Właśnie zauważyłam, że
Minisia już na wyspie-sąsiadce. Suuper! Zleciało szast-prast. Mam nadzieję, że się Wam tam układa dobrze. Przepraszam, ale niewiele wiem
QUOTE]
Tak tak my juz/dopiero miesiac tu jestesmy

narazie jest bardzo fajnie ale co mozge po miesiacu powiedziec w kazdym razie na chwile obecna zadowoleni i nie wracamy do Pl
Dzien dobry mamuski :-)
MINISIA dobrze ze Weronisia zbadana I fajnie z tymi lekami tam macie :-)
WIOLU gratuluje pierwszych kroczkow :-)
U nas nocka lepsza Mniej pobudek Moze dlatego ze spalysmy w ccieplym pokoju :-)
Lozeczko na srodku pokoju wstawilam I Oli jeszcze spi tuz za moimi plecami Musze po ciuchu pisac hihihih
Dzis do kauflandu musze leciec I po wypis do szpitala Umowilam sie ze z kolezanka pojde i jej synkiem :-) Wiec bedzie milo :-)
Milego dnia
SEBASTIANKU I MIKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU WASZYCH PIERWSZYCH URODZINEK
Tak wlasnie to jest baaardzo fajne

) bo pamietam jak w Pl mialam Wike chora leciala mi z rak wys temp.itp no i zastrzyki po ktore musialam gnac do apteki a szkoda ze chociaz tego pierwszego nie dali bo szkoda dziecka targac chorego do apteki mysle ze takie pierwsze dawki lekow mogliby miec tu odrazu jak zmierzyli goraczke odrazu dali bez problemu, zrobili antybiotyk i dali nam do domku
No a mala juz lepiej oddycha normalnie ma kaszelek ale juz taki najnormalniejszy

wiec oddycham z ulga lek dziala

ufffff
Za to maz mnie wkurwił

a ja zaraz ide sprzatac bo tez mam syf w ubraniach ze szok musze zrobic segregacje
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW