Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martynka mam mamCzarna Ty masz siostre w Rumii i ja sie dopiero teraz o tym dowiaduje ??
Ja mam do Rumii jakies góra 20min drogi, he he :-) Mam nadzieje, ze przyjedzieszCo do połączenia to dojezdzasz do Gdyni (na pewno jest jakis pociag) i stad masz kolejke SKM, autobus R, bierzesz taksówke lub ktos po Ciebie przyjezdza :-) Nie widze problemu :-) hi hi Mam nadzieje ze do zobaczenia!!
)

Wiesz najgorszy jest dojazd do samej Gdyni bo od siebie mam 1 lub 2 przesiadki a sama z torbami wózkiem i dziecmi nie dam rady na naszych pieknych stacjach gdzie nawet nie ma podjazdów dla wózków

a wiadomo miedzy peronami trzeba latac

Ale zobaczymy jeszcze. Kiedys był fajny bezposredni ale zlikwidowali go:-(gratki dla wypragnionego ząbkaWitam Was :-)
no i mamy wreszcie upragnione i wymarudzone ząbkimoże teraz bedzie lepiej... a co do odstawiania to ja też się tego bardzo boję ale to wszystko na wątku o karmieniu .
oooo Babo fach mi zabierzeszU mnie remont ciąg dalszy i konca nie widać. Juz nic mi sie nie chce. Dziś troche sie popsztykałam z M i sama odmalowałam kuchnie. Łapy mi w d...wlazły. Jutro jeszcze musze jedna wartwe wrzucić.

nie poznaje kolezanki

Ja z noclegami nie doradzę bo niby mieszkam na płn kraju ale za morzem nie przepadam i nie znam ośrodków wypocz.
na zatokę nawet nie spojrzałam bo tyle ludzi że porażka, ja nie cierpię tłumu i hałasu, no ale nie dziwię się bo pogoda piękna to ludziska korzystają
hi hi, dokladnie 3:02 i o 8.55 jest w Gdyni :-) Dasz rade
Pakuj walizy i przyjezdzaj :-)
Domki letniskowe nad jeziorkiem
Ja jezdziłam kilka lat z rzędu, tylko my wynajmowalismy prywatny domek od znajomej, wiec taniej, ale go sprzedała niedawno :-(Hejka.Dziewczyny nie wiem co robic Oliwka ma pierwszy raz w zyciu GORACZKE 38,3
Podalam jej PARACETAMOL w czopku Daje jej pic Wydaje mi sie ze to na zeba bo teraz kolej na druga 1 gorna Wczesniej na zeby nie goraczkowala Ale chyba kazdy zab moze inaczej wychodzic ?
Powiedzcie mi co ile mam jej dawac czopek jak goraczka nie spadnie I kiedy do lekarza Aha i jeszcze Oliwka miala isc o 15 do jej CHRZESTNEJ bo u mnie sie troche pozmienialo i ja ide do nowej pracy na 16 I musze Oliwke z kims zostawic a z MAMA jestem poklocona Upal jest u nas i MOje pytanie CZY MOGE Z NIA WYJSC TERAZ NA DWOR cHODZI O ZAPROWADZENIE JEJ DO TEJ CHRZESTNEJ
Bede wdzieczna za odpowiedzi

hi hi