reklama

Październik 2008

a ja wreszcie mogę przyznać że pierwszą noc od tygodnia się wyspałam :tak:
pochmurno dziś u nas ale w końcu na spacerek uderzymy
mój siostrzeniec właśnie odbiera swoje dziewczyny ze szpitala, przedłużyło się bo żółtaczka wyszła, malutka jest taka drobniutka w porównaniu do Igi, przynajmniej wynosi ciuszki których Iga nie miała kiedy ;-)
a mi wraca ochota na coś słodkiego, chyba zdrowieję :-)
czarna super takie zmiany, w swoim żywiole jesteś kobieto czynu ;-)
minisia miłego wydawania kaski :tak:
dorota trzymam kciuki za wyniki :tak:
Marma zdrówka

reklama
witam popołudniowo. a co tu dziś tak cienko z postami:-p:-p:-p
Ja po zakupach jednak z rana polazłam i znając siebie rączki tak świerzbiły ze listwy już zamontowałam:-D:-D:-D Zaraz dzieciaki dostaną obiadek po obiadku lala zarzyczyła sobie kukiełkę ze skarpetki (wylukała w gazecie) a potem same wiecie robota sama się nie zrobi:rofl2::rofl2::rofl2:

Mirabelka ahhh fajnie mieć takiego szkrabika w rodzine:-p

Magdasf ja wieczorkami nie mam już siły na takie poprawiacze humorku:cool2:

Dorota czekamy na wieści z wyników choć i tak zapewne nic nie ebdziesz wiedziała do wizyty;-)

Marma świete słowa lekarza jak tak miałam z Niki:tak: za małego wiecznie chora a teraz lekki katarek i finito:-p

hej królewny. Moje dzieci własnie jedza sniadanko i chyba badziemy sie zbierac do sklepu po listwy wykonczeniowe do blatu. Choć najpierw musze sprawdzic pogode i temp na zew i czy nie isc w południe a teraz zrobic sobie LB:-p:-p
cześć Królewno.. same jedzą śniadanie?? Sami też?? Szymek nie :sorry: tzn je sobie rączką prawie wszystko, ale połowa jest na ziemi, choć uczę go żeby nie rzucał, a pozatym jest bardzo nieszczęśliwy jak rano nie ma kaszki, owsianki czy grysiku :sorry:

jacek postaral sie tak ze sily sie znalazly:laugh2::rofl2:

No i ja czekam na zdjecia:tak:
Hehehe..coś o tym wiem:-D

A my w domu... Szymek sie kuruje..na szczęście w nocy ładnie już spal i widać poprawę :-)

Czarna to nie od sily tylko checi zalezy:-p:-p:-p:-p
jacek postaral sie tak ze sily sie znalazly:laugh2::rofl2:

No i ja czekam na zdjecia:tak:
Moj P. ma magiczne działania lecznicze :-p:laugh2: I ja czekam na zdjęcia!!! Czarna jestem wciąż zielona z zazdrości :eek::laugh2::laugh2::laugh2: Pewnie aż inaczej Ci się oddycha w kuchni :tak: Powodzenia z resztą!

Byliśmy dziś w przychodni i na dłuuuugim spacerku (tak 3godz.). To, co się tyczy przychodni, opisałam ściślej na lekarskim. Lekko podminowana jestem, bo jutro termin zakupów na niedzielę, a mi brak weny na cokolwiek... M. wraca w sobotę. Dzieci właśnie demoluja swój pokój, ale mam nadzieję, że obu ich po tym uśpię :sorry::cool2:. Zamówiłam sobie dziś soczewki, bo mam serdecznie dosyć okularów!!!! Boli mnie głowa i w ogóle to coś się we mnie skumulowało, że ... nie chce mi się NIC. Zjadłam rybkę, popiłam witaminami i idę coś zaczynać robić :rofl2: Buźka na resztę dnia :********************************

Ostatnia edycja:
No ja wrocilam z zakupow
ani mi nie mowcie ile kasy poszlo:-( ale bramka na schody jest i juz zamontowalam:tak:kurtke wiktorii na zime kupilam i pizamke to tak z ciuszkow reszte to spozywka
No i humorek poszedl w las bo nie lubie na zakupy isc z kims komu sie spieszy i stoi nademna i czeka kiedy do kasy pojdziemy bo ciagle zerka na zegarek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:polowy nie mam i czuje sie mega zmeczona:wściekła/y: Werka spi a jak wstanie idziemy po dzieci do szkoly-dzis mialay ost dzien bo teraz maja wolne do 3 listopada:tak:
ehhh najchetniej bym sie polozyla spac ale sie nie da :crazy::crazy:

MAGDASF1 ciesze sie ze humorek u Ciebie lepszy :tak:
MIRABELKA zdrowiej kochana zdrowiej :tak:
MINSIA choc w polowie zakupy udane :tak:

Bylam u kolezanki Porobilam zdjecia ale oczywiscie z moim popiepszonym netem zdjec wam nie pokaze A tak bym chciala :wściekła/y:Pozniej po wyniki poszlam WIESCI NA LEKARZOWYM
Oliwka szaleje i nic nowego ;-)

mi juz troche lepiej :tak:humorek wraca
a moja corka wrocila ze szkoly i mi oznajmila ze sie zakochala w jakims koledze o imieniu KURT:tak::tak: i chca chyba wziasc slub:-Dona tak twierdzi bo skoro on na nia zerka i sie usmiecha a dzis razem babeczki piekli to napewno sie zakochal:-D:-D

hearts.gif

mi juz troche lepiej :tak:humorek wraca
a moja corka wrocila ze szkoly i mi oznajmila ze sie zakochala w jakims koledze o imieniu KURT:tak::tak: i chca chyba wziasc slub:-Dona tak twierdzi bo skoro on na nia zerka i sie usmiecha a dzis razem babeczki piekli to napewno sie zakochal:-D:-D

hearts.gif

MINISIA usmialam sie :-D:-D:-D

Oliwka wykapan Pierwsza proba polozenia ja spac za nami Ale nieudana I teraz bawi sie i lazi po mieszkaniu Mnie glowa peka i czekam az ona pojdzie spac Wtedy ja tez :tak:
DOBRANOC MAMUSKI

reklama
Witam, ja kaszle dalej i góre sobie dzisiaj odpuściłam. Za to wyrwałam marchew i już cześć obrana, reszyta jutro jak mały będzie miał drzemke, bo mam juz dosc. Byłam w mieście kupiłam młodemu golfik i czapke, no i apteke dla siebie zaliczyłam.

No to Wiki zakochana, a ty tu komunie planujesz, za ślub się bierz:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry