reklama

Październik 2008

Minisia coś Ci powiem. Dla mnie w tym kolorku najlepiej wyglądasz

Popieram w 100%:tak::tak:
Wanilia (*)(*)
Dziękuję wam za komplementy:tak:

U nas dziś nie ma święta ale M w domu więc pojechaliśmy na małe zakupy, ale tylko zapasy żywności zrobić a tak to w domu bo deszcz znowu.
Nie mam weny jakoś zresztą M stoi nade mną i czeka na kompa więc tym bardziej wena odeszła:no:

reklama
Witam się i ja. Coś ostatnio ciężko u mnie z pisaniem, czasu jak zawsze brak.
Dziś rano sprzątanie, potem stajnia,później wyjazd do Legnicy do znajomych i właśnie wróciliśmy. Ja jestem wykończona i bardzo kusi mnie perspektywa ciepłego miękkiego łóżeczka.

Dla wszystkich obchodzących urodzinki i imieninki wszystkiego naj,naj naj,

Wanilia [']

Minisia dla mnie bomba. Ja wczoraj też byłam u fryzjera i troszkę zmieniłam fryzurkę i zafarbowałam włosy ale przy moich tak ciemnych praktycznie nic nie widać a rozjaśniać nie chcę. Może utro jak dam radę to wrzucę jakieś fotki.

dobrej nocki życzę :)

wanilia wyrazy współczucia, tulę mocno
beza oj to mieliście przejścia, zdrówka dla chłopców
Gosia zainteresowałaś mnie tym serialem Przystań i się wciągnęłam, ale że dziś godzimy się z T. to ja poszłam mu na rękę i nie oglądam dziś seriali za to on inne miłe rzeczy wymyśla ;-) teraz muszę sprawdzić kiedy powtórkę puszczają

a wogóle to nudny dzień był :confused2: nawet ciastka żadnego nie zjadłam

A ja dziś troszkę się pobyczyłam ale swoje musiałam zrobić także czyli gotowanie i zmywanie :eek:
Teraz oglądam jakiś śmieszny filmik ale zaraz kładę się spać.

Wiolu tulę mocno i światełko dla dziadziusia twojego [*]

Beza zdróweczka dla Twoich dzieciaczków.

Malenko spóźnione życzonka urodzinowe noi wypoczywaj kochana :tak:

Kasiu przyjmij życzonka dla Martynki.

Czarna ja to jak zobaczyłam, że Twoja córcia urodzona jest 9 grudnia to aż mi się oczki zaszkliły - hihi ja też w tym dniu obchodzę urodzinki - co prawda już dawno miałam to napisać :-D

Przepraszam, że więcej nie napiszę, ale oczy mi się zamykają same.
Może jutro uda się coś skrobnąć.
Poza tym ta pogoda to mnie dobije na całego - mam dość, czuję się jak zwierzę w klatce.

Dobranoc kochane

Hejka!! !!
Nie było mnie przez ostatnie pare dni, bo wyskoczyl mi pilny, slużbowy wyjazd do Holandii ... więc w sumie 3 dni byłam poza Polską, a cały weekend mieliśmy gości z okazji urodzinek Szymka... wróciłam godzinkę temu, więc zmykam spać.... Dzisiaj nie idę do pracy, więc będę miała czas nadrobić BB.. jedynie do hurtowni zabawek idę, ale to koło południa czy później.

Miłego dnia!!

wanilia wyrazy współczucia, tulę mocno
beza oj to mieliście przejścia, zdrówka dla chłopców
Gosia zainteresowałaś mnie tym serialem Przystań i się wciągnęłam, ale że dziś godzimy się z T. to ja poszłam mu na rękę i nie oglądam dziś seriali za to on inne miłe rzeczy wymyśla ;-) teraz muszę sprawdzić kiedy powtórkę puszczają

a wogóle to nudny dzień był :confused2: nawet ciastka żadnego nie zjadłam
Dzień bez ciastka, to dzień stracony:-D
Aniuuu, wszystkiego NAJ Szymusiowi: Sto lat sto lat!!!!
puchatekbr9.jpg

Moja Głowa Rodziny zaspała do pracy:sorry: i nawet się tym nie przejął:eek:
Wczoraj był ten facet z PZU, ale tylko dlatego, że umówili sie tak dzień wcześniej z M. Gość siedzial blisko 3 godz. gadając o bzdurach, widać że nikt na niego w domu nie czekał. Dramat... Ale chałupka ubezpieczona na rok i to najważniejsze:-p Raduś nie śpi od 7, ma teraz etap wyjmowania mi z kosza wszystkiego:szok:. A co najsłodsze, jak widzi swojego misia, że jest poza łóżeczkiem, to zaraz próbuje go wrzycić/wcisnąć z powrotem na mijesce. A teraz wyciągnął mikser z szafki i ciąga go trzymając za kabel...:sorry:Miłego dnia Mamusie
Obraz 757.jpgObraz 841.jpg

Ostatnia edycja:
Sto lat dla Szymka:tak:

U mnie trochę lepiej z humorkiem, chociaż od dzis znowu jestem słomianą wdową:crazy:. M dalej remontuje ciotce chate a ja juz mam tego szczerze dość. Będzie dopiero w niedziele późnym popołudniem i zawsze jest tak zmęczony, ze już mu się nic nie chce. Niby dziwić mu się nie można, ale mi chyba tez co??:sorry:

Hanka budzi sie ostatnio między 2-3 i domaga się mleka:szok:. Wypija 250 ml i śpi dalej. Próbowałam jej dawać coś innego ale nie chce spać. A ja po pół godziny się poddaje i robie te mleko. Zaczynam rozumieć mamy, które mają problem z jedzeniem nocym. Chociaż to dziwne bo Hanka nie jadła w nocy od 5 miesiaca:eek:. Skok rozwojowy? Więcej jej dawać w ciągu dnia??

Co prawda to nie ten wątek ale kupiłam paste z Ziajki dla Hani o smaku gumy balonowej i mycie zębów stało się przyjemnością.;-):-D

Czarna, jak dziecie? Zdrowe?? Moze sie umówimy na spacerek na sobote;-)?

Wczoraj najadłam sie słodkości. Kurcze musze sobie dietke zrobić. Moze w adwencie??;-)

Magdziunia wiem wiem że też jesteś z 9:-p:-p Ze strony M mieli nadzieje ze urodzi sie 8 (teść ma ur) ale ona posłuchała mamusi i poczekała do 9:-D:-D:-D

Gosia jak ma taka pracę ze może sobie pozwolić na zasypianie to luzik:-p:-p:-p A Raduś na tej pierwszej fotce jak ziomal łańcuszek czapeczka i adidaski:-D:-D:-D I wiesz co twoje dzieci absolutnie nie sa do siebie podobne:-D:-D

Kaka a kiedy przewidywany jest koniec tego remontu;-) Co do Hanusi to pamietasz że Sami miał taki okres ze jadł przez tydzien w nocy:tak::tak: Ja stawiam na skok rozwojowy;-) Co do spacerku to zobaczymy bo nie wiem o której M wraca w sobote:cool2:

Szymek STO LAT STO LAT.... ZDRÓWKA, UŚMIECHU I DUŻO SŁONKA NA CODZIEŃ;-)

Witajcie
Niebedę was zanudzać co tam u nas Ale licze ze znów mi pomożecie która wam sie podoba
http://www.allegro.pl/item813479608_suknia_wieczorowa.html
http://www.allegro.pl/item814534861_sliczna_czerwona_rybka.html
http://www.allegro.pl/item808694066_sukienka_wieczorowa_dluga_rozmiar_38_nowa.html

A ja wam potem zdradze na która mam największa chrapke/:)))

Ostatnia edycja:
Szymonku wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzinek!!!!

Czarna jak dla mnie nr 1:tak:
Kaka u nas też było nocne jedzenie ale przez dłuższy czas ok 3 mce, po roczku się skończyło
Gosiu Czarna ma rację maluszki nie są podobne do siebie, ale śliczne:tak:

Dzieńdoberek:-)
Ależ u nas dziś paskudna pogoda, leje i wieje:no:
A my z Lenką same w domku, właśnie otworzyła sobie szafkę wyjęła tatusia ciastka i wcina:tak:
Co tu zrobić na obiad??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry