reklama

Październik 2008

sto lat dla roczniaczków

Młody śpi, ciekawe jak długo, ja mam pauze, a czeka na mnie żelazko, pietrucha i stajnia, ale mi się nie chce. Wkurzyłam się bo poszłam wczoraj z młodym zobaczyć czy przyszły już belki które miały być już 2 tyg temu i dalej nie ma, a nam potrzebne na niedziele i M teraz szuka. Lece wrzucić fotki

reklama
lilunia ja przy małej też nic nie zrobię bo wszystkiego musi dotknąć itd, jeszcze troszkę i będą uciekały w przeciwnych kierunkach niż my ;-)
wanilia :-) uśmiałam się nieźle choć sprzątania współczuję ale Szymcio super pomysł mi podsunął, jak mi młoda dalej będzie wyć na zęby to jej masełko podsunę :tak: bo już dziś chyba pół mieszkania miała w łapkach żeby zapomnieć o bólu

a noc się tragicznie zapowiada, czopek nawet średnio pomógł, ma bąbel na trójce i normalnie mam ochotę go czymś przebić :sorry: masowałam chyba z pół godziny a teraz przy cycu próbuje zasnąć po piatej chyba pobudce

Ojj kurcze biedactwo tule mocno a jak dzis juz lepiej?

A ja rok temu o tej porze już sie do szpitala szykowałam, jeszcze skoczylismy do mojej mamy na herbatke, a potem do Pucka... Ehhh ale czas zapitala :biggrin2: A ja chyba dzisiaj spac nie bede, tak mnie na wspomnienia naszło :-D
Oj Martynka i jak jest juz maluszek??.chyba rodzisz bo sie nie odzywasz:-D:-D

Ach, jak chciałabym żeby doba miała ze 30 godzin:)

Kochane Paździoszki dopiero co roczniaczkowe! Buziaki! Uściski! Stoo Laat!

Poczytałam tak szybciutko i co zapamiętałam, to, że Gosia super chałupkę buduje. Nas też chyba wykańczanie wykończy pierwsze:) Ile to pomysłów człowiekowi do głowy przychodzi po czasie. Też tak macie, że "kurcze, to można było zrobić tak, a nie tak" ? Mam nadzieję, że nie;-)
Malenka gratulacje ogrooooomniaste! I mam nadzieję, że Izunia nie wykończy Ciebie tymi porannymi pobudkami.
Minisia te bramki rozporowe wygodne do montowania, ale wystarczyło, żeby się Tuśka tylko oparła i poszła! Dobrze, że to było na dole. Także wymieniamy na wierconą. I jak się okazało, nie jedyni. :no:
Dorotka tak, tak, ten telefonik ma być taki cichy, bo się go przystawia do ucha. Pokazuj Oliwce jak robic "halo!" - zobaczysz jak szybko załapie o co chodzi:tak:
Magdziunia, Mirabelka poczytałam jak Sebcio i Igunia usypiają przy cycusiu i powiem Wam, że Tuśka się odcycała. Zrezygnowała w dzień po urodzinach więc - Bailey's to jest to!:-D Żartuję, chociaż z jednej strony dziwnie, a z drugiej - pierwsze co przyszło do głowy, to piwoooooo. O!
Wiola no pierwszorzędna przygoda z masłem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Boki zrywać. I narobiłaś mi smaka na wątróbkę. O 1:30 w nocy! :laugh2:

No i ślęczę nad tymi papierami. Wczoraj za to w ramach relaksu pojechałam z młodą na wystawę do muzeum - Munch'a obrazki przywieźli. Zrobiła mi niespodziankę i poszła w kimono w pierwszej sali. Mogłam sobie pooglądać i poczytać co też artysta miał na myśli. A miał głównie sex, płód w ciele matki i plemniki... Nie dziwne, że mu się w końcu na "Krzyk" zebrało:happy:
Buziaki dla Mamusiek i Słodziaków :*

Evelajna moze racja z ta bramka ale u nas tez na dole wiec narazie zaryzykuje
Nocka ok????:-Dfajnie...3 karmienia?:cool2:masakra jakas.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW!!!

ja zyje.ostatnio rzadziej tu wchodze.mam male problemu(jak zawsze chyba)ale juz je rozwiazuje powoli.przynajmniej tak mi sie wydaje:confused2:
no i w sobote kciuki trzymajcie, bo chyba znowu na weselach bede spiewac.mam spotkanie w sobote.zobaczymy co to za zespol i czy zlecenia maja.jesli tak to bedzie git.
Aska suuper wiesci trzymam kciuki !!!!!!

A ja czekam na kolezanke i jedziemy do tesco na zakupy, potem obiadek i wracaja moje niegrzeczne dzieci ze szkoly:-)

u nas pogoda do bani:-(

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIAKÓW

Dzien doberek:-) Ja dzis humorek mam lepszy, zaraz lece do spoldzielni mieskaniowej bo nie wiem czy czynsz zaplacilam w tym miesiacu:-D:-D:-D Starosc nie radosc, musze sobie cos na pamiec kupic w aptece:laugh2::rofl2:

Milego dnia dziewczynki
Tys jest dobra I co na pamiec cos kupilas?:-D
M MKASIA ja tez uwielbiam jak pada deszcz w nocy i obija sie o szyby Jejku ja zawsze chcialam mieszkac na poddaszu :tak:
MARTYNKA cieszy sie maciezynstwem hihi dlatego milczy hihihih
KAKA i co jakis spiworek zamowilas Nie wiem czy pisalas o tym na zakupowym?

Ja jestem u kolezanki wiec na chwile do was zagladam :tak:Oliwka spala 2 godziny w wozku Zasnela na dworze i spala jeszcze u kolezanki Mam zamiar jej nie klas juz do 19 a wstala kolo po 11
Zaraz ide do pediatry po skierowanie mam nadzieje ze mi je da:tak:

Informuję że żyję. Coś mi ostatnio nic się nie chce i tylko siedzę w książkach, na ile młody mi pozwoli.Jakoś też weny nie mam do pisania. Pewnie niedługo mi przejdzie...

STO LAT DLA NASZYCH KOCHANYCH ROCZNIACZKÓW :)!!!!!!!!!

Witam sie i ja :-) Przestawiłam Młodego na jedną drzemke w ciagu dnia i póki co odpukać jest super. zasypia i budzi sie o normalnej godzinie. Przepraszam ze nikomu nie odpiszę ale zaraz przyjezdza mój brat i muszę jakieś papu zrobić ;-)
Sto lat dla Roczniaczków :-)

Jestem jestem :-D
Urodziłam o 6 rano :-D A w nocy padłam spac i koło 5 rafał mnie obudził, wziełam go do siebie, przytulił się mocno i spalismy do 8 :-) he he. Ja wlasnie robie małemu obiadek, pranko sie pierze, musze szybko wyskoczyc do sklepu, mały spi, a pogoda do dupy... Miałam okna troche przejechac ale w ta pogode wymiekam...
To tak w wielkim skrócie :-)

ASIA 3 mam kciuki za nowa prace Daj nam znac co i jak :-)
MARTYNKA no ty teraz odpoczywaj po ciezkiej nocy :-) Wiesz porod to nie lada wysilek :-)

Bylam u pediatry Skierowanie dostalam na badanie krwi Wiec jutro o 7 ruszamy do szpitala na pobranie Przy okazji pediatra mnie sie pyta czy mnie cos nie ma Ze musze sobie zbadac tez krew Bo zle wygladam Chuda jak przecienak Blada jak sciana Wiec jutro najpierw ja dam sobie pobrac krew a pozniej niunce I niunce to sie boje najbardziej
Oliwka zaliczyla krotka drzemke w wozku jeszcze jedna Teraz bawi sie z psem Rzuca mu pilke hihihi

reklama
Hello!
U nas już po kapieli. Robię dzieciulkom kolację. Mały idzie spać po 7. Jęczy mi teraz, bo kaszę zrobiłam i jak co wieczór, będę próbować cokolwiek w niego wcisnąc..... Jutro chyba pójdę na szczepienie (Radka, nie moje). Ok, zmykam i do później :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry