reklama

Październik 2008

reklama
Wiecie co???? zmarła koleżanka w pracy..tzn starsza sporo ode mnie, ale nie stara...56 rocznik. Położyła się spać, następnego dnia dzwonił budzik i dzwoni i dzwonił, aż córka przyszła ją obudzić, żeby nie zaspała, a ta pani...była już martwa.... szok!
[***] Przynajmniej miała lekką śmierć... Przykro mi...
Hej u mnie kopiuj wkej plus mega brak czasu;-)

Powiem tylko, ze dzis miałam akcje z policją w pracy. Masakra. Koleś przyniósł lewy towar. Magazynier nic nie podejrzewając przyjął. No i jazda. kto, kiedy... Na szczęście porządkem w papierach mam i nie mieli do nas pretensji...moze tylko do sądu wezwanie dostane:crazy:
Ech, niepotrzebne sprawy wplątują Ci się w życiorych. Karola, może humor poprzez spadek serotoniny?
Hej mamuski ja juz po pierwszych telefonach nie bylo latwo ale wyszlam z tego obronna reka I umowilam kolege na 2 spotkania A to podobno juz duzo :tak:
Normalnie zostalam pochwalona :-D
Jutro podzwonie jak Oli pojdzie spac Mysle sobie ze jak ktos bedzie w pracy to mi powie ze nie ma czasu Lub nie odbierze telefonu A moze uda mi sie kogos namowic na spotkanie :tak:Obmyslilam juz plan ze jak mama wroci to Oliwka cos tam z nia bedzie robila a ja wykonam kilka telefonow I tak w kolko Troche dzwonie i troche ide do niuni Powiem wam praca jednak wymaga czasu i skupienia Ale jak na pierwszy dzien to i ja i oni sa ze mnei zadowoleni:tak:

Oliwka juz spi Dzis pod wieczor byla taka fajna Mala smieszka Tak fajnie ze wszystkiego sie smiala KOCHANA

Ide zjesc kolacje i przyjde was poczytac :tak:
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy i pozdrawiamy.
podczytuję, ale weny brak.
U nas ok.
Czwórki idą, więc noce marudne, a w dzień pieszczoch.
No a mama nosić nie może, więc są lamenty.:-)

Buziaki
Jak się dziś czujesz Mamusiu???? Jak Ktosiek?
czesc dziewczyny
jestem załamana, od piątku Szymonek wymiotuje, co zje to out, wczoraj nawet wodę zwrócił. Non stop nawadniam, z różnym skutkiem. Boje się odwodnienia i szpitala.:-(:-(:-( Jest taki słabiutki i markotny. Rota wykluczyliśmy, lekarze rozkładają ręce, ale jeszcze jeden taki dzień, a pewnie nie obędzie się bez szpitala. tfu, tfu....
Jeju, współczuję!!!! Wanilia lepiej nie czekać, tylko interweniować w szpitalu. Moja mama-pielęgniarka, czekała jak miałam podobną sytuację i w końcu straciłam przytomność. Wtedy tylko szpital. Ja wolałabym dmuchać na zimne. :tak: Zdrówka Szymonkowi!!!!!!!!!!!!!!!!!
wesolutka nasz młody ląduje u nas nad ranem
wiolu zdrówka zdrówka zdrówka
dorotko jak praca
malenka i tak ci zazdroszcze

Woda z miodem to zastrzyk energii, bo glukoza w pięknej postaci, ale przy wymiotach lecą też elektrolity więć i jakiś hipertonik potrzebny. U nas na górze już widać sypialnie, M gdzieś wybył z moim ojcem, a myślałam ze będe miała go dzis w domku, młody śpi, bo rano długo pospał i na drzemke poszedł dopiero p 14,30. Ja dzisiaj byłam z młodym w lesie, ale zimno, tylko 2 stopnie i zimny wiatr- brrrrrrr
Widać sypalnię? To kiedy testujecie? :-D:cool2::-D
Wiola kurde aby przeszło:tak::tak::tak::tak:kurde długo go trzyma:cool::cool::cool:

Patrycja tak to jest z facetami:-p:-p:-p

Ja muszę popytać mojego M czy przypadkiem jakaś cegła mu na łepek nie spadła bo go nie poznaje:-D:-D:-D:-D Zawsze mieliśmy wojne bo nie raczył mnie informować jak musiał w robocie zostać czy jak wyjeżdżał itp. A teraz sam od siebie dzwoni:szok::szok::szok: A może ta zmiana nosi jakieś żeńskie imię:eek::eek::eek:
Wypluj to słowo!!!!!!!!!
Dziekuję, za przekazanie wieści tobie I Mirabelce!!! :tak::tak::tak:

U mniej dalej mini-kryzys, bo papierów nie ma i M. chodzi struty :eek: jak trzy dupy. Dzieciulki zdrowe, kolorki mają na buzi, Raduś się ostatnio rozgadał :-D, Ju-la też nie daje za wygraną. :sorry: Komputer działa jak żyleta:laugh2:, wydaje mi sie że M. z Julka mieli żałobę, że nie mogą posiedzieć w sieci :sorry::sorry::sorry::laugh2:. Ok, narazie tyle. Buziam mocno :********************************

Ula nie no 10 lat dla wnuków trzymać to za długo ;-):-) dzielną masz córcię :tak:
Wiola super że Szymonkowi lepiej :tak: ja najpierw dałam na allegro i na lokalne z trójmiasta, tylko w ostatnim dniu licytacji zadzwonił gość z trójmiejskiego ogłoszenia że na pewno wieczorem z żoną przyjadą i d..a ze mnie bo zakończyłam aukcję, miałam kilku obserwatorów ale nie chciałam żeby zaczęła się licytacja. No i gość mnie wystawił, nie pojawił się. Za dwa dni znów dałam na lokalne i udało się. Ale Ty trzymaj, nie sprzedawaj ;-)
Asia a jak z zespołem? ruszacie jeszcze w tym roku z weselami?
Gosia no to super że już działa. O kurcze żeby tylko do świąt były papiery, bo chodzi o wyjazd, tak?

zapomniałam dodać, że mała mojego siostrzeńca od wtorku jest w domu, na specjalnym mleku wreszcie waga ruszyła
no i T. sprawił nam prezent na Mikołaja, od soboty będę klikać na BB z laptopa, w łóżeczku :cool2: nie będę już musiała okupywać pokoju Seby do nocy :-)

a, sprzedałam wózek głęboki, tym razem kupcy dojechali, ale mi smutno trochę było jak z nim wychodzili :sorry:

znam to uczucie:-(:-(:-(:-( ale kołyski za chiny nie sprzedam:-p:-p:-p
aaaaaaaa i gratuluje laptopika to jest wygoda:)))

Ula ale masz dzielną córe. Ja moją Niki tak wyszkoliłam że jak tylko ją ząb zaboli pierwsza jest u denysty:szok::szok: Tego po mnie nie ma:-D:-D:-D

Dorotka juz wszystko rozumiem;-)
Gosia spoko loko. Kto rzuca palenie Ty czy M:-p:-p

Asia oby oby oby:-p:-p

No panienki tyle wam trułam dupy odnośnie mojej kiecki sylwestrowej, że chyba wypada się pochwalić że już wybrałam, kupiłam a nawet mam ją już w domciu:-p:-p:-p:-p:-p Przymierzyłam tak na sucho i na szczęście mieszcze się:-D:-D:-D i nawet nawet wygląda:rofl2::rofl2::rofl2: choć wiadomo mogło by być lepiej ale trzy ciąże swoje robią:sorry::sorry::sorry:

Wkleiłam tego posta co Evelajna tu podawało odnośnie pomocy dla tej dziewczyny co jej mąż został zamordowany w wątku ogłoszeniowym aby nie zaginął. Apel jest głośny więc jak któraś moze jakoś pomóc to zapraszamy

Ostatnia edycja:
Mirabelka ja wcale nie wnuki miałam na myśli:-p noi fajny prezent masz na mikołajki:-)
Czarna no to chyba kiecuszkę zaprezentujesz nam??;-)
Gosiu napewno zdążycie z papierami na czas!!

Pozdrawiam jak zwykle bez rozpisywania się.
Lecimy się kąpać.
Izunia tatusia maltretuje w drugim pokoju :-)

A koleś od konika na biegunach zakręcony przysłał mi dwa.
Jeden na adres z allegro, a drugi na ten, pod który chciała (do dziadków)
I teraz musimy odkręcać :wściekła/y:

Buziaki na dobranoc i zdrówka dla chorowitków!

Pozdrawiam jak zwykle bez rozpisywania się.
Lecimy się kąpać.
Izunia tatusia maltretuje w drugim pokoju :-)

A koleś od konika na biegunach zakręcony przysłał mi dwa.
Jeden na adres z allegro, a drugi na ten, pod który chciała (do dziadków)
I teraz musimy odkręcać :wściekła/y:

Buziaki na dobranoc i zdrówka dla chorowitków!
Zakręcony czwartek?

U nas Młody już lulka, a ja z M. sączymy pifko. Jedne na pół, bo kryzys :laugh2::laugh2::laugh2: Czarna, na szczęście żadne z nas nie rzuca palenia, bo my niepalący (choć bywało różnie) :sorry: Buźka Mamusie i do jutra :********

reklama
malena nie strasz bo skorzystałam z twojego linka
czarna pochwal się
asia trzymam kciuki,a w razie w tu często się coś pojawia http://ogloszenia.kprm.gov.pl/pls/s...loszenie=&p_start=1&p_stop=5&p_buttonS=Szukaj
http://www.arimr.gov.pl/index.php?id=14&id1=1&id2=0&idp=04&datadokiedy=2009-12-03&underterm=

gosia oby szybko doszły
mirabelko gratki sprzedaży
malenko super wieści z wizyty

A u nas nuda, ale widać już ściany sypialni i skosiki. Po południu zakupki i sprzatanko, do południa 2 spacerki, bo młody usnął mi w wózku na spacerze o 11, więc go przeniosłam do domu, a jak wstał poszliśmy jeszcze raz. wybraliśmy już kaloryfery, zostało tylko zamówić

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry