Wiola gratulacje! A to łobuzy - tak bez podwyżki. Nic się nie bój - przyjdzie czas, że Szymek się będzie kleił cały czas, a potem Ci synowa wypomni, że pępowina ciągle nie przecięta
Pati ooooo, z tą wełną to nie ma żartów. Myśmy z Tuśką zeszłej zimy odchorowały próby uszczelnienia dziur pod balkonem taką wełną. Oj kaszlałyśmy obie długo, a mama mi głowę zmyła przez telefon, że hoho! Kończcie szybko te remonty i wracaj do zdrowia!
Czarna bum! Nie zauważyłam Cię wczoraj

Ale Ty to masz powera chyba od
Pati, bo ja o 7 rano to smacznie chrapię, po nocnym siedzeniu. Ale, ale.... Nowa kuchnia... Adrenalinka rośnie, nie ma że to czy tamto

Minisia ja tak właśnie się czuję jak z kogutem chodzę na zakupy - byle odfajkować z listy i dotrzeć do kasy. A najbardziej lubię chodzić na zakupy z ... tatą

Żadko się trafia, ale my se tak łazimy od półki, do półki, to obejrzymy, tamto pomacamy. Flegmatycznie, z namaszczeniem

iIsaj pisaj jak tam się bramka sprawuje. Oby było ok. No ale Twoje słońce raczej spokojniejsze od Tuśki-pogromczyni diabłow.Historia pierwszej miłości - zapamiętaj mama, zapisz i opowiedz córce jak dorośnie. Boskie

:-)
Dorotka o ludu, ja obiad jadałam jak się kładałaś spać

Dobrze, że już po badaniach. Mam nadzieję, że wyniki ok.
Ula bo młode Irolki to jak młode trolle - nie opierzone jeszcze. Dopiero te dojrzałe mają w sobie coś takiego... dzikiego
Byle do 8 grudnia, byle do 8 grudnia... Skończą się rozliczenia, egzaminy.... Zacznę żyć jak człowiek, a nie jak Nosferatu. Nawet makijażu scenicznego nie trzeba gdy się śpi po 5 godzin na dobę

Buziole:*