reklama

Październik 2008

A ja dzisiaj jednak nie miałam szkoły, za tydzien mam, a ze roczek rafała to mnie znowu nie bedzie... Teraz siedzimy u tesciów i sie nudzimy, a mały moze na noc zostanie wiec se pospie jutro :-)

A dzisiaj chyba u duzo pazdzioszków imprezki roczkowe :-) Z niecierpliwoscia czekam na relacje :-)

reklama
Dorka on tam byl zawsze od samego poczatku....tam jest jego miejsce....;)
ja wlasnie czekam na mame, bedzie w gorzowie wiec przy okazji przywiezie mi troche sloikow(tzn ogorki, kompoty itd...)podobno znalezli jakies uszczelki niepotrzebne w domu wiec cos sobie uszczelnie bo tu doslownie hula wiatr czasami :/wiec mam koce i reczniki nawet pod drzwami rozlozone.
ja zaczynam robic pierogi ruskie,Wojtek bedzie wieczorem wiec mam dla kogo wreszcie gotowac.mam troche jablek bo codziennie mlody w zlobku dostaje wiec jakies ciasto z jablkami moze szybkie zrobie...zaraz przeszukam kuchnie co mam:)
a mi mlody od kilku dni ne chce w dzien mleka pic... jak zawsze mogl jesc tylko mleko(czy pic :)) to teraz bunt jakis i nie...potrafi nawet od obiadu w zlobku kolo 13-14 nie jesc nic do kaszki na sen.moze mu przejdzie....

Aska co Ty?/po co to ciasto kochana on nie bedzie go jadł myslisz ze beciecie mieli czas na nie??:-D:-Dlepiej sobie zrob kąpiel, balsam, extra ciuch i czekaj wypachniona:-D:-D:-D:-D

no juz zaczynam przygotowania;-)jak co tydzien, kapiel ze wszystkimi bajerami hihi;-)ciasto zrobione.a wlasciwie polowa juz zjedzona bo mama wpadla z tymi sloikami itp., farsz do pierogow zrobiony, ciasto zaraz zrobie i bede lepic:tak:uwielbiam pierogi ruskie.mlody chyba juz zasnal a a zabieram sie chyba za gruszki bo caly karton mi przywiezli takich co JUZ trzeba zjesc wiec zaraz kompot jeszcze dla mlodego z jablek i gruszek zrobie bo nie mam pojecia jak to zjesc .
lece sie pindrzyc;-)paaaa
jeszcze tu wroce pewnie bo zanim W przyjedzie to bedzie 23

cały dzień zaplanowałam se milusio. W du...e z tymi planami :-D
:-D:-D:-D
Ulka juz szybciutko godzic sie z mezem :-D:-D:-Dle tak powaznie moze pogadajcie szkoda zeby w taki dzien chodzic obok siebie :tak:
Noi już jest dobrze, przyjechał z pracy z buteleczką winka i buzi dał:-p
no juz zaczynam przygotowania;-)jak co tydzien, kapiel ze wszystkimi bajerami hihi;-)
No no... to się będzie działo:-D

A ja sama bo Lenka padła a M z Karolinką w kościele bo mała musi chodzić ze świecą komunijną,
byłam na zakupkach , trochę nam zeszło ( prawie pół dnia), Karolinie kupiłam strój diablicy, bo taki sobie wybrała:tak: a reszta to żarcie, noi fajną patelnie se w końcu kupiłam:tak:
Potem przyjechały znajome na chwilę noi tak zleciało do wieczora....

:-D:-D:-D

Noi już jest dobrze, przyjechał z pracy z buteleczką winka i buzi dał:-p

No no... to się będzie działo:-D

A ja sama bo Lenka padła a M z Karolinką w kościele bo mała musi chodzić ze świecą komunijną,
byłam na zakupkach , trochę nam zeszło ( prawie pół dnia), Karolinie kupiłam strój diablicy, bo taki sobie wybrała:tak: a reszta to żarcie, noi fajną patelnie se w końcu kupiłam:tak:
Potem przyjechały znajome na chwilę noi tak zleciało do wieczora....

no i suuper ze tak maz zrobil :-D:-D
a ja jutro ide do kosciola z wika :tak:juz sie ciesze...:cool2:2h bite:rofl2::rofl2:

No to dobrze ze zamkniety jest na swoim miejscu :tak:
ASIA milego wieczoru i jutrzejszej niedzieli z W ;-)
UALU fajnie ze juz pogodzeni z M jestescie :tak:

Ja bylam z mala na dworze na chwile Pozniej ajkies sprzotanko w domu I klatke umylam Oliwka jest dzis strasznie radosna I bawi sie sama Raz tylko dzis jeczala przed drzemka popoludniu Teraz jeszcze nie spi Bawi sie Lece na mam talent bo juz sie zaczal po przerwie :tak:

A mnie coś przeziębienie wzięło boję się zeby na Bartka nie przeszło. Ma katarek więc daję mu surop rutinacea na wzmocnienie.:-(
Dziś po basenie pojechaliśmy na zakupki i wróciliśmy po 18 a Bartek taki zmęczony że od razu padł!:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry