• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2008

Bartek też już po kąpieli, zszamał mleczko i smacznie zasnął.
Teraz mam chwilkę dla siebie.
Myłam dziś okna bo jak słoneczko zaświeciło to ...:zawstydzona/y:

Dziś byliśmy na spacerku taka ładna pogoda.

reklama
U nas tez spacery w kratkę ale jak wracam po 16stej to juz nie zawsze mi się chce:zawstydzona/y: Zreszta czekam na śpiworek co by mi dziecie nie marzło;-)

My po kolacji, kręcimy się tak długo aż zasniemy;-)

Cześć Babeczki!!
Konam :-( wymęczył mnie dzisiaj Szymon.. chory jest (na lekarzowym) i do tego strasznie marudny...a ja strasznie nie wyspana po poprzedniej nocy, obawiam się, że ta będzie nie lepsza..... a w domu syf... i trzeba trochę ogarnąć.... ehhh... a mi sie tak nie chce... i pranie rozwiesić...i garki umyć.. jakieś jesienne zmęczenie mnie dopadło...
Kaka - my właśnie dostaliśmy śpiworek (używana) i rewelacja!! wygodniej niż z kocami.

I u mnie jakaś masakra :no: Martyna wróciłą z przedszkola zadowolona, uśmiechnięta, a o 17:30 już miała 37,5 :wściekła/y:, ale taką brzydką kupę zrobiła i generalnie żadnych objawów :eek: Humor ok, energii dość, apetyt w porządku. Nie wiem czy to nie od tego brzucha, bo potem miała 38, a przed snem już 37,7. Nic jej jeszcze nie dawałam, będę "macać" zanim pójdę spać.
A ja jutro mam iść do gina i sąsiadka nie da rady zostać z moją dwójką, bo jej syn nie idzie do szkoły i będzie miała swoją dwójkę, więc tylko Bartka może wziąć. Ostatecznie zabiorę Martynę ze sobą. Ona już obcykana w te klocki, bo całą ciąże Bartka chodziła z nami na wizyty :cool2:

Gosiu mój Bartek też chodzi spać koło 19:30, a Martyna zaraz po 21 i te pory są stałe i się ich trzymamy.
Dorota powodzenia!!!

Dorotka powodzenia
Kasia zdrówka
My mieliśmy dziś jeden spacerek, mu druga drzemka( znowu jest bo wstaje o 6 rano) tak wychodzi ze niepasuje zbytnio, pierwszy spacer ma po drzemce pierwszej od 12 do 14, potem po 14 obiad który cisgnie się do 15, chwila odpoczynku i młody idzie na drzemke koło 16-17, wstaje 17-18 i tu już ciemno, a ile wy się wietrzycie??? Dzis poobierałam pietruche, a jutro biore się za marchewke. Góra ładnie się ociepla:-) i widać jak robota idzie, ale ta wełna mi jeszcze bardziej podrażnia gardło więc kaszle dalej, choć mniej tam wchodze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOLEJNYM ROCZNIACZKOM!!

Ppatqa - fajnie spędziliści roczek..romantycznie. My różnie.. 1 lub 2 razy... często 2.... raz w trakcie moje pracy Szymek jest na spacerze, a potem czsto po mojej pracy z mną.

Kasia - to zdrówka dla Martyny, oby to tylko chwilowa goraączka

Hej
nie zdążyłam was dzisiaj poczytać, oglądałam film na jedynce, o dzieciach, którym się dziecko urodziło. Ale się zryczałam.
ide spac , bo jutro znów będę mieć nerwa ojak Szymcio wyrwie z łóżeczka przed 6 :sorry:
Dobranoc

reklama
Rafałku wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek :-):-)

Kasia, Aniaaa zdrówka dla dzieciaczków
dorota trzymam kciuki jutro za Oliwkę

wczorajsza noc była najgorsza, od 2 do 3 wrzask zanim kolejny czopek zaczął działać
dopiero po popołudniowej drzemce odzyskała humorek i zaczęła się śmiać i rozrabiać
nie zajrzałam do zęboli, bo już nie chciałam jej wkurzać ale chyba paskud się przebił

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry