dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
hej mamuski nie mialam wczoraj jak do was zajzec a kiedy zajzalam i napisalam kilka slow to mnie wywalilo
Bylam z Oli u kolezanki Pozniej jak wrocilysmy zjadlysmy drugie danie I zaczelam dzwonic Niestety udalo mi sie tylko jedengo faceta namowic na spotkanie ale musze dzien wczesniej zadzwonic aby potwierdzic Ale cos mi sie wydaje ze to lipa z tego spotkania Wiec licze ze wczoraj nikogo mi sie nie udalo umowic
Trudno nie bede sie przejmowala Styczen bedzie lepszy
Wczoraj mialo sie odbyc moje pierwsze umowione spotkanie Kolega tamm pojechal ale facet nie zdzazyl wrocic z pracy i niby to spotkanie ma sie odbyc dzis o 18 ale kolega mowil ze dziwny ten gosc wiec nie wiem czy sie odbedzie
Oliwka wczoraj bardzo dlugo nie chciala usnac Jak zawsze ostatnio juz spala o 20 tak wczoraj dopiero o 22
Ncka tez nie najlepsza
Dzis nie mam nic w planach wiec torche popoludniu podzwonie
MIRABELKA zazdroszcze laptopa i gratuluje sprzedazy choc wiem ze smutno
ASIU ja 3 mam kciuki
MALENA niezle z tymi 2 konikami
CZARNA fajnie ze juz kiecka wybrana

Bylam z Oli u kolezanki Pozniej jak wrocilysmy zjadlysmy drugie danie I zaczelam dzwonic Niestety udalo mi sie tylko jedengo faceta namowic na spotkanie ale musze dzien wczesniej zadzwonic aby potwierdzic Ale cos mi sie wydaje ze to lipa z tego spotkania Wiec licze ze wczoraj nikogo mi sie nie udalo umowic

Trudno nie bede sie przejmowala Styczen bedzie lepszy
Wczoraj mialo sie odbyc moje pierwsze umowione spotkanie Kolega tamm pojechal ale facet nie zdzazyl wrocic z pracy i niby to spotkanie ma sie odbyc dzis o 18 ale kolega mowil ze dziwny ten gosc wiec nie wiem czy sie odbedzie Oliwka wczoraj bardzo dlugo nie chciala usnac Jak zawsze ostatnio juz spala o 20 tak wczoraj dopiero o 22
Ncka tez nie najlepsza
Dzis nie mam nic w planach wiec torche popoludniu podzwonieMIRABELKA zazdroszcze laptopa i gratuluje sprzedazy choc wiem ze smutno
ASIU ja 3 mam kciuki
MALENA niezle z tymi 2 konikami
CZARNA fajnie ze juz kiecka wybrana

Może to coś w powietrzu, co mi mówi, że niedługo spadnie śnieg. Biały puszek leniwie spadający z nieba;-) Romawiałam wczoraj z M., żeby go podnieść na duchu. I on mi przytaknął, że trzeba cieszyć się wolnością i czasem, że jesteśmy tu i teraz, z naszymi Bąblami, a nie żyć i umierać nadzieją, że może dziś znajdziemy coś w skrzynce...
Miłego dnia Mamusie!!!!!!!!!!
, ale już widzę jak za nim będziesz tęsknić w weekend