reklama

Październik 2008

Dorotka a oni płacą Ci za każdego zdobytego klienta??? czy jak??
Evelajna ehhh smutna historia:-(:-(:-(
Blondii powodzenia na badaniach:tak:
Magdziunia ja planuje jeszcze przygotować mięcho i pierogi i również zamrozić;-);-)

Ehhh ja mam pytanie KTO MI PODMIENIŁ SYNA!!!!!!!! ehhh przebija mu się kolejna czwórka i szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już nawet podaje mu czopki ale mało co daja:sorry::sorry::sorry:

reklama
Hello
ja dzisiaj rano wstalam o 4...mlody plakal co chwile.potem jechalismy na badania na 8.30 i sie zgubilismy bo pojechalam nie w ta ulice.w koncu jakos dojechalismy i mlodego kula mi 3 razy bo ma za gesta krew i krzepla jeszcze w igle wiec nie dalo sie pobrac.2 pielegniarki go trzymaly ale po 15 minutach poszlo.potem do zlobka go odwiozlam i kierowniczka do mnie przyszla ze maly jakos dziwnie kaszle...to powiedzialam ze niby alergiczny.potem pojechalam samochod ubezpieczyc i okazalo sie ze mi mama za malo kasy przelala bo byla swiecie przekonana ze mi wystraczy.ale dolozylam ze swoich i ubezpieczylam.no i w koncu zobaczylam ze jade na koncowce rezerwy a kasy w portfelu brak.wiec super.no ale dojechalam do domu i zadzwonila babka z reserved i dzisiaj o 13 mam rozmowe w Askanie.boooosko jest po prostu...

Witajcie mamuski
EVELAJNA to sztraszne :-(
ASIU jest jeszcze wczesnie a Ty tyle przygod mialas
Musisz im dzis na rozmowie powiedziec co i jak i moze pojda ci na reke ze zawsze bys pracowala tak aby nie kolidowalo to ze zlobkiem
3 mam kciuki i czekam na relacje :tak:POWODZENIA
CZARNA nie oni mi placa 10 zl za kazde odbyte spotkanie
Czyli ja ich umawiam Oni jada na spotkanie i jezeli spotkanie sie odbywa to ja mam 10 zl za to Ale jeszcze musze z kolega dogadac Kiedy wyplata tej kasy itp

W grudniu bedzie cieszko z tymi spotkaniami Dzis jest pierwsze spotkanie ktore ja umowilam Jutro kolejne I w nastepnym tygodniu sa 2 a czy sie odbeda to sie zobaczy :tak:Kolega zachecal mnie wczoraj abym poszla na szkolenie i egzamin I abym sama sprobowala pochodzic z Oliwka po znajomych I pogadac Podobno wsrod samych zanjomych mozna fajnie zarobic :tak:
Juz wiem ze mama mi sie przepisze :-DMusze ze znajomymi pogadac Pozniej jeszcze G ma znajomych I moze w ten sposob uda mi sie po nowym roku zarobic dodatkowy grosz DO ODWAZNYCH SWIAT NALERZY :-p:-p:-p

U nas nocka taka sobie Kilka pobudek bylo ale nie ma katastrofy
Teraz Oli usnela Ja ide cos zjesc i dokonczyc sprzatanie (podlogi)Troche odpoczne I podzwonie przy okazji Bo jak Oli wstanie i zje zupke to lecimy do kolezanki i jej 1,5 miesiecznej coreczki Wiec musze troche wczesniej podzwonic bo pewnie w domu spowrotem bede kolo 16/17
A czy wiecej spotkan umowie tym lepiej dla mnie :tak:

MILEGO DNIA

cześć :-) słonko dziś u nas i mroźno było z rana ale od razu nastrój lepszy

Asia powodzenia na rozmowie, może jakoś da się dogadać co do godzin. A kiedy wyniki z krwi będą?
Gosia pisała że komp dalej zepsuty i tęskni za nami forumkami :-)

a, sprzedałam wózek głęboki, tym razem kupcy dojechali, ale mi smutno trochę było jak z nim wychodzili :sorry:

Mirabelka to może niepotrzebnie sprzedałaś bo może by się jeszcze przydał:-p:-)
a tak serio to gratuluję:tak:
Dorota gratuluję pierwszych sukcesów;-)
Asia powodzenia na dalszą część dnia:-)
Aniaaa tak mleczaka usuwaliśmy, bo nie dało się go uratować.
Evelajna to straszne co się stało!!!
Dzieńdobry:-)
U nas właśnie zaczęło lać a rano takie słońce było, że pranie w ogrodzie powiesiłam.........
Obiadek mi się już gotuje, dom posprzątny, dziecko po spacerku zasypia w łóżeczku a mama ma chwilkę:-)
Wczoraj usunęła dentystka Karolce ząbka, trochę ją bolało, ale dzielna była bardzo:tak:
Potem na wywiadówce byłam i pani wychwaliła ją że dobrze się uczy, że pomaga i pani i dzieciom, że grzeczna itd... tylko czasem trochę rozkojarzona ale to i w domu tak ma:tak: Tak,że jestem z niej dumna:tak:
A reszta u nas bez zmian..
Miłego dnia wszystkim:-)

Hej
Evelajna, normalnie mnie wbiło w ziemię, szkoda tej malutkiej kruszynki :-(.

Blondi, u jakiego Ty ubezpieczyciela byłaś ze Ci kasy mało było;-), w pzu na pewno nie :-p Powodzenia na rozmowie, chociaż faktycznie z tymi sklepami to tak jest, że cały dzien zmarnowany, bo od 10 do 20, albo podobnie :sorry:

Mirabelka, wózek ogłosiłaś na allegro? Mój jeszcze zawala w domu, ale chyba nie powinnam się go jeszcze wyzbywać. :-)

U nas mam nadzieję, lepiej, dziś chyba była przełomowa noc, mało co spaliśmy bo po wczorajszym jedzeniu (chrupki, bułka, sok marchewkowy) całą noc mu w brzuszku bulgotało i się rzucał, od rana humor super, ale od 9 do 12 ryk nieziemski, bo albo znowu brzusek, albo zasnąć nie mógł, więc wzięłam go na dwór na spacer, dotlenił się i zasnął.
Ręce mam do kolan, krzyż pęka, postawiłam sobie za punkt honoru umycie okna w salonie i zawieszenie nowej firanki, ale jakoś siły nie mam, obiad olewam, bo po wczorajszym mam delikatnie mówiąc dość. zrobiłam frytki, rybka zapiekana i surówka, a M poleciał bo ktoś przyjechał do niego i wrócił jak już wszystko było zimne :wściekła/y:. Nie powiem co mu nagadałam :zawstydzona/y:.

Zjadłam płatki z mlekiem i się biorę za robotę, nie ma lekko.
nara

reklama
ja juz po.raczej sie spodobalam bo fajnie wesolo bylo tylko wyczulam ze dziecko przeszkadza.bo pytali co z nim zrobie itp...wiec nie wiem sama.jutro wieczorem maja sie odezwac, ale mysle ze jak znajda kogos bez dziecka to wezma bez dziecka:/ no zobaczymy.ogolnie bardzo milo bylo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry