reklama

Październik 2008

Kaka mam nadzieję że nie ma w pobliżu łóżeczka zadnych niebezpiecznych sprzętów;-)

Dorotka tak ma dwie drzemki ale ta druga to raczej regeneracja bo trwa 15-30 min:tak:

Gosia dziś % górują:-p:-p:cool2::cool2:

reklama
kaka ja ....., dobrze ze masz refleks
Młody też mnie dzisiaj wystraszył, wlazł i stał na muzycznym ogrótku, a potem na jeździku- akrobata. Ja pojeździłam na Lonci, M na Druidku chwile i crosie, więc jakby nie patrzeć dzień udany, już nie pamiętam soboty bez góry. Młody poszedł spać o swojej porze czyli przed 21, mimo ze kąpiel i kolacje daliśmy mu wcześniej, ma swoją godzinę i tyle, choć dziś nie jedno podejście dop spania robiłam i nic. A jutro mamy dzień wolny, po spacerku młody do teściów a my kino, jakies jedzonko i zakupki.

Dorota u nas też dwie drzemki w dzień jedna długa , 2-3 godzinna a po południu około godziny , czasem dłużej, Lena to śpioch po mamusi:tak:

Ppatqa fajny dzionek mieliście.

Kaka wow:szok:, Hanka to łobuziak mały;-)

No to ja już się mogę zrelaksować dziś, dziciarnia śpi, Lena dała tatusiowi popalić wieczorem bo po południu nie zasnęła i była już tak strasznie zmęczona, darła się wniebogłosy przed w trakcie i po kąpieli:-D ale dzielny tatuś dał radę:tak:
Jutro jeśli oczywiście nie będzie lać to znów jedziemy na niedzielny market, muszę fajną półkę do łazienki kupić:tak:

Dobrej nocki;-)

No to Karola widze ze haneczka postarała sie abys nie napisala znow "kopiuj,wklej"
:tak:
a tak powaznie dobrze ze sie nic malej nie stalo i ze masz refleks teraz musisz uwazac zeby znow tego nie zrobila:eek:

ja dzis bylam w miescie kupic mlodemu czapke, rekawiczki i wice buty ale dupa nie ma butow!! tj sa ale nie takie jak ja chce :((

ulka jak pompka:-D:-D

moja niedawno padla bo mielismy gosci i za nic spac nie chciala isc :cool:

Hey Laski!
Kuprewicz Junior śmiga już po mieszkaniu :sorry: M. śpi, Jula ogl. tv, a ja przy kawie śledzą życiowe losy bohaterek na BB:-p:laugh2: Jak eliksir się skończy, bedę wracała do obowiązków dnia codziennego. Zacznę od:
B000BOK5DW.01._AA280_SCLZZZZZZZ_V56948093_.jpg

Lepiej spisać sobie wszystko, żeby nie zapomnieć. A ja ostatnimi czasy powinnam cos brać na pamięc. Starość nie radość (rocz.86'):-D
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZARNA fajna regeneracja :-)
KAKA I jak Hania teraz sie czuje?
ULKA NO TO MALA serio spioch Moja ma czas na jedna drzemke kolo 11 Mkas 2 godziny A i tak powno idzie spac :-( wieczorem A w dzien wiecej spania nie potrzebuje :-(
GOSIU to Ty mlodsza odemnie jestes ????? :-)
Ja rocz.83 :-)

U nas nocka bezsensowana Oliwka zas zaczyna przeginac z mleczkiem wnocy a juz bylo tak fajnie Dzis nie mialam sily A ta darla sie jakby jej cos robili i dalam jej o 24 mleko A rano pila mleko o 4,30 Narazie jeszcze spi To ranne by mi nie przeszkadzalo bo teraz dluzej ja trzyma ale to nocne :-(
Kurna musze sie zas za nia wziasc :-(
Po sniadaniu musze isc kupic niuni rajstopki biale Bo zapomnielismy a potrzebne sa na dzis do kosciola :-)

reklama
U nas noc tez nie najlepsza. Hania ładnie zasneła ok20stej...obudziła sie po 22giej i niemogła zasnac do 2 giej. Wziełam ja do siebie do łożka. Próboała zasnąc ale co jakis czas sie maerszczyła i popłakiwała. Mleczko jej nie uspokoiło, potem dałam jej paracetamol...i w końcu zasneła. Wstała po 6tej i teraz znowu śpi. Ehhh to z wczorajszych wrażen czy zeby??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry