reklama

Październik 2008

Ja tak na szybko
Mlody tylko przeziebiony czyli groprinosin, i syrop prawoslazowy i Nasivin.powiedziala ze kontrola u pulmunologa w srode a jesli mu sie pogorszy to w poniedzialek do niej .
Czarna on spal do 8 a potem od 10 do 11.30 :)

lece bo maly wchodzi na mnie.z parowka w buzi:sorry:

reklama
zesc serdecznie pozdrawiam . my nadal w szpitalu w dwupaku , wyniki ciut lepsze ale czekaja na mocniejsze skurcze i na stół wiec moze jutro lub dzis bede z 2 synkiem. Antos rozpieszczony bardzo przez dziadków ale mowi nowe słowa , wynosi pieluchy , sprzta zabawki oczywiscie razem z dziadkiem sam sie czesze no i jak dopadnie do kołyski Małego to tak nia wali ze szok. Jal M mowi bedziesz miał bata to łapie sie za głowe i mowi nie nie nie nie.

... KATAREK...rewelacja !!!!!! Podłącza się ją do odkurzacza, czyści się każdą dziurkę maksymalnie 10-15 sekund ...

Naprawdę do odkurzacza???:eek::eek::eek:
Kurcze chyba kupię żeby zobaczyć jak to działa...
Czarna nic nie piszesz, żebyś się na blond zrobiła, czyli włoski ciemne. Blady róż bosko do takich włosków wygląda. Dawaj fotę sukienki jak odzyskasz!
Ja strasznie lubię połączenia gorset - spódnica.

A tak a propo's gorsetów to znalazłam taką stronę http://www.legavenue.com/lingerie/index.html

Gosia o drugiej - drugie śniadanie, a obiad... o 20! Inaczej się nie da jak m wraca o 19 z pracy.
Kaka ja z nudów wieczornych obserwowałam wczoraj mydło w płynie jak samo co chwilę upuszcza kilka kropli mydła i uknułam teorię spiskową: producenci specjalnie tak robią pompki do mydła, żeby się samo wylewało i żebyśmy kupowały co chwila! O!
Agamir szczęśliwego rozwiązania!!!! A to Ci Antoś egoista:laugh2: już trenuje jak brata z kołyski wysiudać.
Patrycja to taka pamięć "terenowa" :laugh2::laugh2: A przynajmniej dywanu w tym miejscu nie miałaś? Niezły....

U mnie na obiad/ kolację dzisiaj ciąg dalszy lecza.
A zaraz spacerowanie. Może tym razem bez upadków się obejdzie.

Ja tak na szybko
Mlody tylko przeziebiony czyli groprinosin, i syrop prawoslazowy i Nasivin.powiedziala ze kontrola u pulmunologa w srode a jesli mu sie pogorszy to w poniedzialek do niej .
Czarna on spal do 8 a potem od 10 do 11.30 :)

lece bo maly wchodzi na mnie.z parowka w buzi:sorry:
oooo no proszę Gropronisin:-p:-p:-p:-p Moje teraz też były na tym:tak::tak:
zesc serdecznie pozdrawiam . my nadal w szpitalu w dwupaku , wyniki ciut lepsze ale czekaja na mocniejsze skurcze i na stół wiec moze jutro lub dzis bede z 2 synkiem. Antos rozpieszczony bardzo przez dziadków ale mowi nowe słowa , wynosi pieluchy , sprzta zabawki oczywiscie razem z dziadkiem sam sie czesze no i jak dopadnie do kołyski Małego to tak nia wali ze szok. Jal M mowi bedziesz miał bata to łapie sie za głowe i mowi nie nie nie nie.
ojjjjj TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!
Naprawdę do odkurzacza???:eek::eek::eek:
Kurcze chyba kupię żeby zobaczyć jak to działa...
Czarna nic nie piszesz, żebyś się na blond zrobiła, czyli włoski ciemne. Blady róż bosko do takich włosków wygląda. Dawaj fotę sukienki jak odzyskasz!
Ja strasznie lubię połączenia gorset - spódnica.
Poszperam bo gdzieś miałam foty z mojego wesela w tej sukience:cool2::cool2::cool2:
Ja kiedyś też myślałam o tym katarku ale w mojej dziurze nie mają:sorry::sorry:

A My po spacerku piwko na wieczór kupione a pozniej zamówie pizze i luzik:-p

aha mam nadzieje ze mu pomoze;-) a wtedy pomogło??????

Ewelajna dla Ciebie ale mało wyraźne:sorry: To coś czarne kudłate to ja:)) Pierwsze z M drugie z kamerzystą:-p

Załączniki

• P1010098.jpg
    P1010098.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 61
  • P1010099.jpg
    P1010099.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
agamir czekamy na wieści
czarna super
Z tym mydłem niezłe, ja dalej siedze z młodym i nie moge doczekać się aż M wróci, ale to tak koło 23, ale nie tylko ja sama siedzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry