mirabelka73
Październikowe mamy'08
Asia, minisia zdrówka dla dzieciaczków
czarna a jaka to okazja, weselicho jakieś? bo pewnie przeoczyłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SylwesterAsia, minisia zdrówka dla dzieciaczków

a moja wika spi 39,6 ma goraczke(

ale przez te obłoki z nauka w dół![]()

Oliwka tez spala dzis godzinke b do laryngologa musialysmy iscMarma przykro mi, ze się pokłóciliście .. faceci
A moje dziecię pospało niecałą godzinkę i już buszuję.
Zaraz będziemy zupkę jeść.

Jejku Asiu zdrowka dla RafalkaHello
100 lat dla Szymusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAka chyba jutro u mnie lazanki beda
moj wlasnie spi, chory znowu.niedawno wrocilismy ze zlobka, jakis taki goracy byl.ja patrze a tu 38.5.jutro rano do lekarza.mam nadzieje ze to tylko zeby.bo wlasciwie nie kaszle, katarek mial wczoraj ale dzis juz nie.no ale widac ze slaby jest.o sciany sie obija.i dziwne bo zasnal o tej porze:-(
No i ja sie witam!
Wróciłam z dziećmi ze szkoły a moja Wika chora wiec suuper!już leży w łóżku i płacze bo ja gardło boli i zimno jej
ja nie rozumiem jak moga dzieciaki cwiczyc na dworze na krótki rekawzreszta co sie dziwic jak wracaja do szkoly z basenu(basen na 2 pierwszych lekcjach!) z mokrymi głowami!
dobra w kazdym razie nadchodzi moja ulubiona pora czyli wieczor:-) mezus w domku, kapiel i filmik
SZYMUS STO LAT STO LAT!
Zdrowka dla Wikidzieki
czarna sie na sylwka wybiera
a moja wika spi 39,6 ma goraczke(

Nie ma to jak w domu Ale wrocilam dopiero po 20 Musialam czekac dlugo az Uda nam sie nazbierac mocz Oliwki do badania ale wyniki moczu ok 

rozwrzeszał się, jak ostatnio u lekarza. Ma straszny uraz jak widzi za dużo nowych sprzętów. Skupiłam się na uspokajaniu, a ta jak go opitoliła, to aż mi się żal zrobiło jego blond loków
. Ale włosy to nie zęby odrosną
. Jak się ogarnę, to wrzucę Wam zdjęcia.