reklama

Październik 2008

Evelajna ja tam jestem zadowolona z inhalatora i dla mnie to suuuper wynalazek. Przyda sie i doroslemu jak i dziecku, no i nie zawsze mozna zrobic inhalacje w garnku...W sumie to nie majatek, ja za swoj zaplacilam 160 zl, bez zadnych bajerow bo sa oczywiscie o drozsze a najprawde warto zainwestowac w cos takiego, zacisnac pasa i tyle;-)
Mlody pospal pol godziny, juz zalamka z tym spaniem, mam nadzieje ze mu tak nie zostanie:sorry: Zawsze spal 3 razy raz krociutko a dwa razy po 1,5-2 godzinki...a teaz du.pa blada:tak:
Cos dzisiaj nie chce tez demolator jesc ale to pewnie przez antybiotyk, biedny nawpitalal sie juz ich tak duzo ze nie dziwota.
A jutro mamy wizyte w poradni na 10, az jestem ciekawa co powie pani doktor, a z drugiej strony strasznie sie boje. Boje sie pobierania krwi i wszelkich badan bo wiem ze Stasiulo bedzie plakal:-(

reklama
Evelajna ja tam jestem zadowolona z inhalatora i dla mnie to suuuper wynalazek. Przyda sie i doroslemu jak i dziecku, no i nie zawsze mozna zrobic inhalacje w garnku...W sumie to nie majatek, ja za swoj zaplacilam 160 zl, bez zadnych bajerow bo sa oczywiscie o drozsze a najprawde warto zainwestowac w cos takiego, zacisnac pasa i tyle;-) ...

Może, może... Koleżankę widziałam jak inhalowała małego i jak się strasznie rzucał przy tym, ona się złościła i jakoś nie bardzo im szło. My wlewamy wrzątek do umywalki w łazience, siadamy sobie obok i się inhalujemy. Czasem jeszcze gorącą wodę puszczę z prysznica i parówka na całego:happy: U mnie też brak miejsca powstrzymuje przed połową zakupów.

Nie no masz racje, ale np ja juz inhalacji malemu takiej nie zrobie musze miec inhalator, i pewnie ze jemu to nie masuje ale coz mus to mus, on nie ma inh. z sody oczyszczonej tylko z lekow na astme oskrzelowa wiec jest roznica. Aczkolwiek i tak mysle ze to dobry zakup i warto kupic.

Cześć dziewczynki. ja tez sie mlduje i wracam do świata żywych. Stwierdziłam że nie ma co sie dołować, wzięłam sie w garść i jakoś powoli ze mną lepiej. Poza tym mój kochany mąż zabrał mnie wczoraj na zakupy i kupilismy nową lodówke. I właśnie czekam dziś na dostawe żeby ją przywieżli. A lodówka o taka Hotpoint-Ariston Quadrio 4D X/HA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Troszke was podczytywałam ale niestety nie poodpisuje bo tego za dużo jest. Ale teraz już postaram sie być na bierząco:tak:
Maksio jeszcze nie raczkuje w ogólnie przyjętym tego słowa znaczeniu. Ale sie czołga jak to mój A mówi że jak "ranny żołnierz". :-p Wiem że to nie tu powinnam opisywac ale mówi już mama, tata, baba itp. No i nauczyliśmy sie robić papa. A tak to wszystko po staremu. Dzis ciepło i mam nadzieje że już tak zostanie. Przesyłam moc buziaczków dla wszystkich mamuś i i ich pażdzioszkowych pociech.:-):-)

MAGDA ciesze sie ze Towbie inhalator sie przydal Tzn najlepiej byloby gdys wogole nie musiala go uzywac:tak:
EVELAJNA no to niezle przygody mial Andy na starcie :-D

Ja kupilam sinlac 4 sloiczki 2 soczki i prawie 50 zl wydalam Masara nic nie ma a tyle kasy :baffled:

Kupilam tez niunce na wesele 2 pary skarpetek takie sliczne z falbankami i BOLERKO jej kupilam tez z falbankami Pozniej jak chcecie to wam pokaze :tak:

Teraz konczymy jesc obiad Ubieram mala i jedziemy do Katowic Wiec wieczorem bede :tak:

Witaj Wesolutka, Maksiowa!
Miło że się odzywacie.
Lodówka Ekstra!:tak:

A ja w.....a. Chciałam sobie coś do ubrania kupić, ale się nie da wjechać wózkiem prawie nigdzie w tym mieście. A jak już wjadę to obsługa tak, ze się rzygać chce.
No i też nic ładnego nie ma.
Gdzie ja mieszkam? W Kazachstanie??? :wściekła/y:
Weszłam do jednego Iza zaczęła popiskiwać śmiesznie.
Ja się do babki usmiecham i mówię "przepraszam".
A ona ze złością: " A za co?"
Ja dalej szczerzę zęby i mówię: "Za te piski".
Ona: " To nie apteka ani muzeum" i odwróciła się dupą.
No i weź kup coś!

Kupiłam Izuni nocnik. Bedziemy próbować chyba...

Hej ja tylko wpadam aby nie było ze mnie nie ma. W domu szpital i qrw... chyba do Hiszpani sie przeprowadze bo tam nie ma takich jaj jak u nas z pogoda. Pierd... dostane!!!!!!!!
Co do inhalatorów dla mnie to wynalazek stulecia!!!! Pamietam jak jako dziecko musiałam robic parówy pod recznikiem potem łeb napier... A tak luzik ja moim dzieciom nie zakładam tych masek, maly ja gryzie i sie nia bawi a para jest tak mocna ze spokojnie oddycha:tak: Lala juz sama siedzi i sobie ja trzyma. A mam ten inh od 11 lat i nadal chodzi:rofl2::rofl2::rofl2:
Dzis na 18 idziemy do lekarza z małym aby go osłuchać.
A w czwartem mamy jechac nad morze ciekawe czy pojedziemy:-(:-(:-(:-(
Sorka za egoizm ale....same wiecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cześć babeczki:-)

przyszłam przywitać się z wami po weekendzie i dopiero będę was czytać
U nas nudy w sumie, Lili buszuje na podłodze, Laura męczy ciastoline a ja..zamulam przy kawie. Mężu wpadł coś zjeść, przy okazji skontrolować czy ja coś jadłam i zapowiedzieć że wróci dopiero k 21 także:baffled::baffled::baffled: A pogoda do bani także lipa.
Tymczasem miłego dzionka życze i do potem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry