reklama

Październik 2008

no dobra skoro tak prosicie pochwale sie choineczka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

DSC05219.jpg

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba

reklama
A my jeszcze choinki nie mamy...a juz sie doczekac nie moge:-) Moze w sobote za tydzien pojedziemy kupic:tak: U nas mikolaj byl w nocy zostawil prezenty dla dzieci;-) chociaz zosi to ubogo:-D POpoludniu byl chrzestny, z malymi upominkami dla dzieciakow, troche posiedzielismy a teraz zaraz jackowaty pojdzie kapac dziecioki a ja w tym czasie kolacje zrobie:tak:
Mielismy dzisiaj na "Mikolajka" pojsc do kina dppoludnia ale pewnie w kinie bylo by mnustwo ludzi, takze moze za tydzien sie uda:tak:

Gosia alez ja ci kominka zazdroszcze i juz sie nie moge doczekac wiosny....
Magdziunia a ja juz myslalam ze dasz mu inny prezent:rofl2::-D

No to ide:rofl2:

A my nie mamy Mikołaja, od M dostałam buzi a potem może dostanę jeszcze coś więcej:-p:tak:
Właściwie to dziś sprawiłam sobie i dzieciom prezent bo kupiłam bilety do Polski na wakacje i to na cały miesiąc:tak::tak::tak::-)
Teraz wybieram wzór tatuażu:-)

Moje dzieciaczki już wykąpane, Lenka w łóżeczku zasypia, Karolina się dąsa bo chce film dla dorosłych oglądać a tu d...a!! tata nie pozwolił:no:

No to ja idę do wanny, pa;-)

A my nie mamy Mikołaja, od M dostałam buzi a potem może dostanę jeszcze coś więcej:-p:tak:
Właściwie to dziś sprawiłam sobie i dzieciom prezent bo kupiłam bilety do Polski na wakacje i to na cały miesiąc:tak::tak::tak::-)

Moje dzieciaczki już wykąpane, Lenka w łóżeczku zasypia, Karolina się dąsa bo chce film dla dorosłych oglądać a tu d...a!! tata nie pozwolił:no:

:szok::szok::szok: uchyl rabka tajemnicy co i jak:tak::tak::tak::tak:
aa fajny prezent :tak:

Laski, rózga sie należy po gołej d....od Mikołaja!

Czarna po 10tym wysyłka ok??
To ja moge jako pierwsza sie ustawic, pod warunkiem ze mikolaj bedzie mial 188 cm wzrostu, kaloryfer na brzuchu, brunet z ciemnymi oczami, broda moze byc a raczej taki trzy dniowy zarost;-);-):-p:-p:-p

To ja mysle ze sie pochwalisz jaki wzor sobie wybralas i gdzie chcesz sobie zrobic:tak: Ja musze moj przerobic, ale to dopiero w wakacje;-)

No to ja juz tez powoli uciekam do wyrka, jeszcze tylko szybkie kapanko no i mikolajkowe smeranie jacka (tzn jacek mnie):-D Dobrej nocki

A pewnie, że się pochwalę , chcę na nodze coś takiego

12566317760_0.jpg

A wybieram bo w wakacje w Polsce będę robić:tak:

U nas była niespodzianka, Lena się przebudziła i płakała i płakała, wzięłam ją na dół, bo za nic w świecie nie chciała być w łóżeczku ale teraz M ją zaniósł i mam nadzieję, że zaśnie...

A to nasza chatka bo przecież obiecałam Ci Czarna:tak:

Załączniki

• Obraz 1353.jpg
    Obraz 1353.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 1354.jpg
    Obraz 1354.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
eeeeeee noo Ulka tatu za zje.... sama bym chciala taki moze podpatrze:-p:-pale moj mowi ze bedzie bolalo auc :-D:-D:-D

a salon suuper :)
powiedz jak u was ze zgoda na malowanie pokoi nie ma problemow?? bo chcialam dzieciom ozywic pokoje tylko musze miec zgode landlorda a z tym poczekam do wiosny bo moze mieszkanie zmienimy:-p:-p

Minisia wcale nieboli!!!

A u nas o kolorki to trochę inaczej bo jak dostaliśmy dom to był do malowania i sami musieliśmy robić w nim wszystko jak chcemy , my mamy na innych zasadach dom i nie ma nad nami landlorda:tak:

reklama
A mnie tam na poczatku bolalo bardzo;-)Ale doslownie przez minutke, potem juz do tego sie czlowiek przyzwyczaja i tylko czuje sie takie nieprzyjemne uczucie ale nie bol:tak:

Laski mam pytanie, jest w laptopie wifi, i widzi neostrade ale sie nie laczy, wyskakuje tylko jakis blad, wie moze ktoras o co moze chodzic??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry