reklama

Październik 2008

Pati znowu sie rozpisałas :-D
A was gdzie wszystkie wywiało?? Ja chciałam isc gdzies na imprezeke, ale mojemu sie nie chciało, wiec siedze w domu i zamulam jakas wkurzona. A dzisiaj @ dostałam, wiec wszystko mnie drazni... aaaa

reklama
:-D:-D:-D

Noi już jest dobrze, przyjechał z pracy z buteleczką winka i buzi dał:-p

No no... to się będzie działo:-D

A ja sama bo Lenka padła a M z Karolinką w kościele bo mała musi chodzić ze świecą komunijną,
byłam na zakupkach , trochę nam zeszło ( prawie pół dnia), Karolinie kupiłam strój diablicy, bo taki sobie wybrała:tak: a reszta to żarcie, noi fajną patelnie se w końcu kupiłam:tak:
Potem przyjechały znajome na chwilę noi tak zleciało do wieczora....
Ulka a nie mówiłam ze sie zaraz pojednacie:cool2::cool2::cool2: I czekam na foty Karolki w przebraniu. U nas dzieciaki próbowały też wnieś tą modę Halloven ale dupa:-(:-(:-(
witam, my już po imprezce, cześc sprzatnięta, jutro reszta, imprezka udana, mlody pojadł torta i zniknął w zabawkach z chrześniakiem

super ale masz fajnie ze już po:tak::tak:

Maksiu STO LAT STO LAT. ROŚNIJ ZDROWO Z UŚMIESZKIEM NA TWORZYCZCE

uff a ja piję winko:-p:-p Kuchnia odmalowana:cool2::cool2::cool2: wysprzątana, okienko umyte i nowa firanka powieszona. reszta bedzie zrobiona jak tylko przyjdą materiały;-);-)
Jutro mam w planach jeszcze odświeżyć korytarz bo farba została:-p ale najpierw musze zobaczyć czy kuchnia nie wymaga poprawek:rofl2: Lol jak ja lubie takie rzeczy. Padam na ryjek ale z usmiechem na mordce:laugh2:

Boli mnie głowa. Wieczór był bardzo udany. Z atrakcjami. :laugh2:
Młody od 6 bawi się w swoim pokoju. Przegryzł banana, popił sokiem i go nie ma :-p
Ide parzy.ć kawkę M. Miłego!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ DZIESIEJSZYM ROCZNIACZKOM!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny

Ja jestem wykończona po wczorajszym i już nigdy nie dam się wrobić w genialne pomysły mojej mamy żeby robić 3 imprezy. Później na zamkniętym napisze o co chodzi...

Witajcie
PATI I MARMA fajnie ze imprezki udane :-)
GOSIU mnie tez glowa boli jakos I kreci mi sie w glowie nadodatek :rofl2:

U nas nocka fajna Oliwka zasnela o 22 obudzila sie o 2 o 6 i po 8 wstalysmy Teraz sie grzecznie bawi Po 14 idziemy do chrzestnej :tak:
Milego dnia

Cześć widzę, że imprezki udane, ale i wyczerpujące :-) znaczy ze się udały :tak::tak:
Młody śpi, ja sie biorę za prasowanie, a potem obiadek i mam nadzieję laba. Kurdę ile przy ząbkowaniu może się utrzymywać temperatura? zaczyna mnie ten stan bardzo martwić. Szymcio taki markotny, i tak kiepsko na buzi wygląda, aż się serducho kraje :-(

Miłego dnia

Czarna a kiedy Ty odpoczniesz??ale zdjęcia kuchni pokażesz;-)
Marma, Ppatqa czekamy na zdj z udanych imprezek
Wanilia niektóre dzieci niestety tak mają, al moich znajomych córka tak bleśnie przechodziła ząbkowanie, że prawie nocami wcale nie spała i mieli dyżury przy niej:no:

A ja witam się w ten niedzielny deszczowy poranek:no::no: mieliśmy gdzieś jechać i d...., trza siedzieć w domku....
Spijamy kawkę po śniadanku i pilnujemy Lenki żeby nie uciekła z nocnika:-D

Maksymilian wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzinek!!!

Ostatnia edycja:
Ulka a nie mówiłam ze sie zaraz pojednacie:cool2::cool2::cool2: I czekam na foty Karolki w przebraniu. U nas dzieciaki próbowały też wnieś tą modę Halloven ale dupa:-(:-(:-(

super ale masz fajnie ze już po:tak::tak:

Maksiu STO LAT STO LAT. ROŚNIJ ZDROWO Z UŚMIESZKIEM NA TWORZYCZCE

uff a ja piję winko:-p:-p Kuchnia odmalowana:cool2::cool2::cool2: wysprzątana, okienko umyte i nowa firanka powieszona. reszta bedzie zrobiona jak tylko przyjdą materiały;-);-)
Jutro mam w planach jeszcze odświeżyć korytarz bo farba została:-p ale najpierw musze zobaczyć czy kuchnia nie wymaga poprawek:rofl2: Lol jak ja lubie takie rzeczy. Padam na ryjek ale z usmiechem na mordce:laugh2:

No własnie Ulka czekamy na fotki i czarna na Twojej nowej kuchni tez :tak:

A u nas tez czas zaczac prygotowania do Halloven ale moje dzieci sie nie beda przebieraly bo nie maja tu jeszcze tylu znajomych zeby cos zorganizowac za to w domku sobie zrobimy mala imprezke i przygotujemy cos dla dzieci chodzacych po domach. A jak Ulka u was wyglada ten dzien co szykujesz??

A ja dzis do kosciolka na 12:30 z Wiktoria na spotkanie przed komunia:cool2:

Jeszcze nie bylam na dworze ale sloneczko swieci wiec chyba nie jest zle

MAKSYMILIAN STO LAT STO LAT
kuchen.gif

reklama
Dzien doberek:-) Na pierwszyogien zyczonka
Maksiu sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I my juz po pierwszej imprezce:tak: Bylo milo , sympatycznie, maly super zadowolony:tak:Ja zmeczona, padlam po 23 na szczescie mam jacka i dal mi pospac do 10;-)
Teraz jeszcze mala imprezka 26 ale to juz tylko w gronie mama, tata, zosia i solenizant, a potem dopiero 7 listopada na slasku:tak: Zarcia oczywiscie zstalo na miesiac, wiec dzisiaj musze pomorozic, przynajmniej miesa na obady nie bede musiala robic:rofl2:
Dzisiaj sprawdzalam zebole mojemu malemu smykowi, i w szoku wielkim jestem bo wyszla mu 2-ka na dole ale u gory juz 4-ki mu wyszly!!! Mze dlatego ostatnio byl taki marudny a teraz to slodziak jakich malo:tak:
Dobra zmykam na torta;-) A co, jeszcze dzisiaj dyspensa na obzarstwo:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry