• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Jejuu.jak mi się chce spaaaać !!!! Nie mogę tego wesela odespać, bo ciągle za późno chodzę wstać i wcześnie wstaję ...

Ile czeka się na paszport dla dzieci???? długo?? musimy wyrobić Szymkowi paszport ...

Ppatqa - ja miałam podobne opóźnienie przy drugiej @.... ale w końcu nadeszła.
Zazdroszczę urlopowiczkom..ehh..chętnie bym sobie gdzieś pojechała.. a tu na razie nie zapowiada się poza wyjazdami weekendowymi :-(:-(:-(

reklama
No i mamy 9 miesięcy :-) Większość osób mówi "ale przeleciało"...ale prawdę powiedziawszy jak dla mnie wcale nie, mam wrażenie, że ten okres, kiedy Szymka z nami jeszcze nie było, był tak daaaawno temu...a ciąża jak dawno!!
Może z okazji 9 miesięcy Szymcio zrobi mi niepsodzianke i zacznie raczkować i siadać?? :-)

Hello - oj brak mi czasu na BB :-(
Sebcio taki absorbujący i ciągle gdzieś łazikuje.
A poza tym zębole się nowe szykują.
Byłam dziś z nim na wizycie kontrolnej - ale postaram się na odpowiednim wątku napisać.

Martynko no szkoda.

A ja chciałabym jeszcze gdzieś pojechać ... ghighi tak na parę dni.
Ale może z Sebciem do rodziców na wieś się wybiorę.
Powietrze super no i naładuję akumulatory przed wrześniem.

Dziewczynki a ja mam prosbe, dajcie jakis namiar na domek albo pokoje nadmorzem, chcemy z dzieciakami na pare dni we wrzesniu pojechac, mam nadzieje ze nie beda jackowi problemowz urlopem robic:cool:

U nas się gorączka 38 st przyplątała.
Mam nadzieję, że to wina przebijającej się górnej jedyneczki :wściekła/y:
Innych objawów brak.
Dałam nurofen i obserwuję.
Marudna Izolda jak nie wiem!

Malena zdrówka dla Izuni, byle to od zębów
Magdasf tak mi się przypomniało jak pisałaś o Zosi, ale teraz chyba w zerówkach nowy program będzie i dzieci już nie będą uczyć pisać tylko dopiero w 1 klasie.

reklama
Dziś popołudniem miałam takiego powera, że ogarnęłam kuchnię od A do Z no i przedpokój.
Mały poszedł z babcią na spacer ponadgodzinny więc miałam spokój.

Asiu współczuję :-(

Pati oj remontowo u Ciebie - oby jednak szybciej zleciało.

Malenko przytulaski dla Izuni.

Padam na twarz także dobrej nocy życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry