reklama

Październik 2008

reklama
kasia JUPIIIIII GRATKI ZĄBKOWE!!!!!!!!!!! a jak tam nowe i zaległe foty i filmik:-p:cool2:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: o wszystkim pamiętam, w weekend nadrobię zaległości :sorry::sorry::sorry:

Minisia no to chyba trochę lżej na sercu, że i Mateusz sobie radzi. Jeszcze trochę i dogada się z kumplami :-)
Agamir trzymam kciuki!!!
Dorota dobrze, że już w domku, no i że są jakieś bardziej konkretne plany na przyszłość :tak:
Martynka pluszowe tulaski na jesienną niepogodę :rofl2:
Małaulka jak jest fajan propozycja, to czemu nie skorzystać :happy: Mój M był rok na urlopie wychowawczym z Martyną od 10 m-ca i dał sobie elegancko radę, a ja mialam 12 godzin w dzień i nocki i się udało. I też gotował obiady "pomysł na ..." i jechane :-D
Trina może niech M trochę wcześniej potrenuje wtedy nie będzie się denerwował.
Marma zdrówka cd.
Ppatqa udanej drzemki :-)

A ja właśnie kończę śniadanie.Bartek śpi. Martyna w przedszkolu (odstawiła M scenę rozpaczy :-(, a było już tak pięknie :-(), a ja powinnam prasować :sorry:, ale co tam najpierw obowiązki, potem przyjemność :rofl2:

A u mnie z bajkami to jest tak ze czasem oleje totalnie, czasem popatrzy z 3 min, a czasem ładnie oglada nawet 20min :-)
Przez jakis czas ładnie ogladał codziennie wieczorynke, ale juz mu sie znudziło, ale szczerze powiedziawszy to jakies dziwne te bajki teraz...
Ja mam na płytce bałwanka bouli i mały chetnie oglada :-)
A ja sie na razie obijam. Zaraz wstawie jakies pranko, a jak młody zasnie to pojde sie wykapac. Obiadek mam dla niego od wczoraj, wiec luzik. A po południu moze sie przejdziemy na to EKG i wtedy chyba do babci na chwilke :-)

ja mojemu na YT puszczam Happy Hippo, mama mia kids i te wsie piosenki z mini mini i mam chwile spokoju:-D:-D:-D

Kasia lol u mnie odwrotnie z tymi przyjemnosciami:zawstydzona/y:

A ja mam ochotke gdzies dzis wyskoczyc:rofl2: moze zadzwonie do kumpeli i zrobie sobie wieczór babski:cool2:

Dzien doberek:-) Jakos mam dobry humor, sama nie wiem dlaczego;-)
Tort i ciasta zamowione, przywioza wszystko w soote miedzy 14 a 16:tak:

Moj mlody to telemaniak, jak leci reklama albo cbeebies to dziecka nie ma:rofl2:
Dzisiaj robak szaleje i wchodzi na wszystkie lozka, kanape, fotel, pufe i szczesliwy schodzi i tak non stoper, najgorzej jak sie dostanie na kanape a potem zaczyna swiatlem sie bawic szlag mnie trafia a on sie smieje w glos:eek:
Dzisja na 16 z zocha znowu do dentysty, zobaczymy jak znesie dzisiejsza wizyt, a bedzie napewno gorzej niz w poniedzialek;-)

teraz zmykam robic obiad papa

Kurde ale się wkurzyłam. Właśnie dostałam rachunek na 70 zł za wejście na jakiś portal internetowy z księgowości.K.... Normalnie asz mnie coś trafiło. Kurcze na tym necie naprawdę trzeba uważać. Szukałam jakiś informacji i jak idiotka się zarejestrowałam.....Czasami mi się coś na mózg rzuca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry