• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Czarna to do sukienki jeszcze wdzianko jest, tak? Faaaajna to mało powiedziane. Jak bym miała od początku wybierać z tamtych trzech i tej, to ta najładniejsza. Ale wiem jak to jest, kiedy za kobitą chodzi nowy ciuch :happy:
Ula w sumie niedaleko:tak:. My bliżej morza mieszkamy ale też w Dublin South. Następnym razem daj znać, to się spotkamy.
Ale Was pech dopadł! Ja nawet nie wiedziałam, że piątek 13:sorry: Wieczorem mnie m uświadomił.
Dorotka pewnie malutka odreagowywuje szpital. Cierpliwości.

U nas też czas zacząć palić w kominku - zimno, ponuro, deszczowo...

reklama
Ulka o jaaaaa kocham takich sprzedawców samochodów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I dobrze ze dziś już 14:-p

Patrycja nie źle mój by już po ścianach chodził:szok::szok:

Kaka tak zagadkowo napisałaś:sorry:Czy to jest to o czym ja wiem???

Natusia mój jak ma jedną drzemke w dzień (jeszcze mu się niezdarzył dzień bez) to nocke mam z głowy jest tak przemęczony ze cały czas sie budzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u nas dziś była wiosna!!!!!!!! Pieknie cieplusio (choc później chłodno się zrobiło) Ale dzieciaczki zachwycone:tak::tak:

Hanka zrzuciła na siebie regał z ksiazkami, aalbumami, filizankami...cudem udało mi sie złapac ale i tak wszystko z regału wyleciało...tyle ze sam regał na nia nie spadł.

ULU no to pechowy mialas wczoraj dzien :-(
CZARNA TO SAMI ma 2 drzemki? zazdroszcze :-)
KAKA jejku jak to czytalam to az sie przestraszylam Dobrze ze Hani sie nic nie stalo No ale szkody niestety sa :-(

Oliwka spi od 20,30 Ja ogladam MAM TALENT i nic sie nie dzieje
Jutro masza roczkowa i szpital :-(
Na szczescie jedziemy do szpitala samochodem z chrzestan oliwki i jej mezem :-)

reklama
Hanka zrzuciła na siebie regał z ksiazkami, aalbumami, filizankami...cudem udało mi sie złapac ale i tak wszystko z regału wyleciało...tyle ze sam regał na nia nie spadł.
O kuźwa!!!!! Kaka, dobrze, że Małej nic się nie stało:tak:
U nas też dziś nie było drzemki w ciągu dnia ale za to o 18.30 poszedł spać.
Więc wiecdzór mamy dla siebie:-)
Jak co wieczór bo Bartek chodzi wcześnie spać (ok 19)
Bingo. Czyzby zmowa Maluchów? Mój też nie chcial spać :shocked2::-p I potulnie lula od 19:30:sorry:
Ula, złośliwość rzeczy martwych :rofl2:
Jestem po %-tach. Kosmicznie zrelaksowana :rolleyes::-D
wegierski%20tokaj.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry