reklama

Październik 2008

kochane babeczki dziękujemy serdecznie za cudowne życzenia :-)
Kaka teraz to już daję pierwszeństwo wnukom, Seba się postara ;-) byle też nie za szybko, myślę że za jakieś 10-12 lat będzie ok :-D

dziewczyny tylko życzonka na razie przeczytałam bo u nas domowy szpital
choróbska się do nas przyczepiły, Iga w sobotę do ok. 15 wyła na zęby, w końcu czopki pomogły bo doustnym pluła, goście o 17 i było ok, tylko trochę taka markotna była, nawet na moją teściową się nie krzywiła jak zazwyczaj ;-)
tylko ja zaczęłam się coraz gorzej czuć, temp. mi rosła, pierwszy raz w życiu miałam 39,7 chcieli mnie na pogotowie wieźć ale ja uparte babsko się nie dałam, w niedzielę rano poszliśmy do przychodni, bo są u nas dyżury i mam zapalenie górnych dróg oddechowych
efekt taki że goście wyszli z urodzin szybciej niż planowali a ja biorę antybiotyk i lek wykrztuśny a czuję się jakby mnie walec rozjechał
małej od soboty wyszła brakująca dwójka i dwie trójki są pod dziąsłem widoczne, ale dziś w nocy zaczęła pokasływać, lekarz od 15.30 i nie wiadomo czy mnie dziś przyjmie, mam dzwonić, dałam Flegaminę bo to miałam ale średnio chciała

proszę, podsuńcie nazwę jakiegoś wypróbowanego skutecznego syropu, którym maluchy nie plują, muszę wysłać Sebę do apteki, też jest w domu bo ma mocny kaszel

reklama
MIRABELKA oj wspolczuje To wszystcy biedoki sie rozlozyliscie :-( ZDROWKA

Oliwka wlansie usnela Mam nadzieje ze 2 godziny Pospi To jej bedzie jedna drzemka I mam nadzieje ze o 20 padnie Bo wprowadzam nowy rytm dnia Tylko ze ja malo knsekwentna jestem :-( Usnela w wozku Moze na noc tez wozek wyprobuje Bo w nocy to jest straszne darcie przy zasypianiu Taks ie broni
MAGDA a dlaczegoz to u ciebie zly humor??????????
CZARNA ja to jestem taki zmarzluch hihihi

Ide cos porobic

witam i ja, mój komp nie chce złapa internetu od rana, młody śpi, ja obralam i zamroziłam buraczki, zupka się goyuje, ajk młody wstanie lecimy na spacerek, wczoraj wieczorem kaszlnął przez sen kilka razy, i po spaniu pa

Dzien doberek, tylko sie witam, jakos mam kiepski nastroj dzisiaj ale smecic nie bede...
Milego dnia wam zycze:tak:
A ja Tobie życze poprawy nastroju :-)
kochane babeczki dziękujemy serdecznie za cudowne życzenia :-)
Kaka teraz to już daję pierwszeństwo wnukom, Seba się postara ;-) byle też nie za szybko, myślę że za jakieś 10-12 lat będzie ok :-D

dziewczyny tylko życzonka na razie przeczytałam bo u nas domowy szpital
choróbska się do nas przyczepiły, Iga w sobotę do ok. 15 wyła na zęby, w końcu czopki pomogły bo doustnym pluła, goście o 17 i było ok, tylko trochę taka markotna była, nawet na moją teściową się nie krzywiła jak zazwyczaj ;-)
tylko ja zaczęłam się coraz gorzej czuć, temp. mi rosła, pierwszy raz w życiu miałam 39,7 chcieli mnie na pogotowie wieźć ale ja uparte babsko się nie dałam, w niedzielę rano poszliśmy do przychodni, bo są u nas dyżury i mam zapalenie górnych dróg oddechowych
efekt taki że goście wyszli z urodzin szybciej niż planowali a ja biorę antybiotyk i lek wykrztuśny a czuję się jakby mnie walec rozjechał
małej od soboty wyszła brakująca dwójka i dwie trójki są pod dziąsłem widoczne, ale dziś w nocy zaczęła pokasływać, lekarz od 15.30 i nie wiadomo czy mnie dziś przyjmie, mam dzwonić, dałam Flegaminę bo to miałam ale średnio chciała

proszę, podsuńcie nazwę jakiegoś wypróbowanego skutecznego syropu, którym maluchy nie plują, muszę wysłać Sebę do apteki, też jest w domu bo ma mocny kaszel

Zdrówka życze.

U nas nocka ok. Wczorajszy wieczor i popołudnie też zaliczam do udanych. Miałam wychodne zakupy, plotki itp:-) Jak wróciłam do domku to Maciuś już spał wykąpany i nakarmiony ;-)
Zastanawiam sie jak wy ze wszystkim dajecie rade? Mój Maciuś stał się baaaaaardzo absorbujący, nic zrobic nie mogę dosłownie. idę poprasować póki śpi.pa.

U mnie te bole podbrzusza dalej trwaja. Mam tak gdzies od 12, pojawiaja sie co kilka-kilkanascie minut... Sama nie wiem co to... Niektore sa bardziej bolesne, niektore mniej, na razie w miare znosne, ale teraz niektore przechodza na kregosłup, wiec juz sama głupieje... Do tego w ich trakcie mam straszny nacisk na pecherz i wrazenie jakbym musiała sie wypruznic, ale nie moge... Miedzy tymi "skurczami", mały sie czasem powierci, wiec to tez dziwne... No nic chyba sie zabiore za jakas robote i wtedy zobaczymy co dalej... Nie mam pojecia czy to sie zaczyna czy macica sobie trenuje, czy co to :baffled: Zobaczymy jak sytuacja sie potoczy... Dam wam znac co i jak na pewno...
Moze to tylko jakies przepowiadające?? Nie wiem :baffled:
A ja rok temu o tej porze juz pierwsze skurcze miałam, nie bolesne ale były :-D Ehh wspomnienia mnie nachodzą.
Ja zamówiłam małemu na urodzinki EDUKACYJNA MULTIKOSTKA wysyłka- 0,00 zł -GRATIS (776064091) - Aukcje internetowe Allegro, dzisiaj albo jutro ide odebrac, bo to babka tu niedaleko mnie. Rafał śpi, a ja ide małemu zrobic obiadek, a potem jedziemy zamowic tort i ciasta, bo juz czas najwyzszy :-) No i mam kupe roboty, a mi sie nic nie chce. Ehhh.
No i sie przed chwilą dowiedziałam ze moja dobra kumpela jest w ciazy :-D he he, 2 miesiace po slubie jest, ale brała tabletki i nie wiem jak to sie stalo, czy odstawiła czy co :) Musze sie dowiedziec :-) Ale sie ciesze :)

Hehe w swój panienski zapomniała jednej tabletki i potem odstawiła, a teraz jest mniej wiecej w 7 tygodniu z tego co mowi, wiec w sumie zaraz po odstawieniu jakies góra 2 tygodnie musiała zajsc :-D he he

reklama
Mirabelka zdrówka dla Was
Czarna Dorota ja też jestem zmarzluch okropny ręce i nogi zawsze lodowate:tak:
Martynka to im się szybciutko udało zrobić dzidziusia,:-)
Kaka a dawałaś jej papu w nocy?

Witajcie my już po zakupkach bo mam męża w domku, kupiliśmy jakieś pierdołki, winka nakupiliśmy na piątek:-D
Lenka w łóżeczku marudzi bo śpiąca, ogólnie wszystko ok:tak:

Pozdrawiam Was:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry