dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorka takprzez neta.bede slac wszedzie gdzie sie da.no prawie wszedzieno bo wieczorem i w nocy pracowac nie moge
powodzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dorka takprzez neta.bede slac wszedzie gdzie sie da.no prawie wszedzieno bo wieczorem i w nocy pracowac nie moge
Dawno nie opowiadałam o wyczynach naszego złotka. Więc dziś odkrył że morze sobie przynieść rzeczy9 patrz miska) po to aby wleźć na inne meble. Schodzenie opanował już perfekcyjnie. Mamy dość wysokie meble tak więc samodzielnie nie dosięgnie jeszcze żeby bez żadnej pomocy wejść ani nie da rady się podciągnąć bo ma je gdzieś na wysokości ramion. Tak więc zaczynamy wyższy poziom kombinacji.Dzieńdoberek, no to ja z Was najstarsza bo miesiąc temu skończyłam 32![]()
My już pogodzeniale M pojechał dziś do pracy, Lenka śpi, Karolina ogląda bajki, dom wysprzątany,pranie się pierze, no to mam trochę czasu na bb
Pogoda u nas znów piękna , słońce i cieplutko
A ja dziś zaczęłam dietę kopenhaską i prosze o kciuki żebym wytrzymała bo ostatnio robilimy razem z M a teraz sama![]()

asia to wpadnij kiedys
Mam pytanko, czy któras z was ma oświetlenie punktowe i co ile lampki? i jakie macie oswietlenie na schodach bo nam brak pomysłu

Czulam sie wczoraj i przed wczoraj jakby mnie z 10 czolgow przejchalo
Katar i kaszel sa dalej ale przynajmniej juz w kosciach nie lamie
i goraczki brak.
No i zosia wybrala sobie czapke Hanny Montanny

Ta laska mnie rozbraja normalnie
Stoi na srodku sklepu i robi wyliczanke ene due bo czapek miliom piecset sto dziewiecset i nie wiedziala ktora wybrac