reklama

Październik 2008

Minisia:cool2:

Zdrowia dla dzieciaczków i mamusiek.

Tak Dorotka, Hanka zeczeła jesc w nocy...ale dzis sie nie dałam i tylko herbatka była:tak:

A ja jestem słomiana wdowa do niedzieli. ehhh

Musze sobie baterie kupic bo nawet zważyć się nie mogę...może i ma to swoje plusy heheheh

Do Magdysf uważam na siebie i czuję się świetnie:laugh2:

U mnie nic nowego. Nudy na pudy. Kopiuj wklej.

reklama
No ja tam nie wiem czy tak swietnie.jakies duze odstepy miedzy linijkami robisz...chyba ci sie pisac nie chce i sciemniasz ze jest duzo :)schudlas juz cos ? :):):)
Dorka Rafalek byl az tydzien w zlobku.wczoraj pytalam czy kaszlal, czy smarkal a one ze ze 2 razy kaszlal.wzielam go do domu a tam prawie 39 stopni goraczka:/
jeszcze spi tralalala:)

U nas nocka ok. M. jak zwykle z domu wywialo i to doslownie. Bede szykowac chyba juz obiad, bo pozno wszyscy wstalismy, a po takim sniadaniu jak nasze, to sie glodnym szybko robi :-p W dodatku nie lubie jesc obiadu pozniej niz 2 po poludniu :tak::cool2: Bylam wczoraj wieczorem u swojej fryzjerki i z poldlugich opitolila mnie na krotko (nie tak krotko jak Ule, ale podobnie jak minisie). Moze i dobrze, fryzjerzy mowia, ze jak nie masz co robic, to juz bedziesz miala- chodowac wlosy.;-)Poza tym u nas normalka, dzien jak co dzien :-p M. dal wczoraj rade z dziecmi, przez ten czas, jak mnie nie bylo ( a w jego wypadku to duzy wyczyn:tak:). Atrakcji mieli co nie miara, tylkok, ze ja po wszystkim mialam balagan co nie miara:szok::sorry:
Kopiuj, wklej: (specjalnie dla kolezanki wyczynowca z BB):
Poster_WeCanDoIt.jpg

Bedzie dobrze Mamusie. Musi byc :tak: Milego malinowego dnia :) :-p

Kaka - obijasz się !! a gdzie informacje którą nogą wstałaś, co jadłaś na śniadanko, o której siku robiłaś, czy myłaś włosy, czy nie, o której z domu wyszłaś, jeżeli wychodziłaś, czy piłaś kawkę czy herbatkę, w jakim nastroju jesteś, ile razy pieluszke Hani zmieniałaś, w jakim humorze Hania jest, co jadła, co robiła.... już prawie południe, a Ty nam tak dawkujesz wiedze o sobie... wnioskuję, że jesteś bardzo skrytą osobą... a może nawet zamknełaś się w sobie ??

Gosia foty dawaj, zmiana duża :tak:

u nas dziś wreszcie słońce, po kilku dniach ponurych, nawet ptaki ćwierkają :-)
czekam na koniec drzemki i lecimy na zakupy, jutro rano jedziemy na 70-tkę mojego taty, jakiś czas temu dostał od nas kompa, teraz muszę mu parę gadżetów kupić, internet sobie już założył i po kilkugodzinnym szkoleniu ;-) nieźle sobie radzi
to co dziewczyny łazanki dziś u większości? :cool2:

cześć mamuśki :-)

no mam moment żeby odsapnąć bo młody śpi. U mnie dalej nic ciekawego, młody biega po całym domu, włazi na krzesła i ciągle z nich spada. To że sąsiedzi jeszcze nie zadzwonili po opiekę społeczną to tylko dlatego że przez pogodę nie wychodzimy z domu... :-pGeneralnie to tyle co u mnie......a pieluszke zminiałam dziś 4 razy, mały wstało 7 48, śniadanie zjadł o 8 43 a kupke zrobił o 10 12 :-p:-D

idu się myć bo młody ostatnio ma tylko jedną godzinną drzemkę w ciągu dnia.... może później jeszcze zajrzę

reklama
Minisia:cool2:

Zdrowia dla dzieciaczków i mamusiek.

Tak Dorotka, Hanka zeczeła jesc w nocy...ale dzis sie nie dałam i tylko herbatka była:tak:

A ja jestem słomiana wdowa do niedzieli. ehhh

Musze sobie baterie kupic bo nawet zważyć się nie mogę...może i ma to swoje plusy heheheh

Do Magdysf uważam na siebie i czuję się świetnie:laugh2:

U mnie nic nowego. Nudy na pudy. Kopiuj wklej.
A gdzie jest twoj M ?To nie wiem co sie Hani poprzestawialo Ale dobrze ze dzis zamiast mleka byla herbatka :tak:
No ja tam nie wiem czy tak swietnie.jakies duze odstepy miedzy linijkami robisz...chyba ci sie pisac nie chce i sciemniasz ze jest duzo :)schudlas juz cos ? :):):)
Dorka Rafalek byl az tydzien w zlobku.wczoraj pytalam czy kaszlal, czy smarkal a one ze ze 2 razy kaszlal.wzielam go do domu a tam prawie 39 stopni goraczka:/
jeszcze spi tralalala:)
Wlasnie co u lekarza?
U nas nocka ok. M. jak zwykle z domu wywialo i to doslownie. Bede szykowac chyba juz obiad, bo pozno wszyscy wstalismy, a po takim sniadaniu jak nasze, to sie glodnym szybko robi :-p W dodatku nie lubie jesc obiadu pozniej niz 2 po poludniu :tak::cool2: Bylam wczoraj wieczorem u swojej fryzjerki i z poldlugich opitolila mnie na krotko (nie tak krotko jak Ule, ale podobnie jak minisie). Moze i dobrze, fryzjerzy mowia, ze jak nie masz co robic, to juz bedziesz miala- chodowac wlosy.;-)Poza tym u nas normalka, dzien jak co dzien :-p M. dal wczoraj rade z dziecmi, przez ten czas, jak mnie nie bylo ( a w jego wypadku to duzy wyczyn:tak:). Atrakcji mieli co nie miara, tylkok, ze ja po wszystkim mialam balagan co nie miara:szok::sorry:
Kopiuj, wklej: (specjalnie dla kolezanki wyczynowca z BB):
Poster_WeCanDoIt.jpg

Bedzie dobrze Mamusie. Musi byc :tak: Milego malinowego dnia :) :-p
No to czekamy na foty Ja to natomiast lubie jesc obiad kolo 16:tak:
Choc dzis juz jestem po obiadku :tak:
Kaka plisssss uważaj tylko bo ja się nasłuchałam o tym cudzie co go bierzesz:cool::cool:

Asia od której on spi:szok::szok::szok::szok: Co z lekarzem???

Gosia nie gadaj tyle tylko foty dawaj:-p:-p
Co to za cud co bierze KAKA?
Kaka - obijasz się !! a gdzie informacje którą nogą wstałaś, co jadłaś na śniadanko, o której siku robiłaś, czy myłaś włosy, czy nie, o której z domu wyszłaś, jeżeli wychodziłaś, czy piłaś kawkę czy herbatkę, w jakim nastroju jesteś, ile razy pieluszke Hani zmieniałaś, w jakim humorze Hania jest, co jadła, co robiła.... już prawie południe, a Ty nam tak dawkujesz wiedze o sobie... wnioskuję, że jesteś bardzo skrytą osobą... a może nawet zamknełaś się w sobie ??
Wlasnie KAKA zaniedbujesz sie ;-)
Laski bo ja prowadzę ostatnio tak nudne życie ze nie mam o czym pisać ehhh
Ale wlasnie nas interesuje O ktorej wstalyscie i w jakim nastroju O ktorej jedzonko i kupka itp :-D

Ja zalatwilam wsio Bylam w urzedzie i w kauflandzie Oliwka pol drogi przespala A pol siedziala grzecznie w wzoku Wlasnei pojadlysmy KOPYTKA Z SOSIKIEM :tak:
A tak to nic sie nie dzieje Kolezanka powiedziala mi dzis ze strasznie zle wygladam A co sie dziewic jak ostatnio wiele sie u mnie dzieje :eek:
MILEGO POPOLUDNIA I WIECZORKU DZIEWCZYNY

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry