minisia
pazdziernik '08
Witam, ja kaszle dalej i góre sobie dzisiaj odpuściłam. Za to wyrwałam marchew i już cześć obrana, reszyta jutro jak mały będzie miał drzemke, bo mam juz dosc. Byłam w mieście kupiłam młodemu golfik i czapke, no i apteke dla siebie zaliczyłam.
No to Wiki zakochana, a ty tu komunie planujesz, za ślub się bierz:-)
no wlasnie

trzeba sale zamawiac na weselicho a nie na komunie

Ojaaaaaaaa pierwsza miłość;-)
A u nas leje jak z cebra, do tego samochód mi się dusił z rana i ledwo do pracy dojechałam
Co jest do jasnej cholery z tym samochodem...
. Przecież jeszcze jakis czas temu jeździłam i było spoko loko a teraz dusze gaz a on nic
. Poprosiłam szwagra zeby mnie odebrął z pracy bo ja wracać sama nie chce...
Z dobrych wieści to zamówiłam sobie nowy telefonik bo mi się umowa skończyła;-) Jestem ciekawa kiedy go dostane:-) Zapłace za niego az 1 złotówkę - nie wiem czy mój buydżet to przeżyje hhihihi
Karola a jaki telefonik??
Czesc dziewczyny pozdrawiam i zycze miłego dzionka. Widze ze sezon chorobowy zaczła sie na całego . U nas niestety tez ja chora Antos chory dobrze ze jest mama i nas doglada i pielegnuje. Leci mi z oczu i nosa . Nie mam nawet sił na czytanie. Za oknem deszcz . Maluszek w brzuszku wierci sie okropnie i uz niebawem bedzie z nami.
oj Agamir czekamy na wiesci kiedy maluszek juz bedzie z wami wazne ze juz tyle wytrwalas teraz to juz maluszek ma droge wolna

Evelajna bramka spisuje sie jak narazie suuper a oto ona

a ja dzis mam pycha obiadek kieszonki z kurczaka z pieczarkami i serem mniam mniam

No i najwazniejsze!! list ktory otrzymalismy to byla ankieta

bo wika kiedys tam miala badania robione
a ja sie tak denerwowalam

, do tego samochód mi się dusił z rana i ledwo do pracy dojechałam

(czuję, jakby to były Święta, a nie imp. urodzinowa). No i finałowa niedziela
I po co ja głupia tak się spinam- jak mówi moja babcia, nie martw się, jakoś to będzie