reklama

Październik 2008

Kasa jakas ma być za remont ale ja bym wolała miec meza w domu:sorry:

Łazanki są proste. Gotujesz makaron na łazanki (jest specjanly ale moze być zwykły), na patelni podsmazam cebulke z kielbaską i dodaje kapuste kiszoną. Potem to wszystkie mieszam, doprawiam solą i pieprzem. Mi to baaaardzo smakuje. A do tego piwko:rofl2:

reklama
mnie też czasem krew zalewa że T. prawie nie widzimy, racja kasa to nie wszystko
a on się tłumaczy że nie może odmówić klientom, bo ich straci, no i tu też prawda

a ja już wiem co u mnie jutro na obiad :cool2: dzięki Kaka :tak:

U mnie były łazanki 4 dni temu, a dziś wymyśliłam krupnik bo Karolinka bardzo lubi i makaron z serem na słodko:tak:

Lena zastrajkowała dziś i wcale nie zasnęła jak zwykle przed południem tylko marudziła i marudziła az w koncu zaczęła płakać i musiałam po nią pójść a teraz jak gdyby nigdy nic bawi się i śmieje...

Czyżby powolutku przestawiała się na jedną drzemkę??
Oj rosną nam te dzieci szybko- za szybko!!

Czarna, Mirabelka dobrze, że macie starsze dzieci bo potem jak przyjdzie kolej na mnie to będziecie radzić:-D:-D

Dzięki za życzonka !!!!!!
Właśnie zaraz jadę po Szkraba, bo jest u babci... chciałam go około 12-ej odebrać, ale zaspałam i wstałam o..14:39...jak zobaczyłam któa godzina to wyskoczyłam jak proca z łóżka... cały dzień przespany :-(

Czarna - mi ta pierwsza i czarna...choć Ciebie bardziej sobie w Czarnej wyobrażam...

Szymuś, wszystkiego najwspanialszego, najpiękniejszego, najmilszego, najcudniejszego, najkochańszego, najprzedniejszego, naj...
Rośnij zuch chłopak!
Sto Lat! Sto Lat! Buziaków miliony! :*:*:*

Zapomniałam, że wczoraj było święto w Polsce! Rany, a umawiałam się z mamą na skype! Że też nie zaczęła się dobijać... Święta kobieta.

Wiola bardzo mi przykro. Przytulam i modlitwa za Dziadzia
[*]
Gosia ale masz fajnych łobuziaków! Cuda!:tak: Niezły agent - 3 godziny. Może to on Wam powinien zapłacić za zabawianie:sorry:
Czarna no tak czułam, że czerwona Cię korci - seksy, seksy:cool2:. A ja Cię widzę w niebieskiej - włosy masz ciemne (no chyba, że przegapiłam;) ) i tak mi się widzi, że cała na czarno będziesz poważnie wyglądać.
Kaka łazanki... mniam... mój m się kiedyś zatruł i odkąd jesteśmy razem nie jadłam. jejciu... ślinotok...
Ula Tuśka już od jakiegoś czasu śpi tylko raz dziennie i ostatnio tylko 45 minut:eek:

U nas dzisiaj będzie leczo. A ze słodyczy eklerki. Mlask!
Ale najpierw trochę pracy i prysznic. nie myłam się dzisiaj jeszcze, hihi:happy: Leń...

Hello
100 lat dla Szymusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAka chyba jutro u mnie lazanki beda:tak:
moj wlasnie spi, chory znowu.niedawno wrocilismy ze zlobka, jakis taki goracy byl.ja patrze a tu 38.5.jutro rano do lekarza.mam nadzieje ze to tylko zeby.bo wlasciwie nie kaszle, katarek mial wczoraj ale dzis juz nie.no ale widac ze slaby jest.o sciany sie obija.i dziwne bo zasnal o tej porze:-(

No i ja sie witam!
Wróciłam z dziećmi ze szkoły a moja Wika chora wiec suuper!już leży w łóżku i płacze bo ja gardło boli i zimno jej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja nie rozumiem jak moga dzieciaki cwiczyc na dworze na krótki rekaw:wściekła/y:zreszta co sie dziwic jak wracaja do szkoly z basenu(basen na 2 pierwszych lekcjach!) z mokrymi głowami!
dobra w kazdym razie nadchodzi moja ulubiona pora czyli wieczor:-) mezus w domku, kapiel i filmik:-p

SZYMUS STO LAT STO LAT!

reklama
jestem królewny
W sumie nie bylo tak zle ale Pani stwierdziła ze Niki zaczyna bujac w obłokach i mam ja sciagnac na ziemie:sorry::sorry::sorry:
Zadzwonili ze odkurzacz juz di odbioru wiec zaraz pojechałam a potem zakupki:-p niestety sobie nic nie kupiłam:rofl2::rofl2:
Asia oby to było na zeby:tak::tak:
Domi zdrówka dla córci

Co do sukienek to przypomniałam sobie ze mam jeszcze moja slubna (tzw po północy) tylko musze sprawdzic czy sie w nia wcisne po 2 ciazach:rofl2::rofl2::rofl2: Ale najpierw musze ja odzyskac bo jak zwykle jest w obiegu:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry