reklama

Październik 2008

pozbyłam się moich facetów. Młody non stop ryczy więc zadzwoniłam do M że labo przyjedzie i się nim zajmie albo ja wychodzę i zostawiam małego samego sobie. No to przyjechał i zabrał go ze sobą do skarbówki. Przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy bez problemowo :-D a ja nadrobię zaległości w spaniu. A wieczorkiem to pewnie trzeba będzie jakąś kolacje zrobić albo coś na te moje nieszczęsne urodziny. Matko jaka ja już stara jestem :no: A dopiero co się studia zaczynało. A te imprezy w akademikach.... :rofl2:
Sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!
Marma sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!

Malena ty tez masz 28lat????????/ Ja myslalam ze starsza jestes:szok:

Dzien doberek, ja :szok:chora, z nosa leci, gardlo boli, w kosciach lamie, leb rozwala nic tylko zyc nieumierac....
Nie bede wam tu smecic bo dzisiaj tylko narzekam. Milego dnia zycze wam dziewczynki:tak:
OJJJJ a skad ci sie to wzieło. Nudzisz sie nie amsz co robić tylko chorować:-D:-D:-D:-D:-D

Wy stare a Ja co amm powiedzić:szok::szok::szok::szok::szok: Ale mój wewnętrzny zegar zatrzymał się na 19 urodzinach:-p:-p:-p

U nas dziś trochę zabieganie i powoli czuje zmęczenie ale nie wiem czy przez tą aktywność czy przez % i kolacyjke:-p:-p:-p Dziś (dokładnie wczoraj) z M stukneły nam drewniane gody:-D:-D:-D a za tydzień mamy imprezkę:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Idę się umyjac i do łózeczka. Buziaki panienki

reklama
Witam
Czarna na poczatek gratki za te 5 latek
Dagmara Najlepszego!!!wiecie co moje dziecie jak wczoraj padlo o 17 na popoludniowa drzemke to wstalo dzisiaj o 7.30:tak::tak::tak:troche mu sie przysnelo
a teraz mala glizda pisac nie daje bo lapie za klawiature:crazy:i wyje
dobra lece bo histeria

Witajcie :-)
CZARNA no to sto lat :-)
MAGDASF1 no to z nicku to ja juz sama nie wiem ile mam lat heheh CZARNA powinan miec 79 :-)
Ja w marcu skoncze 27 Ale wcale sie nie czuje na tyle O wygladzie juz nie wspomne hihihi

U mnie nic nowego Dzis zaraz ma wpasc do mnie kolezanka z jakimis ciuszkami dla Oliwki :-)
Ja jeszcze w pizamie OLIWKA SPI JESZCZE CO MNIE STRASZNIE DZIWI
No ale jak sie chodzi spac o 22 to tak to teraz sie spi dlugo

Dzis po 15 jade do roboty Troche mi sie nie chce Ale z drugiej strony milo bedzie cos porobic innego niz w domu :-)

OOO Oliwka sie obudzila :-)

Hello - witam Was cieplusio.
Za oknem pada i szaro-buro.
Ja przeziębiona .... dosłownie czuję się jakbym była z innej planety.
@ przyszła po 48 dniach od ostatniej i boląca.
Jak się skończy to wybieram się do gina - nie ma co.
Tabletek nie chcę bo tyję po nich ... a jeśli dzidzia się trafi to nawet będę się cieszyć.

Co do latek to ja w grudniu kończę już 31 ... ale nadal czuję się na 20 :-D no może nie dziś :-p

Grateczki dla obchodzących rocznice ślubu, urodzinki i inne ważne wydarzenia.

Zmykam na śniadanko z czosnkiem - trza się kurować a nie rozkładać brzydko mówiąc.
Miłego dnia.

czarna wszystkiego naj..........

a u nas robota wre, kociołek juz pokroiłam i idze na ognichu. M naprawia sufit, młody śpi-mam przerwe bo skończyłam prasowa, łazienka ogarnięta. Na dworze leje, a ja mam już doś na dzisiaj, młody szalał od rana, a na sniadanie zjadł całą drożdzówke z serem- nie wiem gdzie on to zmieścił

Dzieńdoberek, no to ja z Was najstarsza bo miesiąc temu skończyłam 32:tak:
Czarna wszystkiego dobrego i dużo miłości
Magdziunia zdrówka
Blond Rafałek chyba rekord bił z tym spaniem
Marma spóznione sto lat

My już pogodzeni:tak: ale M pojechał dziś do pracy, Lenka śpi, Karolina ogląda bajki, dom wysprzątany,pranie się pierze, no to mam trochę czasu na bb:tak:
Pogoda u nas znów piękna , słońce i cieplutko:tak:
A ja dziś zaczęłam dietę kopenhaską i prosze o kciuki żebym wytrzymała bo ostatnio robilimy razem z M a teraz sama:tak:

Patrycja Kociolek!!!!wyslij mi troche...ja to jadlam 2 razy w zyciu i pyszne to jest...
Ula powodzenia z dieta
Ja czekam na W ale nie wiem czy zobaczymy sie w ten weekend czy w nastepny dopiero:-(
poza tym napisalam CV i bede dzisiaj wysylac...ehhh

ASIU a co to za praca?przez neta wysylasz cv?
Ja w poniedzialek ide z cv do auchana ale z koperta zaadresowana bezsposrednio do odpowiedniej osoby :tak:
MADZIU zdrowka I jestem w szoku ze masz 31 ja bym ci dala 25 :tak:
ULU ciesze sie ze juz z M pogodzeni

Kolezanka byla Ciuchow nie przyniosla Ma przyniesc nastepnym razem Oliwka pobawilam sie z 14 miesieczna kolezanka Zrobily sajgon z mieszkania Teraz Oli spi Ja sie mialam polozyc ale jakos szkoda mi czasu hehehe
Po 15 lece do pracy:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry