reklama

Październik 2008

MAKSIO wszystkiego Najlepszego :-)

Siemano Lasencje :-D
Ja wczoraj cały dzien sie prawie kłociłam z moim, a potem jak spałam w nocy mnie obudził koło 2 i się pogodziliśmy :-D he he he Za to dzisiaj wstalismy o 12, zaraz sie szykujemy i jedziemy na obiadek do tesciow, ciekawe jak tam im mały spał, bo z reguły jak tam jest ostatnio to sie bawi do 3 rano :-D he he he A potem szybkie zakupki. I moj wieczorem wyjzezdza, a ja zostaje znowu sama, ja nie wiem jak ja to wszystko ogarne bedac sama z małym, a za tydzien imprezka... A moj bedzie w piatek wieczorem :-(
Ehh no nic wpadne pozniej :-)

reklama
Witam
My juz po kosciele komunie mamy 1 maja ale tak myslimy czy jednak w Pl nie zrobimy chyba nas to taniej wyjdzie i mnie komplikacji bo nie dosc ze musielibysmy gosciom zapenic spanie to jeszcze kupic bilety i wyprawic impre
a tak bedziemy tylko placic za imprezke:-p:-pbo wiekszosc jest w PL :tak: ale zobaczymy jeszcze jeden argument ktory przemawia za komunia w Pl to to ze komunia odbywalabysie w kosciele oddalonym o godzine drogi samochodem od naszego domu :confused2:
A tak jak wam laski mija dzionek??

STO LAT STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTóW KTóRYCH PRZEGAPIłAM PRZEZ TEN TYDZIEN I DZISIEJSZYCH. Rzyczę wam braciszków i siostrzyczek noi zdróweczka.

Ja nie mam weny do pisania wsio dobrze u mamy było ale wróciłam meble przyszły i kupe roboty jest,poza tym wkurzam sie że nie moge ustawić tak mebli jak chciałam bo my u Jagny sie zagnieżdziliśmy z swoim łóżkiem.No nic może jutro napisze więcej.Buziak

MINISIA musicie ta komunie dobrze przemyslec Ale chyba serio dobry pomysl komunia w PL no i bedzie powod aby przyjechac choc na chwile :-)
PATI no wspomnienia fajne :-)
CZARNA nie chwal sie nie chwal jaka mialas PRACUJACA NIEDZIELE :-)

Oliwka dzis spala tylko 1 godzine w dzien od 12 do 13 Na noc zasnela po 21 dopiero To dziecko wogole chyba spac nie potrzebuje hihih
Ide spac Jutro Oliwka rano idzie do kolezanki a ja jade do Rybnika do Zusu Zalatwic papierek do wychowawczego :-)
Dobranoc

Pati to sie nameczylas:szok:ale co tam to bylo rok temu:rofl2::rofl2:teraz juz sie inaczej o tym mysli ale emocje nadal sa ja cz:rofl2:ytam te nasze wspominki ze lzami w oczach:tak::tak:

MINISIA musicie ta komunie dobrze przemyslec Ale chyba serio dobry pomysl komunia w PL no i bedzie powod aby przyjechac choc na chwile :-)
PATI no wspomnienia fajne :-)
CZARNA nie chwal sie nie chwal jaka mialas PRACUJACA NIEDZIELE :-)

Oliwka dzis spala tylko 1 godzine w dzien od 12 do 13 Na noc zasnela po 21 dopiero To dziecko wogole chyba spac nie potrzebuje hihih
Ide spac Jutro Oliwka rano idzie do kolezanki a ja jade do Rybnika do Zusu Zalatwic papierek do wychowawczego :-)
Dobranoc

Dorotka ale nam sie tam wogole nie spieszy i zero checi jedyne to koniecznosc i nie wykluczone ze tylko na 3-4 dni:tak:

Sto lat dzisiejszym roczniakom!!!!!!!!!!!!!
A mój Luby właśnie pojechał do pracy. To ostatni tydzień. :tak: Wczoraj byliśmy na naszej działce. Jeju, jak tam jest cicho w niedzielę. Tylko las obok szumi na wietrze... Można się zakochać. Idealne miejsce na nasz dom :)
Raduś stawiał pierwsze kroki po piasku. Zanosił się od smiechu, aż miło było popatrzeć:laugh2:. A potem już spokojnie siedział w wózku, bo sen go męczył. Dziś w nocy spał ze mną i całkiem nieźle nam to wyszło:tak: 4 pobudki-wynik zadowalający jak na Młodego:laugh2:
Nic mi się nie chce robić. Zaraz dzieci wstaną, więc mam czas tylko dla siebie:cool2:
Buziam mocno :****************** (Która w kolejce do rozdwojenia? Ach jak ten czas leci!!!):laugh2:

reklama
Dzien doberek:-) Witam sie z rana niewyspana ciutke, chociaz maly spal do prawie 8, ale pozno polozylam sie spac, bo zocha czekala do poznej nocy na wrozke zeboszke... Normalnie juz mialam na nia nerwa, wczoraj wypadl jej pierwszy mleczny zab, schowala do kuferka na mleczaki, wlozyla pod poduszke i czekala bo chciala zobaczyc jak tak wrozka wyglada:eek: Ech jak w koncu zasnela, wlozylam pieniazka i dopiero poszlam spac...
Mlody szaleje, chociaz dzis nie odstepuje mnie na krok:sorry:
Pogoda do siedzenia w domu, wiec siedzimy:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry