reklama

Październik 2008

Hej!!

Urodziny Szymka, a ja mam nastrój do banii..a miało być tak pięknie..mieliśmy z M napić się winka, oglądnąć wszystkie zdjęcia Szymka, wybrać do wywołania itd... a skończyło się na tym, że M zostawił laptop ze zdjęciami u moich rodziców, choć go prosiłam o te zdjęcia, a do tego pokłóciliśmy się solidnie o inne kwestie, pierdoły w zasadzie... ale wieczór zepsuty...

reklama
aaa to na sylwestrową noc :-) my już postanowiliśmy że siedzimy w domu, za dużo wydatków innych, poza tym ja jakiś dziwoląg jestem bo nie przepadam za sylwestrem :rofl2:
Aniaaa trzymaj się, może jeszcze uda się pogodzić do 24 :-) tym bardziej że o pierdołki jakieś
minisia :-)

a ja wrzucam ogłoszenie na łóżeczko Igi, muszę poczytać jak to się robi na allegro, bo zielona w tym temacie jestem

Ja znowu tylko na chwilkę, tym razem mnie rozłożyło!!! nie wiem co się działo
Cały wczorajszy dzień leżałam z gorączką 39 i z okropnymi dreszczami. Wstałam tylko dwa razy do łazienki i przy okazji coś zjeść. A niedobrze mi było...
Chłopcy czują się super, ale ja jestem tak osłabiona, że nawet nie miałam siły ich na ręce wziąć. W głowie mi się kręci, nawet nie miałam siły dzisiaj otworzyć komputera.
Odwiedził nas przyjaciel P (przyjechał z Anglii) przy wódeczce oglądali jakieś filmiki na komp.Spać mi się nie chce, a właściwie powinnam się już położyć bo o 7 dzieciaczki wstaną... Idę do łóżka, może zasnę...
Odezwę się jutro jak już dojdę do siebie, mam nadzieję, że to już będzie jutro!!!

Asia, Beza, Minisia zdróweczka w Wasze progi podsyłam
Minisia to właśnie jest wyspiarskie wychowanie:confused2: młode dziewuchu w samych podkolanówkach całą zimę chodzą, kurtek zimowych im nosić nie wolno do szkoły... Normalnie szok.. Ale wszystko chodzi zdrowe. Aż dziw bierze...
Doooobre to. Sprzedaję dalej:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Czarna wciśniesz się wciśniesz. Bez obaw. I to chyba nawet gładko:happy:
A jaką masz tą kreację po północy? Jaki kolor, krój itp?
Mirabelka ja też jakoś za Sylwestrem nie przepadam.
Dorotka
odpocznijcie trochę i niech Oli tam już nie męczą za bardzo w poniedziałek.

No to spanie, miłe Panie:)

Czesc dziewczynki :-)
WANILIA smutny dzien przed toba Trzymaj sie jakos
BEZA to zdrowka dla ciebie Mam nadzieje ze szybko ci przejdzie :-)
CZARNA a gdzie idziesz na tego sylwestra?I z kim dzieci zistawiasz?
Evelajna niestety niemozliwoscia jest ze w poniedzialek Oliwki meczyc nie beda :-(
Ma bardzo wazne badanie krwi Ma 3 badani krwi :-(

Wczoraj wzialm goraca kapiel Normalnie wrzatek hihihi Ale musialam sie zrelaksowac :-)
Prawie w tej wannie usnelam hihihi
Oliwka budzila sie 2 razy w nocy ale ja nie wstalwam tylko G Ja ja tylko nakarmilam juz mleczkiem o 5,30 Oliwka jeszcze spi :-)

Dzis musze isc do urzedu cos podpisac Bo inaczej nie dostane wychowawczego w grudniu za 2 miesiace Specjalnie chcialam wyjsc ze szpitala bo jednak 400 zl droga nie chodzi A pozatym do srody nastepnego tygodnia musze isc do pracy Podpisac cos tam i dostac BONA ide dzis bo nie wiem jak to bedzie w nastepnym tygodniu w tym szpitalu

Kurcze ale mnie dziwnie glowa boli Tak od gory i na boki jak twarz sie rozchodzi to tak boli Az po szyje NIE WIEM TAK MNIE ROZSADZA JAKBY CIZNIENIE ALE DZINY I OKROPNY TEN BOL :-(
Wzielam juz tabletke przeciwbolowa i mam nadzieje ze szybko przejdzie

Beza - Oj współczuje..musiałaś się nieźle wystraszyć tej nocki z gorączkami... Pamiętam jak omało zawału nie dostałam gdy Szymek mając 2 miesiące dostał gorączkę 39,5... Teraz dużo zdrówka dla Ciebie!!
Ulka, Minisia - obie macie super fryzurki i kolorki... ja póki co zostaje przy moim brązie (naturalnym)... chciałam sobie troszkę czerwieni dodać, ale M zdecydowanie nie chce i prosi, żebym na razie nie zmieniała... no ale pewnie za apre latek pojawią się pierwsze siwe włoski, to wtedy nie będzie dyskusji...
Wanilia - współczuję bardzo....
Kaka - może to chwilowe jedzenie w nocy ???? Szymek ostatnio miał etap butli około 4 rano, ale na szczęście mineło dość szybko ....
Kaka - chyba też kupię tą pastę, tym bardziej, że u nas ostatnio jest wielki bunt przy myciu zębów! Tak samo, jak zawsze Szymek ładnie pił syropki, tak ostatnio zaciska usta i odwraca głowę i trzeba się nieźle nagimnastykowac, żeby mu to wcisnąć i nic nie rozlać:eek:
Magdziunia - świetne !! Ale się uśmiałam!! od razu porozsyłałam dalej!
Asia - i jak Rafałek???? Ten to sie nachoruje na dobre....
Minisia - zdrówka dla Wiki!!!! Kawał dobry!!
Mirabelka -dzieki, już lepiej, ale nie zdążyliśmy do 24 :sorry:
Dorotka - oj, relaksik na pewno był Ci potrzebny!! Może ten ból głowy i ostatnich stresów jakie miałaś????

A u nas OK, pogodziliśmy się dzisiaj rano z M. więc jest OK. Szymek z opiekunką, ja w pracy, zupełnie sama wbiurze, bo reszta ma wolne, a do tego robią nam dziury w suficie, więc głośno tu okropnie..chyba się przeniosę zaraz do biura kolegi...
W weekend druga imprezka urodzinowa :sorry: więc dzisiaj kupę roboty....

Szymek też chory.. ledwo wyjechałam do Holandii, a tu Szymek dostał strasznego kataru :sorry: na szczęście akurat ciotka pediatra była u nas w mieście to go zbadała, dostał syropki itd... już jest lepiej, choć kaszle jeszcze...ale kupiłam wczoraj KATAREK...rewelacja !!!!!! Podłącza się ją do odkurzacza, czyści się każdą dziurkę maksymalnie 10-15 sekund (u nas ok 5 wystarczyło) i nosek czyściutki!!!! Nie ciągnie mocno, ale zdecydowanie szybciej niż tą normalną FRIDą.... a i Szymek bez problemu to znosi, bo przy normalnej FRIDZie jest histeria jakbym go ze skóry obdzierała..

troche humoru

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspendient zamienił te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujacy list:
Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie własnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmowac nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłoscią
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka.
nie bomba poprostu:-D:-D:-D:-D
Cześć
u mnie nastrój wiadomo....kiepski, juro mamy pogrzeb.

Dziś byłam z Szymciem u fryzjera :sorry:rozwrzeszał się, jak ostatnio u lekarza. Ma straszny uraz jak widzi za dużo nowych sprzętów. Skupiłam się na uspokajaniu, a ta jak go opitoliła, to aż mi się żal zrobiło jego blond loków :szok:. Ale włosy to nie zęby odrosną:sorry:. Jak się ogarnę, to wrzucę Wam zdjęcia.

Tyle, nawet nie mam nastroju na czytanie, wybaczcie. Odezwe się jutro. Pa
Wiola trzymaj się kobieto oby ten dzień szybko minął [*]
Hej!!

Urodziny Szymka, a ja mam nastrój do banii..a miało być tak pięknie..mieliśmy z M napić się winka, oglądnąć wszystkie zdjęcia Szymka, wybrać do wywołania itd... a skończyło się na tym, że M zostawił laptop ze zdjęciami u moich rodziców, choć go prosiłam o te zdjęcia, a do tego pokłóciliśmy się solidnie o inne kwestie, pierdoły w zasadzie... ale wieczór zepsuty...
ehhhhh czy takie rzeczy musza być zawsze a najmniej odpowiednich momentach:sorry::sorry::sorry:
Ja znowu tylko na chwilkę, tym razem mnie rozłożyło!!! nie wiem co się działo
Cały wczorajszy dzień leżałam z gorączką 39 i z okropnymi dreszczami. Wstałam tylko dwa razy do łazienki i przy okazji coś zjeść. A niedobrze mi było...
Chłopcy czują się super, ale ja jestem tak osłabiona, że nawet nie miałam siły ich na ręce wziąć. W głowie mi się kręci, nawet nie miałam siły dzisiaj otworzyć komputera.
Odwiedził nas przyjaciel P (przyjechał z Anglii) przy wódeczce oglądali jakieś filmiki na komp.Spać mi się nie chce, a właściwie powinnam się już położyć bo o 7 dzieciaczki wstaną... Idę do łóżka, może zasnę...
Odezwę się jutro jak już dojdę do siebie, mam nadzieję, że to już będzie jutro!!!
o ludu pewnie jakis wirus was dopadł:eek::eek: Zdrówka i szybkiego powrotu do formy

Minisia to właśnie jest wyspiarskie wychowanie:confused2: młode dziewuchu w samych podkolanówkach całą zimę chodzą, kurtek zimowych im nosić nie wolno do szkoły... Normalnie szok.. Ale wszystko chodzi zdrowe. Aż dziw bierze...
Doooobre to. Sprzedaję dalej:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Czarna wciśniesz się wciśniesz. Bez obaw. I to chyba nawet gładko:happy:
A jaką masz tą kreację po północy? Jaki kolor, krój itp?

Evelajna to się nazywa hartowanie :-p:-p:-p:-D:-D:-D
Co do mojej kreacji to jest blady róż;-) gorsecik + drapowana spódnica;-) Jak ją odzyskam to wam pokaże i będę wdzięczna za ocene:cool2:

Pati ja też dziś sama;-);-)

Asia jak mały byłas u lekarza????????

Witam jako słomiana do jutra. dziś planów brak ale menu zaplanowane na obiad ziemniaki z jakjkiem lub spagheti a na kolacyjke chybe sobie zapodam pizze:-p i moze jakis filmik. Choć marzy mi sie łóżeczko i kołderka. Boże jak ja wytrzymam do wieczora:eek:

Hello
Czarna idziemy kolo 12 do lekarza bo ona tak przyjmuje
Minisia ten tekst jest genialny :)
Ania zawsze przez pierdoly mozna sie najbardziej poklocic :( nie zapomne do konca zycia klotni moich rodzicow o ... lokowke :)
Mlody spi,dzisiaj pospal do 8.rano mial 36.8, a przed chwila 37.9 ale nie dawalam mu nic bo podobno do 38 stopni lepiej zostawic zeby organizm sam walczyl.nie wiem czy dobrze robie w sumie.
u nas mgla, ciemno i szaro.zyc nie umierac..

reklama
CZARNA dasz rade do wieczora :-)
ANIU spoznione ale szczere zyczonak urodzinowe dla Szymusia :-)
Dobrze ze z M sie pogodziliscie :-)
KAKA Hania zaczela jesc w nocy?Bo nie jestem w temacie
AIU powodzenia u lekarza Do zlobka zas Rafalek nie chodzi ? :-(

Ja poszukalam tych papierow Ubralam sie Oliwke wlasnie karmie kaszka Ubire ja i lecimy Ale u mnie wieje dzis bardzo A ja musze daleko z nia isc mam nadzieje ze sie nie rozchoruje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry