dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wyslalam kilka zdjec z urodzin i ze szpitala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hanka zrzuciła na siebie regał z ksiazkami, aalbumami, filizankami...cudem udało mi sie złapac ale i tak wszystko z regału wyleciało...tyle ze sam regał na nia nie spadł.

, spał do 6
normalnie aż mi było tęskno za jego psotami
.
ale fajowski dzień się zapowiadakaka ja ....., dobrze ze masz refleks
Młody też mnie dzisiaj wystraszył, wlazł i stał na muzycznym ogrótku, a potem na jeździku- akrobata. Ja pojeździłam na Lonci, M na Druidku chwile i crosie, więc jakby nie patrzeć dzień udany, już nie pamiętam soboty bez góry. Młody poszedł spać o swojej porze czyli przed 21, mimo ze kąpiel i kolacje daliśmy mu wcześniej, ma swoją godzinę i tyle, choć dziś nie jedno podejście dop spania robiłam i nic. A jutro mamy dzień wolny, po spacerku młody do teściów a my kino, jakies jedzonko i zakupki.

u mnie dziś noc też do dupy ale to już kolejna z rzedu. Przecież nie będę mu co noc dawać czopkówU nas noc tez nie najlepsza. Hania ładnie zasneła ok20stej...obudziła sie po 22giej i niemogła zasnac do 2 giej. Wziełam ja do siebie do łożka. Próboała zasnąc ale co jakis czas sie maerszczyła i popłakiwała. Mleczko jej nie uspokoiło, potem dałam jej paracetamol...i w końcu zasneła. Wstała po 6tej i teraz znowu śpi. Ehhh to z wczorajszych wrażen czy zeby??

Ehhhh zęby wyjdzcie wreszcie

Cudna pogoda więc po obiadku spacerek do kaczuszek

paracetamol nie pomogl, i dopiero ibuprofen podzialal. Rano zebralismy sie i pojechalismy z dzieckami na izbe przyjec, gdzie jak zwykle musialam "walczyc" zeby nas przyjeli bo nie jestesmy z rejonu
I okazalo sie ze....dzieci zdrowe...Gardla czyste, oskrzela i pluca tez...wiec maly dostal isogroprinosin azocha baktrim na ten jej zajebsity kaszel i ot cala wizyta u lekarza...
ogólnie rzecz ujmując jest zaje(tiiiiit),

). Chłopcy śpią a je sobie siedzę przed kompem. Tylko kawy i ciacha brakuję. Skoczę po te frykasy i wracam, a może poczytam książkę... Mniejsza o większość i tak tu jeszcze dzisiaj zajrzę 

W domku dzieci padły ale mały już od dawna bryka tylko Laury dobudzić nie mogę