reklama

Październik 2008

Marma ja tez mam baaaardzo absorbujace dziecko i rozumiem Cię. Niestety sama go nauczyłam, ze duzo się z nim bawie. Jak nie spi to naprawde niewiele mogę zrobić. Nawet do kompa na minute nie usiąde. Może to dlatego ze mały jest chory i dlatego ciągle chciałam przy nim być na zapas bo nie wiedzieliśmy kiedy zaczną się dializy i czy nie wyląduje na dłuzej w szpitalu. Ale jest już dobrze.Michu to też rozrabiaka z charakterkiem!!!!!!!! Wiem jak trudno utrzymac czasem nerwy na wodzy ale mama nauczyła mnie ze najpierw musze wyciszyc siebie (trudne jak cholerka) a potem ile sil w rekach przytrzymac go i spokojnym głosem mówić że jak sie nie uspokoi to nie dostanie czego chce i że moze plakac do końca świata (po kilku próbach zaczął kumac) Czasem jest taki ryk że chyba pół miasta słyszy, ja wiem że sprawdza moją konsekwencje ;) nie raz chciało i mi sie ryczec - z bezsilności. Małymi kroczkami do przodu. Umnie zaczyna przynosić to efekty. A w domu faktycznie czesto wygląda jak po wybuchu bomby i mogłabym sie nagrać 'nie wolno, nie dotykaj.........."Może u Ciebie tez się sprawdzi. Powodzenia!!!!! i trzymam kciuki bo wiem jak ci cięzko...

reklama
Hej mamuski
Wczorajszy mikolaj udany Ale Oliwka sie go bala i plakala :cool2:
Prezenty sie podobaly Ja sie naklachalam I bylo milo

Nocka taka sobie Kolo 23 Oliwka obudzila sie Cos ja bolalo Ale juz sama nie wiem czy brzuszek czy zabek Asekuracyjnie posmarowalam 2 razy dziaseka NIe dala sie wogole dotknac w nie i wyla jak ja smarowalam A z drugiej jakby ja brzuszek bolal Dalam jej czopek Viburcol I jakos usnela Ale biedna meczyla sie troche Wogole co kilka minut przez sen poplakuje Biedactwo :-(

Dzis w planach SprzatankoI u
Oliwka ciuchy musze poukladac itp bo sie duzo tego nazbieralo
Na miasto ptrzeba wyjsc zalatwic 2 sprawy

Dzis na 16/16,30 mam laryngologa z Oliwka a przed 16 jade na szkolenie z tej mojej pracy I musze jak sie da przelozyc lekarza na jutro a jak nie to G albo moja mama musza isc z nia do tego lekarza :tak:

Milego dnia mamuski

Gosiu i jak dzis twoja glowa
MINISIA nie no choinka zajefajna :tak::-D:-D:-D

Malaulka No no bilety do Polski i to na caly miesiac Super prezent :tak:A tatuaz tez bym chciala sobie zrobic ale tez sie boje

Ja to wam powiem ze chcialabym wrocic do kilku swoich dawnych kolczykow Moze kiedys sie skusze bo serio kilka bym sobie spowrotem zrobila :tak:Tylko boje sie ze pozniej przez to bede miala klopoty w znalezieniu pracy :-(

Anula A ja glupia myslalam ze takie mowienie do rocznego dziecka Uspokoj sie nic nie daje
Ja myslalam ze oni sa zamali na zrozumienie takich slow w stylu Jak sie nie uspokoisz to nie dostaniesz tego czego chcesz Na moja Oliwke to nie dziala Bo i tego tez juz probowalam Chyba ze za krotko probowala Bo ona wyla jeszcze glosniej na takie slowa :eek:

witam ja tylko jak po ogień, u nas wekend minął na gościach, albo u nas alo my, sprzątaniu, zakupach, spacerkach, dzis dentysta, a jutro znowu goście, ale tacy poważniejsi, wieęc czekają mie zakupki i gotowanie, M w wirze pracy bo koniec roku, u nas zawsze grudzień na wariackich papierach. Młody szaleje jak zawsze, włazi na wszystko, rozxpracował już jedną bblokade szuflady:-), mój spryciula

Hey, dzięki, głowa lepiej :tak:
Radek dziś całą noc z urywkami nie spał- miał biegunkę . Przy tym gorączka i marudzenie. Biedny. Dałam mu IbufenD i jakby się lekko uspokoił. Myślalam, że to przez tą czwórkę, ale chyba to reszta wychodzi:confused2: Teraz siedzi za mną i bawi się ładnie :laugh2: Musze się streszczac, bo na 10:00 mam dentystę.:tak: M. z Julką jeszcze śpią. Jak skończę kawusię, to ruszam do boju :laugh2:
Magdasf, też bym się zastanowiła nad wyglądem Mikołaja :cool2:. Twoja opcja jest bardzo kusząca :laugh2::laugh2::laugh2:
4131550952_a886fc0f04.jpg

Miłego dnia Mamusie :***********

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:-) Za oknem deszcz, mlody marudkuje i nie wiem czy dlatego ze ma spaprany humor, czy bestia wyczail ze dla swietego spokoju babcia wezmie na dol do siebie i bedzie dawala co chlopczyk bedzie chcial:-D
Ja pokoje juz troche ogarnelam, planow na reszte dnia brak...Od srody w tamtym tygodniu jacek mial urlop i tak sie przyzwyczailam ze jest w domu ze jakos tak mi smutno samej:-(A w tym tygodnu tak malo go bedzie w domu ze juz czekam azbedzie opiatek...coz jeszcze troche przede mna;-)

no dobra skoro tak prosicie pochwale sie choineczka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

Zobacz załącznik 186198
ale fajniutko a jak mała reaguje na choinkę???????
Laski, rózga sie należy po gołej d....od Mikołaja!

Czarna po 10tym wysyłka ok??
ehhhh ja nawet rózgi niedostałam:-(:-(:-(:-(
A my nie mamy Mikołaja, od M dostałam buzi a potem może dostanę jeszcze coś więcej:-p:tak:
Właściwie to dziś sprawiłam sobie i dzieciom prezent bo kupiłam bilety do Polski na wakacje i to na cały miesiąc:tak::tak::tak::-)
Teraz wybieram wzór tatuażu:-)

Moje dzieciaczki już wykąpane, Lenka w łóżeczku zasypia, Karolina się dąsa bo chce film dla dorosłych oglądać a tu d...a!! tata nie pozwolił:no:

No to ja idę do wanny, pa;-)
nie no Mikołaj jak marzenie:-p:-p:-p:-p
A pewnie, że się pochwalę , chcę na nodze coś takiego

12566317760_0.jpg

A wybieram bo w wakacje w Polsce będę robić:tak:

U nas była niespodzianka, Lena się przebudziła i płakała i płakała, wzięłam ją na dół, bo za nic w świecie nie chciała być w łóżeczku ale teraz M ją zaniósł i mam nadzieję, że zaśnie...

A to nasza chatka bo przecież obiecałam Ci Czarna:tak:

kurde jak mi się podobaja takie ozdoby choinkowe!!!!! chyba sobie zrobie kominek z tektury i będę go wystawiać i stroić na świeta:rofl2::rofl2::rofl2:
O tatuażu nie wspomnę bo mnie zazdrosć juz z żera:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Laski mam pytanie, jest w laptopie wifi, i widzi neostrade ale sie nie laczy, wyskakuje tylko jakis blad, wie moze ktoras o co moze chodzic??
Wiesz najprostszym wytłumaczeniem może być blokada neostrady:tak::tak: ale jeżeli wcześniej udawało wam się tak łączyć??? \jeżeli tak to może reset modemu;-) lub stworzyć nowe połączenia lub odinstalować i znów zainstalować;-)

Witam babencje
Wczoraj mieliśmy pierwszy torcik urodzinowy dla Laury i gościliśmy się u moich rodziców:tak::tak: a wcześniej pojechaliśmy z dzieciakami do galerii bo był tam Mikołaj:-p Laura kurczowo trzymała się M a Sami wiecznie podlatywał do Mikołaja:-D:-D
W nocy Laura nam zagorączkowała:eek: ale na razie spokój trochę kaszlę więc syropek z cebuli sie robi;-) Oby nic się nie wykluło bo w sobote ma Party w Ballandii:tak::tak:

a mnie jeszcze dziś czeka leczenia kanałowe:cool2::cool2:

Jestem, jestem. Już po. Zrobił dwa na raz. NIe miał dziś "nastroju" :laugh2: Ach ci dentyści. Trzymam za Was Mamusie kciuki, żeby nie bolało jak mnie :tak: No, to teraz z wygiętą wpół gębą biorę się za rabotę. Do potem :****
78.jpg

Oliwka spi gdzies od okolo 11 :tak:Ufff poszla dzis na drzemke Ale to chyba przez ta pogode :tak:
Ja mialam isc do cyfrowego polsatu Ale jutro pojde Dzis nie wychodze z nia bo zimno A do lekarza zadzwonilam I niestety Oliwka musi isc dzis do niego a jak nie to po nowym roku Wiec jeszcze pogadam z mama czy z nia pojdzie A jak nie to G Bo do lekarza trzeba przyjsc do 18
A ja przed 16 jade na szkolenie Ide do ludzi hihihihihi:-D:-D:-D

Ogarnelam sie Jeszcze wlosy musze umyc aby dzis nie straszyc Ide zaraz zjesc cos bo glodna jestem
Zimno u mnie strasznie Wieje masakra jakasa Tylko sniegu brakuje ;-)

Gosiu no to fajnie ze juz po sadyscie jestes I ze nie bylo strasznie :tak:

Czarna i Pati powodzenia u denstysty Nie zazdroszczeAle mnie tez to zaniedlugo czeka a zebow w kolejce do leczenia wiele :wściekła/y:

Dobra lece do pozniej

Minisia wcale nieboli!!!

A u nas o kolorki to trochę inaczej bo jak dostaliśmy dom to był do malowania i sami musieliśmy robić w nim wszystko jak chcemy , my mamy na innych zasadach dom i nie ma nad nami landlorda:tak:
mhh to fajnie macie
a tatuzaz tak zarabisty ze juz wiem co sobie zrobie na wiosne :-p
a moi rodzice zauwazyli na nk moj kolczyk w nosie i m w brwi ale na szczescie nie wyzywali bo juz myslalam co zrobie w maju gdyz moj ojcie to wrog takich ozdob :tak:

Czarna malutka sciaga bombeczki te z dolu :-D:-D:-Dogolnie jak sie obudzila zobaczyla choinke i wielkie zdziwienie ja wzielo:-D:-D:-D
co do mikolaja ja tez nawet rozgi nie dostalam:-(ale mam nadzieje ze gwiazdor bedzie z to podwojny:-p:-p:-p:-p
a co do dentsty brrr kanalowe:no::no:juz bym z wc nie wychodzila ze strachu:-p:-p

no a u mnie swietaida wielkimi krokami :)
Wika wlasnie wypisuje karteczki dla kolezanek i kolegow z klasy bo tu wwszyscy sobie dawaja karteczki na swieta :tak::tak:i ona przynosi sterty do domu a ma podwojna robote bo za brata tez musi pisac;-)

a maz lezy plackiem leci z niego dwoma koncami:wściekła/y::wściekła/y:
milego dnia laseczki

reklama
cześć kobity kochane :-)
byłam bez netu przez prawie cały weekend, przy okazji podłączanie routera wyszło że coś tam mamy z modemem a raczej kablem nie tak, ale juz jest ok i piszę sobie z laptopika, ale to fajne że nie trzeba już z synem umawiać się na godziny przy kompie ;-)

Ula tatuaż boski :tak: w Pl będziesz robić? i super nastrój w mieszkanku macie
Gosia gratki za olejne ząbki naprawione :-) czarna, ppatqa trzymam kciuki
minisia to jednak wasza choinka, a ja myslałam że jakąś fotkę wrzuciłaś z neta, śliczna jest :tak:

ja tez nie wiem jak to będzie z choinka, u nas zawsze żywa i tak jak T. potrafię odwieść od niektórych pomysłów tak od żywej choinki nie mam szans, tylko przeraża mnie wizja igieł w rękach, buzi i ciuchach Igi, zaczynam się zastanawiać czy na balkonie nie postawić w tym roku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry