reklama

Październik 2008

hello słoneczka

Magdasf a moze podzielisz się tym pozostałym jedzonkiem wtedy nie bede musiała gotować na swoja imprezke:rofl2::rofl2: Hehe Twoja Zosia jest niesamowita:-D:-D A jak się nudzisz to wpadaj na kawe:-p

Gosia wiesz co ja potrzebuje od Ciebie małego skrótu:sorry: Ty teraz jesteś w PL tak?? I zamierzacie wybyć wszyscy do Stanów tak? A ta działak to gdzie w PL ? Bo już sie pogubiłam :confused2::confused2:

Minisia pomysł z komunią chyba bardzo dobry:tak:

Patrycja a Ty już na porodówce się męczysz:)))
KAMILKU
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce-masz już jeden roczek !

A mi właśnie przylazł zlew i tak myśle czy przypadkiem nie zabrać się za niego tylko kto mi zrobi dziure w blacie:eek::eek::eek: Bo mój M nie lubi robić takich rzeczy w tyg po pracy a dwa kolejne weekendy mamy zajęte:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej witam z ranka
Zaraz ide zaprowadzic dzieci do szkoly a potem lecimy na miasto na male zakupy a ja sobie ide zrobic kolczyk w nosie:-p:-p
Pogoda taka sobie ale musimy isc zalatwic jeszcze kilka spraw
Moj dzis jedzie zalatwiac inna lepsza prace wiec trzymajcie kciuki prosze:tak:
A ja czekam na paczke od rodzicow :cool2::cool2: z kasa dla mlodej :rofl2::sorry:
za ktora kupimy kupimy bramke dla mlodej Lindam Sure Shut Axis Gate - Babies R Us - Britain's greatest toy store) i krzeselko ale nie wiem jakie:eek::eek:

Oj czarna ze zlewem nie pomoge ale moze masz w poplizu jakigos stolarza podjedzie i ci wytnie albo znajdz w ogloszeniu moze?
A co do komuni tak wsio na to wskazuje tylko czy jakis lokal znajdziemy ;///

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW!!!!!!!!
birthday_sparkle2_tr.gif

Ostatnia edycja:
Minsia niestety M by chyba by mnie zakrakał jakbym zawiozła blat do stolarza:-D:-D Moze uda mi sie go poprosic i dziś mi wytnie:-p
A co do komunii to lepiej już zarezerwójcie lokal!!! U ans z 2 letnim wyprzedzeniem sie rezerwuje te lepsze:eek:

Dominika szalejesz, wydasz wszystkie funciaki i zostaniesz bez;-)

Czarna ty mnie zapraszasz, bo wiesz ze mam miotle zepsuta:-p A jedzeniem moge sie podzielic, za kazdym razem mowie sobie ze bede robila mnie i zawsze zostaje, dojdzie do tego ze goscie sami zaczna przynosic zarelko:-D

Czytam wlasnie ze w lodzi powstaje najwieksza ikea w polsce...o ja nieszczesna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Wiedza co zrobic zeby ludziska pieniadze wydawali:rofl2:

Czesc dziewczyny!
Ten śnieg mnie po prostu powalił na kolana :-)
Ale ponadrabiałam co tam pisałyście z grubsza przynajmniej.
W iątek złożyłam w końcu tą cholerną magosterkę.
Termin obrony 29-go października. Już mogłoby być po :zawstydzona/y:
W sobotę miałam USG na pzrezierność karkową. 1,3mm, więc jest ok. :tak:
Maleństwo ma już 7 cm i fika nóżkami. Aż dziwne, że tego nie czuję :tak:
Izunia sobie ostatnio umyśliła wstawać o 6 zamiast o 7:30.
Mam nadzieję, że to chwilowe, bo chodzę zła jak osa i się na nią wkurzam potem.

A tak poza tym to stara bida.
Mniej mnie mdli, za to częściej rzygam :tak:\

BUZIAKI!

Minsia niestety M by chyba by mnie zakrakał jakbym zawiozła blat do stolarza:-D:-D Moze uda mi sie go poprosic i dziś mi wytnie:-p
A co do komunii to lepiej już zarezerwójcie lokal!!! U ans z 2 letnim wyprzedzeniem sie rezerwuje te lepsze:eek:

No u nas tez z wyprzedzeniem ale ja chcialam w UK robic wiec sie nie rozgladalam a teraz tescie juz dzis zaczna poszukiwania zobaczymy..

Dominika szalejesz, wydasz wszystkie funciaki i zostaniesz bez;-)

Czarna ty mnie zapraszasz, bo wiesz ze mam miotle zepsuta:-p A jedzeniem moge sie podzielic, za kazdym razem mowie sobie ze bede robila mnie i zawsze zostaje, dojdzie do tego ze goscie sami zaczna przynosic zarelko:-D

Czytam wlasnie ze w lodzi powstaje najwieksza ikea w polsce...o ja nieszczesna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Wiedza co zrobic zeby ludziska pieniadze wydawali:rofl2:
Ja ide na zakupy obiadowe:rofl2:a kolczyk to nie jest wiele a cos mi sie nalezy od zycia:tak::cool2: na szalenstwo zakupowe wybiore sie za jakis czas:tak:;-)
A tak wogole ksiegowosc prowadzi moj maz:tak:ja go mianowalam na to stanowisko poniewaz mi sie jakos pieniadze nie trzymaja:eek::eek::eek::-D:-Da jemu zawsze:-p

Czesc dziewczyny!

BUZIAKI!
Malena suuuuper wiesci !! zdrowka zycze !!

Witam i przekazuję oznaki życia.
Trochę się u mnie działo, bo przeziębieniu Martyny pisałam, potem w czwartek Bartek po szczepieniu dostał temperatury, a w sobotę impreza więc wszystko się zwaliło w jednym czasie (życie :eek:).
Ale już wszystko wraca do normy więc dziś na pewno jeszcze wpadnę i doczytam co tu się działo, bo tydzień czasu to bardzo długo :sorry:

Witam!My po weekendzie ok. Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Musze ustalić nowy rytm dnia dla Macieja bo juz mnie on pomału do szału zaczyna doprowadzac. Wczesniej miał 2 drzemki i punkt 20.00 chodził spac a teraz śpi czasem raz czasem dwa razy dziennie i o 22.00 zasypia. moze macie jakis pomysł?
poza tym wszystko dobrze.w sobote bylismy na 4 urodzinkach Maciusia kuzynki i było super. zmykam bo mi mały mały mieszkanie demoluje.pa.

Witam!My po weekendzie ok. Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Musze ustalić nowy rytm dnia dla Macieja bo juz mnie on pomału do szału zaczyna doprowadzac. Wczesniej miał 2 drzemki i punkt 20.00 chodził spac a teraz śpi czasem raz czasem dwa razy dziennie i o 22.00 zasypia. moze macie jakis pomysł?
poza tym wszystko dobrze.w sobote bylismy na 4 urodzinkach Maciusia kuzynki i było super. zmykam bo mi mały mały mieszkanie demoluje.pa.
Wiem, że niektóre mamusie a może i Ty mnie zlinczują, ale ja swojego Małego kładę spać ok.19-20 i nie ma zmiłuj. Popłacze, pojęczy, ale zasypia po ok. 5min. (No chyba że się rozkrzyczy, to daję cyca, aż się uspokoi i znowu kładę, wiedząc, że jeszcze nie śpi :))
Czesc dziewczyny!

BUZIAKI!
Gratuluję Maluszka!!!!!! I zdrówka życzę!!!!!!!!!!!
hello słoneczka
Gosia wiesz co ja potrzebuje od Ciebie małego skrótu:sorry: Ty teraz jesteś w PL tak?? I zamierzacie wybyć wszyscy do Stanów tak? A ta działak to gdzie w PL ? Bo już sie pogubiłam :confused2::confused2:
Dokładnie tak. Jeszcze jesteśmy w PL. Mam nadzieję, że do Bożego Narodzenia wyemigrujemy. A działka jest w PL, jakieś 3 km za miastem, w wiosce, która jest raczej skupiskiem nowych domków jednorodzinnych. Stoi garaż, stoi chałupka. Wyjeżdżamy, żeby zarobić na wykończenie. Jej lub Nas :laugh2::laugh2::laugh2:

Młody zasnął, Julka się bawi, ja po porannej toalecie, maluję się i czytam ukradkiem BB :-p Bola mnie oczy i musze chodzic w okularach.... Milego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdjęcia domu z/bez okien przód i tył :-p:
Obraz 722.jpgObraz 724.jpg
Obraz 725.jpgObraz 628.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry