Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
MAKSIO wszystkiego Najlepszego :-)
Siemano Lasencje
Ja wczoraj cały dzien sie prawie kłociłam z moim, a potem jak spałam w nocy mnie obudził koło 2 i się pogodziliśmy
he he he Za to dzisiaj wstalismy o 12, zaraz sie szykujemy i jedziemy na obiadek do tesciow, ciekawe jak tam im mały spał, bo z reguły jak tam jest ostatnio to sie bawi do 3 rano
he he he A potem szybkie zakupki. I moj wieczorem wyjzezdza, a ja zostaje znowu sama, ja nie wiem jak ja to wszystko ogarne bedac sama z małym, a za tydzien imprezka... A moj bedzie w piatek wieczorem :-(
Ehh no nic wpadne pozniej :-)
Siemano Lasencje

Ja wczoraj cały dzien sie prawie kłociłam z moim, a potem jak spałam w nocy mnie obudził koło 2 i się pogodziliśmy
he he he Za to dzisiaj wstalismy o 12, zaraz sie szykujemy i jedziemy na obiadek do tesciow, ciekawe jak tam im mały spał, bo z reguły jak tam jest ostatnio to sie bawi do 3 rano
he he he A potem szybkie zakupki. I moj wieczorem wyjzezdza, a ja zostaje znowu sama, ja nie wiem jak ja to wszystko ogarne bedac sama z małym, a za tydzien imprezka... A moj bedzie w piatek wieczorem :-(Ehh no nic wpadne pozniej :-)

ale zobaczymy jeszcze jeden argument ktory przemawia za komunia w Pl to to ze komunia odbywalabysie w kosciele oddalonym o godzine drogi samochodem od naszego domu 
ale co tam to bylo rok temu
. A potem już spokojnie siedział w wózku, bo sen go męczył. Dziś w nocy spał ze mną i całkiem nieźle nam to wyszło
Ech jak w koncu zasnela, wlozylam pieniazka i dopiero poszlam spac...