reklama

Październik 2008

MARMA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-)

Części do auta w całym słupsku nie szło dostac, dopiero na przyszły tydzien, wiec Patryk wrocil po południu z kumplami, a samochod został tam. Ogolnie juz mielismy nie jechac na to wesele, ale w koncu znajomy pozyczy nam samochod i jutro rano pojedziemy. Teraz własnie moj maz pojechał go odebrac. Czyli jedziemy na ostatnia chwile i juz w niedziele po południu musimy wrocic... Normalnie uwielbiam tak... No ale lepiej tak niz wcale, bo juz prezent przygotowany itd. No nic, czekam na Patryka i wtedy pakowanie itd.

A u mnie @ zelżała, mam nadzieje ze do jutra minie :-D Ogolnie juz sie troche lepiej czuje, katar tez dosc mały. A Rafał rano znowu sie obudził z zawalonym nosem i ogolnie spał niespokojnie, ale w dzien nic, ani kaszlu ani kataru... Mam nadzieje ze dzisiaj da sie nam wyspac.

reklama
dziękuje za życzonka.

No ja właśnie też mam 28 :-p

Martynka1987 no to nie fajnie z tym samochodem ale przynajmniej jedziecie się zabawić na weselichu ::-D

Musiałaś źle przeczytać mój nick.
Zamiast 81 to 18 ;-)

Marma poprzednio mnie trzymało do końca 5 miesiąca :crazy:

No moja droga jak bym miala patrzec na liczby przy nickach, to blond miala by 20 lat, ja 1 o Dorocie nie wspomne:-p:-p:-D:rofl2:
dziękuje za życzonka.

No ja właśnie też mam 28 :-p

Martynka1987 no to nie fajnie z tym samochodem ale przynajmniej jedziecie się zabawić na weselichu ::-D

Ja za 4 miesiace bede juz miala 29...az strach sie bac:baffled:

malena na przeciw centaura się zmieniały , było +-, potem jakieś inne, na środku najlepsze knysze:-), a od kredki i ołowka Alibi
ula szybko się pogodzicie, a z uprawą cały rok zazdroszcze
Marma ty stara:-), fajny sposob na marudzenie. Sto lat, sto lat
Martynka udanej zabawy

Ale wy stare jestescie:-):-D:-D ja mam 27, a czyje się na 17;-). U nas dzień taki jak wczoraj, czyli robota robatą pogania

reklama
Witam się po krótkiej przerwie. Wczoraj pojechałam do rodziców z Bartkiem, bo dziś rano mieliśmy wizyte u kardiologa. Potem odwiedziny u siostry, dostałam @ i ogólnie jestem padnięta. M poszedła na imprezę więc wróci późno, a ja coś głodna jestem tylko o tej godzinie, to powinnam lodówkę na kłódkę zamknąć.
Widzę, że tu jakiś wirus szaleje. Same smarki - szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Marma wszystkiego najlepszego!!!
Martynka dobrej zabawy na weselisku!!!

W czwartek wymyśliłam sobie grafik do pracy. Jak teściowa będzie mogła przyjechać dwa razy w tygodniu, to będę potrzebować opiekunki do Bartka tylko na 4 godziny w poniedziałek i weekendy będę mieć praktycznie wolne, poza jednym dyżurem i jakąś nocką. Jeszcze tylko szef musi zaakceptować mój pomysł, ale myślę, że mi pójdzie na rękę. Najpierw rozmowa z teściową :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry