Witajcie,
To już chyba cała dobra pogoda poszła do Was, bo u nas zimnica, aż strach spod kołdry wychodzić.
Marma ja się gotuję na szok za każdym razem jak czytam Twoje posty, ale i tak mi szczęka opada

Kurujcie się, grzejcie pod kołderką... Pytanie tylko, czy Kacpero się da :-)
Malena w poniedziałek startujesz z ciężkimi robotami, to może koniec tygodnia będzie pod znakiem lenistwa.
Dorotka to może być pieluszkowe zapalenie skóry lub właśnie potówki. Co by nie było, wietrz pupę jak najczęściej, tak jak Magda radziła. Tu coś na ten temat
Gdy pupa parzy - niemowlę, odparzenia, pielęgnacja, - Nie tylko o kolce - Noworodek i niemowlę - dlarodzinki.pl
i ogólnie o wysypkach:
Rozpoznaj wysypkę - alergia, atopowe zapalenie - Nie tylko o kolce - Noworodek i niemowlę - dlarodzinki.pl
Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
A inhalatory to kurka napędzanie kasy producentom - zawsze się garnek stosowało i było super. No i się dzieciaka nie uziemiało z jakąś maską na buzi, co jest irytujące i dla maloty, i dla mamy.
Andy dziś startuje w nowym miejscu pracy: na dzień dobry się dwa razy wracał do domu - po dokumenty, a po chwili... bo mu rozporek trzasnął na pół jak szedł

Przesądna niby nie jestem, ale kazałam mu przysiąść i kopa dostał na szczęście. Oby managerka w tym nowym sklepie była jakaś normalna.
Idę się przytulić do niuni - słodko śpi, a ja też cusik senna