reklama

Październik 2008

Domi, wyglądasz bajerancko!!!!! Podoba mi się :tak:A Tatuś rzeczywiście szalony!!!!
Dziś odm ówiłam sobie kawy. (o dzizas) Zobaczymy, czy wpłynie to na sen Małego (wciąż karmię piersią). Zaczyna jęczeć, więc pora już spać. Mmmm, mnie też sen nęci i kusi :laugh2::laugh2::laugh2: Słodkich snów!!!!!!!!:tak:

reklama
Witajcie - te dni tak szybko uciekają.

My po imprezce urodzinkowej Sebcia - odbyła się w sobotę, goście dopisali i prezentów ogrom :-D

Dziś jakaś taka zakręcona jestem od rana ... mgła niesamowita mnie przestraszyła z rana i jechałam dość długo do pracy :eek::wściekła/y:
A teraz to siedzę i jakaś senność mnie ogrania - zrobię dla małego kaszkę, on się przebudzi z drzemki i wykąpie go.
A później lulu - sama też się położę.

Gosiu domek śliczny i fajnie, że garaż znajduję się nie przy domku.
Wszystkie te projekty, które widziałam mają garaż zagospodarowany w domku - niezaciekawie to wygląda.
A u Was super.

Oj to naprawdę ciężki okres przed wami.

Domi kolczyk super a mąż z rajstopkami na głowie wygląda prześmiesznie :-D

MINISIA Maz serio szalony hihihih A ty fajnie z tym kolczykiem wygladasz:tak:
Powiec bolalo ? Bo ja w nosie jeszcze nie mialam :-p
GOSIU domek sliczny
MADZIU Sebiatianek obudzi sie wieczorem z drzemki Zje kaszke i idzie dalej spac na noc?:szok::szok::szok:Moja jakby wstala o 17/18 z drzemki to wczesniej niz 22 by nie zasnela

Oliwka dzis spala moze z godzine I to jeszcze z przerwami bo w wozku I padla o 20 :tak:
Dzis znalazlam na chodniku 40 zl Bedzie na tort dla niuni Jutro wlasnie ide zamawiac:tak:

Dzieki

Nie nie bolało, bałam sie jak cholera i caly czas sobie powtarzalam "glupia jestes 3 dzieci urodzials a igielki sie boisz:-p"ale naprawde szlam posrana:-p:-p:-pi chcialam sie wycofac ale dobrze ze sie przemoglam bo nic nie bolalo!!!! gostek mi zamrozil i cyk po bolu:tak::tak::tak::tak:Najlepiej widac jak sie kliknie na fote i rozlozy na caly ekran bo w miniaturce nie widac :-(

Minisiu mnie korci aby w pępku sobie zrobić :-p ale na "stare lata" to chyba zrezygnuję :-D

Dorotko tak pójdzie spać - trochę go ululam a poza tym do kąpieli używam balsamu z lawendą Johnsona.
Włączam kołysanki i przy cysiu usypia.

Za to budzi się raz w nocy - to pewnie przez ząbki, bo druga dwójka po prawej stronie na dole wychodzi teraz :eek:

Minisiu mnie korci aby w pępku sobie zrobić :-p ale na "stare lata" to chyba zrezygnuję :-D

Dorotko tak pójdzie spać - trochę go ululam a poza tym do kąpieli używam balsamu z lawendą Johnsona.
Włączam kołysanki i przy cysiu usypia.

Za to budzi się raz w nocy - to pewnie przez ząbki, bo druga dwójka po prawej stronie na dole wychodzi teraz :eek:

Magdziunia daj spokoj jakie stare lata!!! ja mam zrobilam sobie nie dla szpanu bo nawet brzucha nie odkrywam ale dla siebie dla meza dlatego ze zawsze chcialam i mi sie podobalo:tak:nikt nie oglada tego ale ja mam dla samej siebie:tak:

No niby tak - w końcu może się przełamię i zafunduję coś co chciałam mieć od dawna.

Ale takich rzeczy jest sporo - i tatuaż fajny, i kolczyk w pępku :-D

A taki jak Ty masz Minisiu to bardzo mi się podoba - delikatny :tak:

MINISIA Maz serio szalony hihihih A ty fajnie z tym kolczykiem wygladasz:tak:
Powiec bolalo ? Bo ja w nosie jeszcze nie mialam :-p
GOSIU domek sliczny
MADZIU Sebiatianek obudzi sie wieczorem z drzemki Zje kaszke i idzie dalej spac na noc?:szok::szok::szok:Moja jakby wstala o 17/18 z drzemki to wczesniej niz 22 by nie zasnela

Oliwka dzis spala moze z godzine I to jeszcze z przerwami bo w wozku I padla o 20 :tak:
Dzis znalazlam na chodniku 40 zl Bedzie na tort dla niuni Jutro wlasnie ide zamawiac:tak:
Super, Dorotka, masz szczęscie!!!!
Co do przekłuwania. miałam fazę jako nastolatka. Mam nadal dziurkę w pępku, ale nie noszę. Dziurka w nosie zarosła. Kilka w uszach (trzy) też zarosły. Obecny bilans kolczyków (tylko w uszach):6. Połasiłabym się na jakiś fajny tatuaż. NP. na kostce (choć, wiem, że boli:eek:):laugh2:. OKi Dziunie, idę spać. Pozdrowionka dla wszystkich :********

MINISIA kolczyk super. Bardzo mi sie podoba ale jakoś tak sama nigdy sie nie mogłam przekonać do przekucia nosa. A w pępku tez mam. No i miałam w języku ale wyjełam.
DOROTKO ta farta miałaś
GOSIA śliczny domek. Zazdroszcze ale tak po ludzku, zdrowo:rofl2:

No my tez po imprezce urodzinowej. Było bardzo miło. Prezenty też fajne. A dziś jeszcze dużo sprzątania było. I czeka na mnie prasowanie, dużo prasowania.
Zęby już nie bolą, szwy nie ciągną więc jest ok. W czwartek kolejna wizyta, zobaczymy czy wszystko sie dobrze goi. Lece prasować tylko jeszcze zdjęcia wstawie z urodzinek. Pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry