reklama

Październik 2008

reklama
Marma przykro mi, ze się pokłóciliście .. faceci :no:

A moje dziecię pospało niecałą godzinkę i już buszuję.
Zaraz będziemy zupkę jeść.
Oliwka tez spala dzis godzinke b do laryngologa musialysmy isc
A plusem szpitala to to ze zaczela jesc drugie dania :tak:
Hello
100 lat dla Szymusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAka chyba jutro u mnie lazanki beda:tak:
moj wlasnie spi, chory znowu.niedawno wrocilismy ze zlobka, jakis taki goracy byl.ja patrze a tu 38.5.jutro rano do lekarza.mam nadzieje ze to tylko zeby.bo wlasciwie nie kaszle, katarek mial wczoraj ale dzis juz nie.no ale widac ze slaby jest.o sciany sie obija.i dziwne bo zasnal o tej porze:-(
Jejku Asiu zdrowka dla Rafalka
No i ja sie witam!
Wróciłam z dziećmi ze szkoły a moja Wika chora wiec suuper!już leży w łóżku i płacze bo ja gardło boli i zimno jej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja nie rozumiem jak moga dzieciaki cwiczyc na dworze na krótki rekaw:wściekła/y:zreszta co sie dziwic jak wracaja do szkoly z basenu(basen na 2 pierwszych lekcjach!) z mokrymi głowami!
dobra w kazdym razie nadchodzi moja ulubiona pora czyli wieczor:-) mezus w domku, kapiel i filmik:-p

SZYMUS STO LAT STO LAT!

dzieki
czarna sie na sylwka wybiera:tak:

a moja wika spi 39,6 ma goraczke :((
Zdrowka dla Wiki

Widze ze dzieciaczki chore :-(
KAKA jutro to chyba wiekszosc lazanki bedzie robila :tak:
CZARNA a gdzie sie na sylwka wybierasz?I kto zostanie z dziecmi?
Powodzenia z Niki :tak:

Jestem dziewczyny jestem :tak:Nie ma to jak w domu Ale wrocilam dopiero po 20 Musialam czekac dlugo az Uda nam sie nazbierac mocz Oliwki do badania ale wyniki moczu ok :tak:
W niedziele wracamy do szpitala Ale licze ze w poniedzialek wieczorem bedziemy juz w domu na stale Przynajmniej na razie na stale:tak:

Dzieki ze myslalyscie o nas i sie martwilyscie
Napisalam kilka slow na NIEOBECNOSCIACH

troche humoru

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspendient zamienił te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujacy list:
Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie własnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmowac nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłoscią
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka.

witam zdrówka dla dzieciaczków
Dorotko trzymasz się dzielnie tak dalej

jejku zmęczenie, zakwasy i weny brak, jutro M znowy jedzie, więz znowu zostaje sama z młodym:-(

reklama
Cześć
u mnie nastrój wiadomo....kiepski, juro mamy pogrzeb.

Dziś byłam z Szymciem u fryzjera :sorry:rozwrzeszał się, jak ostatnio u lekarza. Ma straszny uraz jak widzi za dużo nowych sprzętów. Skupiłam się na uspokajaniu, a ta jak go opitoliła, to aż mi się żal zrobiło jego blond loków :szok:. Ale włosy to nie zęby odrosną:sorry:. Jak się ogarnę, to wrzucę Wam zdjęcia.

Tyle, nawet nie mam nastroju na czytanie, wybaczcie. Odezwe się jutro. Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry