reklama

Październik 2008

reklama
Gosiu U mnie oliwka zepsola chyla 1 swoja zabawke a kilka mamy popsutych przez dzieci znajomych buuuuuu :-(
WIOLU no widzisz nie wpadlam na to zeto ciche bo ma dziecko przykladac do uszka hahaha JAKA JA INTELIGENTNA JESTEM HIHIHI oliwka jeszcze nie wie ze ma przyklada do uszka Ja ciekawia te swiatelka migajace tam :-)
CZARNA fajnie ze wieczor udany I powodzenia w remoncie kuchni :-)
O tym ze ten lekarz popiepszony to swoja droga Ja bym juz takiego lekarza zmienila A ta Twoja kolezanka jakas niepowazna MOze to jej pierwsza ciaza ale wydaje mi sie ze to podstawa wiedziec ze jak sie jest w ciazy i sa krwawienia to to nie jest normalne I ona powinna wiedziec co w takich sytuacjach MAM NADZIEJE ZE Z JEJ DZIDZIA BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE 3 MAM KCIUKI I JAK SIE CZEGOS DOWIESZ TO PISZ

Witam w sobote Oliwka zas urzadzila dluzdza pobutke od 1,30 do 3,40 No nic jakos sie juz przyzwyczailam
MILEGO DNIA

JA tylko na chwilkę i do roboty. Wszystko już przyszykowane jeżeli chodzi o jedzonko, jeszcze tylko ciacho się upiecze i za parę godzinek strojenie. Imprezka zaczyna się o 16. Będzie bardzo mało osób bo jakoś większości coś powypadało to nawet lepiej bo młody wciąż ma podwyższoną temperaturę. Ale po lekach zupełnie mu się cofa. Za to za tydzień szykują się tłumna impreza z jeszcze tłumniejszą dzieciarnią :-D Kacperek będzie zachwycony :-D Odezwę się pewnie dopiero jutro. Buziole

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!!!!!!!!!! :)

1165419q5rqh6essq.gif

Wszystkiego najlepszego Igusi z okazji jej pierwszych Urodzin!!!!!!!
667106lhpwxlnwlw.gif

Melduję się z rana! U nas dziś wraca M. do domku, więc muszę ogarnąć mieszkanie. Juz się nie mogę doczekać:laugh2: Miłego weekendu Laseczki!!!!!

WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEGO ROCZNIACZKA - IGUNII!!

Elwirka - tule mocno..mam nadzieję, że ząbki lepiej...udanej imprezki
Czarna - daj znać jak będziesz wiedziała coś o koleżance!
Gosia - to miłego dnia z mężem
Marma - udanej imprezki dzisiaj
Ppatqa - Wy też dzisiaj świętujecie prawda?? Też udanej imprtezki w takim razie!! i róbcie foty!!

My dopiero za 3 i 4 tygodnie świętujemy roczek... za 3 ze znajomymi Szymka :-D a za 4 z rodzinką... i totalnie jeszcze nie wiem co i jak.. zaproszenia chcę przygotować w weekend... problem jedyny z drukarką :eek: ale może w pracy znajdą jakąś nadającą się do drukowania.... a jak nie to może fotograf, ale wtedy będzie musiał być mały format :sorry:

A ja po wczorajszych zakupwach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kupiłam płaszcz... jednak nie czerwony, lecz czarno-szary w taką jodełkę, za to szaliczki i torebki mam czerwone i żółte, więc nie będę cała ciemna. Pozatym czapkę Szymonomi w H&M za ponad 20zł... dużo jak za czapkę, ale strasznie mi się podobała :sorry: do tego dla siebie piżamka i tyle....choć rzeczy było straaaaasznie dużo fajnych.... takich już na jesień i zimę... śliczne rude sweterki.... gdybym miala zgrabne nogi to nosiłabym swetero-sukienki, ale niestety.... na razie nie bardzo :sorry::sorry::sorry:a dzisia planów brak ...

Igo Konstancjo
Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Dorota tak to jej pierwsza ciąża a lekarz juz jej wczesniej tłumaczył ze do 3 miesiaca moze normalnie miesiaczkowac. Ja wiem że takie przypadki sie zdarzaja ale moim zdaniem trzeba to kontrolowac:tak:

DZIEWCZYNY UDANYCH IMPREZEK DZISIAJ!!!!!!!! Róbta dużoooooooo fotek nakrecajcie filmy co by potem cioci czarnej pokazać:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry