reklama

Październik 2008

Czarna to do sukienki jeszcze wdzianko jest, tak? Faaaajna to mało powiedziane. Jak bym miała od początku wybierać z tamtych trzech i tej, to ta najładniejsza. Ale wiem jak to jest, kiedy za kobitą chodzi nowy ciuch :happy:
Ula w sumie niedaleko:tak:. My bliżej morza mieszkamy ale też w Dublin South. Następnym razem daj znać, to się spotkamy.
Ale Was pech dopadł! Ja nawet nie wiedziałam, że piątek 13:sorry: Wieczorem mnie m uświadomił.
Dorotka pewnie malutka odreagowywuje szpital. Cierpliwości.

U nas też czas zacząć palić w kominku - zimno, ponuro, deszczowo...

reklama
Ulka o jaaaaa kocham takich sprzedawców samochodów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I dobrze ze dziś już 14:-p

Patrycja nie źle mój by już po ścianach chodził:szok::szok:

Kaka tak zagadkowo napisałaś:sorry:Czy to jest to o czym ja wiem???

Natusia mój jak ma jedną drzemke w dzień (jeszcze mu się niezdarzył dzień bez) to nocke mam z głowy jest tak przemęczony ze cały czas sie budzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u nas dziś była wiosna!!!!!!!! Pieknie cieplusio (choc później chłodno się zrobiło) Ale dzieciaczki zachwycone:tak::tak:

Hanka zrzuciła na siebie regał z ksiazkami, aalbumami, filizankami...cudem udało mi sie złapac ale i tak wszystko z regału wyleciało...tyle ze sam regał na nia nie spadł.

ULU no to pechowy mialas wczoraj dzien :-(
CZARNA TO SAMI ma 2 drzemki? zazdroszcze :-)
KAKA jejku jak to czytalam to az sie przestraszylam Dobrze ze Hani sie nic nie stalo No ale szkody niestety sa :-(

Oliwka spi od 20,30 Ja ogladam MAM TALENT i nic sie nie dzieje
Jutro masza roczkowa i szpital :-(
Na szczescie jedziemy do szpitala samochodem z chrzestan oliwki i jej mezem :-)

reklama
Hanka zrzuciła na siebie regał z ksiazkami, aalbumami, filizankami...cudem udało mi sie złapac ale i tak wszystko z regału wyleciało...tyle ze sam regał na nia nie spadł.
O kuźwa!!!!! Kaka, dobrze, że Małej nic się nie stało:tak:
U nas też dziś nie było drzemki w ciągu dnia ale za to o 18.30 poszedł spać.
Więc wiecdzór mamy dla siebie:-)
Jak co wieczór bo Bartek chodzi wcześnie spać (ok 19)
Bingo. Czyzby zmowa Maluchów? Mój też nie chcial spać :shocked2::-p I potulnie lula od 19:30:sorry:
Ula, złośliwość rzeczy martwych :rofl2:
Jestem po %-tach. Kosmicznie zrelaksowana :rolleyes::-D
wegierski%20tokaj.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry