• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2008

reklama
A ja se teraz na spokojnie poczytalam BB, i mam cos dla marmy ;-)
Zobacz te strone...
Hania Wesołowska zmagała się z ostrą białaczką szpikową...
A teraz popatrz na swojego potworniastego i ciesz sie ze jest jaki jest bo jest zdrowy:tak: wierz mi, wielu oddaloby wszystko zeby miec taki skarb przy sobie.

A mi zamiast sie humor poprawic to skickal sie do reszty....zocha wyniuchala swoj jutrzejszy prezent mikolajkowy, i az ryczec mi sie chce, juz nie mowie ze dzieki tesciowej...chyba musze se chwile poryczej;-)zeby dac upust emocjom:cool2:

hello a co to za smutaski:-p:-p:-p:-p
Magda ehhh po poscie Magdziuni już zrezygnowałam z przeczytania tego linku co wkleiłaś:no::no::no: ehhh robić zakupy z facetami:sorry::sorry::sorry: Ja mam zadanie na dziś podrzucic mojemu linki oczywiscie z allegro co planuje dzieciakom (10) na prezenty. Bo on nie lubi takich rzeczy robić:eek::eek::eek:

Wiola toś miała dziś pracowity dzionek:-p:-p

minisia a jak w dzień malutka????

Martyna U nas tez dopiero po 10 zakupy;-);-)

A My z M stwierdziliśmy ze kupimy na Mikołaja dzieciakom tylko słodycze:-p:-p Bo tak Niki ma jutro imieniny więc i tak dostanie prezent:-D:-D Laura za 3 dni urodziny więc też będzie prezent.Co za dużo to niezdrowo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Ewentualnie Samusiowi coś bym musiała kupić ale zobacze jutro bo dziś nic nie znalazłam:no::no::no:
Reszcie dzieciakom też kupiłam słodycze:tak::tak::tak:

Madziu trudno tak przejść obojętnie obok takiej tragedii :-(:-(:-(

Ja od wczorajszego wieczora sprzątam i sprzątam - wczoraj jeszcze zakupy robiliśmy no i 700zł poszło ... ale za to zapasy są.
Ciesze się, że tak sukcesywnie ogarniam chałupkę, bo później to nie będzie mi się chciało wszystkiego.
Kuchnia już cała, łazienka też, pozostała szafa na przedpokoju .. tylko muszę tam wejść z drabinką :confused2::eek: wrrr.

Dziś pisałam z koleżanką z Houston no i tam spadł śnieg :szok::szok::szok:
Jej córcia lepiła bałwana :-D
Ja mam nadzieję, że u nas na święta też ciut spadnie i mrozek chwyci.
Byłoby cudnie.

a ja przeczytałam i sie poryczałam ehh :-(:-(

czarna tak juz wszystko minelo dobrze ze szybko i nie jest slaba tylko wariuje jak codzien:tak:

jeju snieg .... jak ja marze o bialych swietach!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry