE NIE MOGE

DZIEKI ZA WSPARCIE I PRZEPRASZAM ZE MARUDZE I ZE TYLKO O SOBIE

NIANIA CALY CZAS JEST BO JA NIE DALABYM RADY :baffled:
Kobieto komu ty za skóre zaszłas co????? az nie mozliwe ze u Ciebie zawsze coś:szok::szok::szok::szok: ZDRÓWKA I POWODZENIA W PODJECIU DECYZJI;-)
Witam a i my dziś mamy mała rocznice :-) 7m-cy!!!!!

A mnie dwa dni nie bylo bo jak czekalam na @ to jak wkoncu ja dostalam to umieralam dzis juz dobrze:tak:pomylam okienka i zalatwialam sprawy na miescie:tak:
A w domku atmosfera nie ciekawa znow starszy wariuje:-(opisze na zamknietym za chwilke
pozdrawiam was.........
Po pierwsze GRATKI DLA DUŻEJ DZIEWCZYNKI ZA UKONCZENIA 7 MIESIACA!!!
Super ze @ przyszła a teraz szybko do gina!!!
Dziewczyny mała moja ma pleśniawki i zapalenie jamy ustnej.
Dostała nystatyne debridat drosetux i nystatyne, . nystatyne napisał ze 3 razy dziennie po 1,5ml.
ma to połykac czy mam jej smarowac?
Jak Mama Maksa pisze:tak::tak: Moja Laura jak tak miała bardzo pomógł Orofar w aerozolu i gencjana na wodzie:tak:
[
Tuśce temp skacze cały dzień. I do tego już dwa razy rzadka kupka była. Ale apetyt sprzyja, nawet herbatkę wypiła po wciągnięciu całego słoiczka kurczaka i marudna nie jest... Jednym słowem zonk:dry: Albo raczej ząb.Jedziemy po tatusia, a potem to nie wiem czy zajrzę, bo u nas wieczory zawsze na wariackich papierach:happy2: Swoją drogą pamiętacie ten serial z Bruce'm Willis'em? Ale to było fajne;P

Ojjj chyba to jednak ząbki bedziesz miała teraz extremalne karmienia:-p a z ta praca to az szkoda słów.

Magdziunia mmmmmm młody Stalone to jest coś choć moim idolem był P Swayze Normalnie nadal przed oczami mam widok jego pleców w czasie tańca w DD:-p (to jak cwiczą on jest bez koszulki:-p)

A ja znów siedze sama bo M pojechał pomóc moje mu bratu w remoncie:sorry2: My nie moglismy jechac bo jego synek jest chory.
Moja Niki dzwoniła ze mam ja zabrac do domu:szok::szok::szok::szok: ale mało co ja rozumiałam bo strasznie przerywana była rozmowa:angry::angry::angry: Wiedziałam ze tak bedzie to jej pierwszy taki samotny wyjazd:tak: I jakby nie patrzec mamusia zawsze wszystkiego dopilnowała a teraz sama :cool2: Bedzie miała szkołe przetrwania:cool2:

Idu maluchy wykapac a potem serialiki:))

reklama
Tak może wtrącę nie na temat ale ... nasz Patryk pierwszy raz zasną bez cycusia :tak: zawsze z cycem w buźce zasypiał a tu taka niespodzianka hehehe normalne jestem w szoku lekkim ciekawe tylko jak długo po śpi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry