reklama

Październik 2008

witam
a ja mam dosc znowu wlasnego dziecka.drze sie znowy juz 3 godziny,.probuje go spac polozyc i jesc histeria.nie wiem co z nim, bo na rekach ok.juz naprawde mam ochote go tam zostawic i wyjsc gdzies na kilka godzin zeby tego nie sluchac.bo uszy puchna.sorki ze o sobie tylko ale ja zwariuje zaraz

ASIU Ja juz nie wiem co Ci doradzic Wydaje mi sie ze cps mu jest :baffled:A do pediatry jakbys sie przeszla?
Chyba chodzisz do innego lekarza niz do tej babki co ostatnio tego mleka nie chciala wam zmienic ?

EVELAJNA aha czyli od jutra Nowa droga do pracy Bedzie dobrze MUSI :tak:
Ja serio uwazam ze szkoda DNIA NA SPANIE ale ja serio malo spie i wiecej nie potrzebuje :rofl2:Ciesze sie ze imprezka udana
NATUSIA GRATKI ZABKA I DDUUUUUZZZEEEEGOOO OBIADKU :-D

No i bylismy u chrzestnego Oliwi Zawiezlismy male upominki Oli tez dostala Takie 2 mieciutkie poleczki szeleszczace :tak:I sliczna sukieneczke I chyba w niej Oli pojdzie na wesele One sa z takimi 3/4 spodenkami Tzn jeszcze nie ubieralama jej ale tak mi to wyglada Do tego skarpeteczki sliczne i bedzie PIEKNA
Jak mi neta doladuja czyli we wtorek to wkleje zdjecia I sukienki i te dzisiejsze :tak:

Bylo bardzo fajnie Teraz Oli zasypiala sama w lozeczku I chyba wlasnie zasnela Wiec i ja zaraz ide spac
Jutro mam wolne I jade z ChrzeStna Oliwi i jej mezem do Katowic Ona musi zawiesc chorobowe Ja i Oli jedziemy tak sobie bo ie mamy specjalnie co robic a przy okazji jedziemy odwiedzic kolezanke Wiec bedzie milo :tak:
Jedziemy tam po 13 wiec rano sie odezwe DOBRANOC

reklama
witam się i ja, nie dam rady odpisać bo jakoś zmęczenie i weny brak. Głowa mnie boli od kilku dni i nie chce przestać, może to ta pogoda, zmykam nie marudze już
kate trzymam kciuki

Wieczorowo wpadam życzyć:
Kate powodzenia w nowej pracy!
Dorotce udanego wypadu jutro
Asi żeby Rafłkowi przeszło, albo spodobało się w innej pozycji niz na rączkach tylko
Patrycji co by głowa przeszła. I podziel się tajemnicą, co pomogło, bo ja już półtora tygodnia z tym walczę i panadol to mogę sobie... wiadomo:baffled:

Dobranocki

P.S. Kate Tobie też oczywiście zniknięcia bólów głowy :)

Dzien doberek:-)
U nas nocka supcio, spalismy do 7.30, wyjatkowo dlugo i jestem taka wyspana...Maly wieczorkiem wspaniu cos poplakiwal i nie wiem czy dlatego ze cos go bolalo czy dlatego ze w ciagu dnia spal z 1,5 godziny i byl wieczorem tak padniety ze zasypial nasiedzaco a chcialam g przetrzymac do 20.
Niedziela nam minela szybko i znowu jestem sama z dziecmi w domu...jacek pewnie przyjedzie poznym wieczorem, mam nadzieje ze o 15 odbierze zdjecia. Juz sie doczekac nie moge, wczoraj zakupilam kronike i dzisiaj mam zamiar wklejac zdjecia:tak:Musze wybrac zdjecie na czekoladki bo nie wiem ile czasy to wszystko zajmie, a wole porobic sobie wszystko szybciej niz pozniej miec mnustwo na glowie.
Slonecznego dnia wam zyczymy:-)

Hej mamuśki wróciliśmy. Cali ale niestety nie zdrowi. Oboje z Kacperkiem się rozłożyliśmy. Ale tak to jest jak cały czas leje a temperatura 12 stopni i nie grzeją. NO ale było przecudnie. Kacper zaczął mi chodzić wzdłuż mebli i teraz to już wogóle nie mogę go spuszczać z oka bo albo traci równowagę i leci na łep na szyje albo próbuje przechodzić z mebla do mebla i też leci. Więc co chwila zalicza glebę ale jest twardy i nie ugięty i próbuje dalej. W nocy nie śpimy bo katarek i ciągle marudzimy. Lece bo młody próbuje wleźć na lampę- stojącą.

reklama
Evelajna dziś na razie ok, ale zobazcymy później
Magda fajnie taka kroniczka, ja mam i jakoś zabrać się nie moge
marma zdrówka dla młodego
u nas nocka tez przespana w końcu się tak nie wiercił przez sen i może dlatego jestem wyspana. Pogoda zapowiada się ładna. Ide bo zbliża się do kompa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry