reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny!
Natalia usnela mi dopiero co tj 15 po dwunastej. Miejmy nadzieje, ze zudzi sie jurtro ok 10. Ona jest takim nocnym arkiem, moze zudzic sie nwet ok 11. Taki ma rytm dnia. Mam nadziejze , ze nie obudzi jej hydraulik ktory ma wasc okolo 9tej. Ok ide spac i dobranoc wszystkim, poejrzewam ze wy juz w wyrkach od paru godzin.
Blond. wsadze sobie suwaczek, tylko najpierw musze odkryc jak to sie robi, gdyz jestem zacofana troche i to pierwsze forum w jakim biore udzial

reklama
Dzien doberek:-) U nas dzien zaczal sie po 6, maly szaleje ale nawet w dobrym humorze:tak: Maly maniak zamyka sie w szafie wiec mam chwile spokoju;-) Z boku to wyglada jakbym go tam zamykala i dlatego sie nie boi ciemnosci:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dzisiaj ostatni dzien antybiotyk, i na kontrol w srode. Maly jak bylam teraz w srode u lekarza wazyl 10500 czyli niezle schudl ale kilka dni nic nie jadl nawet mleka za bardzo nie chcial wiec nie dziwota ze spadl z wagi. Lekarz mowi zeby sie nie przejmowac jak juz apetyt wraca do normy, aczkolwiek i tak je mniej niz wcesniej ale juz cos zjada:tak:Wczoraj krecil sie jak zasnal i ciagle plakal , dopiero jak wzielam go na rece zeby go ululac, zauwazylam ze glupolek wrzucil sobie klocka pod body i go uwieral:-D

Patrycja u mnie wystarczy wpuscic malego do wc, od razu rzuca sie do kibla:rofl2:i jest poplaczu, ale znpowu jak go zabieram zeby lapek nie wsadzal do srodka to sie zaczynaod nowa:rofl2:

Ateraz uciekam robic robakom sniadanko, zycze udanej soboty:-)

Hey Mamusie!
Pisze tego posta po raz trzeci, bo Młody siedzi pod biurkiem, wkłada palce i prztyka mi na klawiaturze Wstecz, Dalej :sorry: W nocy miał biegunkę. Wiedziałam, że tak będzie, bo ukradł Julce rano ogórka i całego pożarł :eek: Mój M. w db humorze :laugh2: Tworzy :laugh2: A mi lżej na sercu, jak go takiego widzę :tak: O! wczoraj zrobiłysmy z Julą pierwszy łańcuch na choinkę (taki z połączonych kółeczek z papieru). Ile było radochy :tak::laugh2: Ok, nie nudzę. Idę budzić resztę. Miłego dnia Mamusie :*************

3137643161_624fd88a5c.jpg

Lekkość bytu zależy od punktu widzenia :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hej ja juz pisalam tutaj dzies ale mnie wywalilo Nocka jak zwykle do Dupy Doszlam do wniosku ze Oliwka spi za kare a nie dla przyjemnosci Dzis strasznie marudzi wiec lece do niej U mnie pogoda straszna a z swiatlo musze palic bo ciemno Ja mam nadzieje ze Oli dzis pojdzie spac w dzien o wczoraj nic nie spala Milego dnia

No to jestem
Maly śiocha, obiadek ugotowany:)) jeszcze muszę podłogi pomyć ale to za chwilkę jak kawe wypije:))

Jutro troche sie rozerwe bo jedziemy po prezenty,tzn. dla nas od tesciow i dlazochy, bo mlodemu to mam tyle pomyslw i nie wiem ktory wybrac:tak:

Uciekam juz, nie obiecuje juz ze odpisze dzis jutro bo ostatnio tak napisalam:rofl2:i zniknelam:rofl2: Ale postaram sie wziasc za siebie i znowu zaczac do was klikac:-)
No bo bedzie upomnienie:-p:-p:cool2: ehhh zazdroszcze tych zakupów ja chyba za tydzień na takie sie wybiore by mieć święty spokój bo wybierając coś na allegro mój wiecznie kręci nosem:sorry::sorry:
hej u mnie w awaryjnych sytuacjach działa mycie rączek lub zaglądanie do lodówki, bo to uwielbia, albo wypad do sypialni dziadków- pokój zakazany:-), nawet przy guzach się sprawdza. My byliśmy dzisiaj po poludniu na gościach, mlody super się zachowywał, był tam chłopak 7 lat i wszystko młody mu dawał- jejku moje dziecko było by przeszczęśliwe jak by miał starszego braciszka. A tak pozatym spacerek, i kopiuj wklej
hehe no to teraz patrzac na przyszłosć trza brać sie za drugie lepiej mieć młodsze rodzeństwo niż wcale:-p:-p
Blond. wsadze sobie suwaczek, tylko najpierw musze odkryc jak to sie robi, gdyz jestem zacofana troche i to pierwsze forum w jakim biore udzial

Tu masz instrukcje i tam możesz sobie testować https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/

Dorotka ehhh te wasze nocki:eek:

Witam
u nas nocka z niespodziankami:crazy: Wera zlapała wirusa i wymiotowała w nocy ale teraz juz smiga po domu z usmiechem i jest dobrze :tak:

U nas pogoda sliczna sloneczko swieci i ogolnie od rana dobre wiesci listonosc przyniosl wiec wieeelka ulga dla nas:cool2::cool2:

milego dnia mamusie;-)

No bo bedzie upomnienie:-p:-p:cool2: ehhh zazdroszcze tych zakupów ja chyba za tydzień na takie sie wybiore by mieć święty spokój bo wybierając coś na allegro mój wiecznie kręci nosem:sorry::sorry:

Takie te moje zakupy udane ze szok...wku...na jestem, zostawilam koszyk w sklepie razem z m. i wyszlam, wali mi juz wszystko, niech sam wszystko kupuje i zastanawia sie co komu.

A tak poza tym nic mi sie nie chce, jakiegos dola zalapalam, zamknelam sie w pokoju co by dzieci nie cierpialy;-):cool2:

Magda tez tak juz miałam ze wyszłam ze sklepu, zostawiajac mojego z zawartoscia koszyka..

My o prezentach bedziemy mogli pomyslec po 10... Mam nadzieje ze bedzie za co je kupic...
A ja bym najchetniej zapadła w sen zimowy i wstała na wiosnę... Normalnie totalna chandra jesienna..

reklama
Cześć panieneczki :-)
robie podejście numer 152 żeby napisać posta, bo stale coś, najpierw Szymon wywalił serwis kawowy na podłogę, 5 talerzy+ patera na ciasto w koszu :szok:, na szczęscie nic mu się nie stało, a serwisu i tak nie lubiłam, tylko patery mi szkoda, bo jedną taką dużą miałam :crazy:, potem był ryk ok 3 godzin, nim zasnął, obiadek, wieszanie firan i zasłon, prasowanie, sprzątanie, etcetera (jak to mówi mój dyro czym mnie niesamowicie dokurrr...a :rofl2:)

zatem już obrobiona, lecę ogarnąć się nieco.
Ah, musze Wam powiedzieć, że gęba mi spuchła, a dokładniej okolice ust i oczu. Dopiero dziś zajarzyłam, że to wina mojego nowego kremu :szok:, no takich cudów to u mnie jeszcze nie było. Dodam że krem z serii AA :cool:.

Magdasf, całkiem niedawno jak byliśmy w Maximusie zostawiłam M i poszłam w siną dal, a on \mnie latał i szukał, bo tel. nie odbierałam, a ja miałam klucze od auta :-D
Szymcio podobnie jak Staś nic nie jadł przed dobre kilka dni i ciekawe czy chociaż 10 kg waży :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry