reklama

Październik 2008

IGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TWOJE PIERWSZE URODZINKI!!!!!!!!

A u nas burzowe chmury w domu już od wczoraj, chyba za przykładem Minisi pop......ło się i mamy ciche dni:-(
A w piątek rocznica ślubu i to 10 ta:-(

Ale zaraz biorę dziewczynki i jedziemy na zakupki, bo niedługo halloween i Karolina chce strój czarownicy:tak:

Udanych imprez dzisiejszych życzę!! Bawcie się super i mnóstwa prezentów dla solenizantów:tak::tak:

reklama
IGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TWOJE PIERWSZE URODZINKI!!!!!!!!

A u nas burzowe chmury w domu już od wczoraj, chyba za przykładem Minisi pop......ło się i mamy ciche dni:-(
A w piątek rocznica ślubu i to 10 ta:-(

Ale zaraz biorę dziewczynki i jedziemy na zakupki, bo niedługo halloween i Karolina chce strój czarownicy:tak:

Udanych imprez dzisiejszych życzę!! Bawcie się super i mnóstwa prezentów dla solenizantów:tak::tak:

Ulka juz szybciutko godzic sie z mezem :-D:-D:-Dle tak powaznie moze pogadajcie szkoda zeby w taki dzien chodzic obok siebie :tak:

Witam sie
Ja juz po pracy, malutka spi a i ja sie poloze na chwilke caly tydz wczesnie wstawalam jutro wolne wiec luzik:tak:u nas od rana sloneczko ale chlodno juz sie robi

IGUSIA STO LAT SŁONECZKO I MNÓSTWO PREZENTÓW!!!!!
Czarna i jak kolezanka z tym krwawieniem????

Iguniu sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sie tylko witam i zmykam szykowac dalej, juz mam dosyc, na szczescie wiekszosc rzeczy juz porobionych wiec juz z gorki.
Milej soboty mamusie:tak::-)​

Kaka ależ Ty ostatnio mądra:cool2::cool2::cool2:

Ulka może do wieczorka wam minie a takie pogodzenia są najlepsze;-)

Obiadek sie gotuje a po obiadku myk po farbe do kuchni:-p
Co do koleżanki to nic sie nie dowiedziała:no: Mówi ze już nie krwawi i nie plami. Na izbie nawet jej nie zbadali (bo ona pracuje przez taka spółkę i niby tam nie ma pełnego ubezp!!!) wiec ja pielęgniara przestraszyła mówiąc ze jak wezwie lekarza to bedzie musiałą za wszystko płacić. Zrobiła z nią tylko wywiad i powiedziala ze chyba to nic powaznego i ma sie obserwowac jak cos bedzie nie tak lub pojawią sie nowe dolegliwosci ma przyjechac:crazy: Namawiam ja na priv USG lub gdzies na wizyte:tak: bo ona planowana na 26 pazdziernika. No nic zobaczymy

MARMA milej imprezki Ty to sie tych imprez naszykujesz :-)
GOSIU milych chwil spedzonych z M
Juz M zostaje w domu na dluzej ? czy zas jedzie?
Dziekuje, skorzystam :):laugh2:
Moj M. ma taka pracę, że ciągle w delegacjach... Obiecał mi, że już nigdzie nie pojedzie. A jeżeli już to nast. ma być ostatnim. I wiecie co? ja mu wierzę!!! :laugh2::laugh2::laugh2: Będzie pracował na miejscu. tęskno mu do dzieci, do mnie , do domu.... A nasz wyjazd pewnie już niedługo. jak on się go nie może doczekać:tak: Zaczniemy calkiem nowe życie, w innym kraju, w innych realiach. wiem, że Piotrowi dobrze to zrobi, bo on się nie odnajduje wśród ludzi, z którymi przyszlo mu pracować :eek: Mogę tu napisać, jak bardzo Go Kocham?:cool2::laugh2:
Do miłego Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1533345xcnw09g7xt.gif

Czołem mamuśki
najlepsze życzonka dla Iguni i udanych przyjęć dla naszych roczniaków, które dziś świętują!
Ja mam dzisiaj popieprzony dzień, mały jak zasnął tak zaraz go telefon obudził, teraz zasnąć nie może i marudzi, ja rozgrzebałam sprzątanie i dokończyć nie mogę.....bez sensu ta sobota, za to wieczór mam zamiar spędzić milusio, z tym ze cały dzień zaplanowałam se milusio. W du...e z tymi planami :-D

idu sprawdzić czy moja żabka padła:sorry:

STO LAT DLA IGUNI :-)
GOSIU dobrze zrozumialam?M juz teraz w poniedzialek nigdzie w delegacje nie jedzie? Kiedy jedziecie zagranice ?Super ze tak sie KOCHACIE :-)
WIOLU milego wieczorku zycze

Oliwka spi do 13 Jakos ma dzis dobry humor Az sie boje czy to nie u niej cisza przed burza heheh Zjadla mi dzis troche mydla Wstreciara A tak to nic nowego Moze pozniej wezme ja do sklepu :-)

reklama
Dorka on tam byl zawsze od samego poczatku....tam jest jego miejsce....;)
ja wlasnie czekam na mame, bedzie w gorzowie wiec przy okazji przywiezie mi troche sloikow(tzn ogorki, kompoty itd...)podobno znalezli jakies uszczelki niepotrzebne w domu wiec cos sobie uszczelnie bo tu doslownie hula wiatr czasami :/wiec mam koce i reczniki nawet pod drzwami rozlozone.
ja zaczynam robic pierogi ruskie,Wojtek bedzie wieczorem wiec mam dla kogo wreszcie gotowac.mam troche jablek bo codziennie mlody w zlobku dostaje wiec jakies ciasto z jablkami moze szybkie zrobie...zaraz przeszukam kuchnie co mam:)
a mi mlody od kilku dni ne chce w dzien mleka pic... jak zawsze mogl jesc tylko mleko(czy pic :)) to teraz bunt jakis i nie...potrafi nawet od obiadu w zlobku kolo 13-14 nie jesc nic do kaszki na sen.moze mu przejdzie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry