Małgorzatka80
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny!
Natalia usnela mi dopiero co tj 15 po dwunastej. Miejmy nadzieje, ze zudzi sie jurtro ok 10. Ona jest takim nocnym arkiem, moze zudzic sie nwet ok 11. Taki ma rytm dnia. Mam nadziejze , ze nie obudzi jej hydraulik ktory ma wasc okolo 9tej. Ok ide spac i dobranoc wszystkim, poejrzewam ze wy juz w wyrkach od paru godzin.
Blond. wsadze sobie suwaczek, tylko najpierw musze odkryc jak to sie robi, gdyz jestem zacofana troche i to pierwsze forum w jakim biore udzial
Natalia usnela mi dopiero co tj 15 po dwunastej. Miejmy nadzieje, ze zudzi sie jurtro ok 10. Ona jest takim nocnym arkiem, moze zudzic sie nwet ok 11. Taki ma rytm dnia. Mam nadziejze , ze nie obudzi jej hydraulik ktory ma wasc okolo 9tej. Ok ide spac i dobranoc wszystkim, poejrzewam ze wy juz w wyrkach od paru godzin.
Blond. wsadze sobie suwaczek, tylko najpierw musze odkryc jak to sie robi, gdyz jestem zacofana troche i to pierwsze forum w jakim biore udzial
Maly maniak zamyka sie w szafie wiec mam chwile spokoju;-) Z boku to wyglada jakbym go tam zamykala i dlatego sie nie boi ciemnosci
i jest poplaczu, ale znpowu jak go zabieram zeby lapek nie wsadzal do srodka to sie zaczynaod nowa
W nocy miał biegunkę. Wiedziałam, że tak będzie, bo ukradł Julce rano ogórka i całego pożarł
Mój M. w db humorze
Tworzy

Wera zlapała wirusa i wymiotowała w nocy ale teraz juz smiga po domu z usmiechem i jest dobrze
, na szczęscie nic mu się nie stało, a serwisu i tak nie lubiłam, tylko patery mi szkoda, bo jedną taką dużą miałam
.